• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan testinde beta hcg negatif olup sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı?

Elagozluprenses

Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2021
310
219
18
29
Merhaba siteye yeni üye oldum bi sorum olacaktı arkadaşlar 8 aydir evliyim 1 aydir korunmasız iliskimiz oluyor evde bi defa test yaptım negatif suan adetime 13 gün olmasına rağmen sabirsizlanip merak ettiğim için kan testi de yaptırdım değer 2.0 çıktı yanı negatif bu şekilde olup daha sonra gebe olduğunu öğrenen var mi acaba haa bu arada belirtiden sayılırsa sadece göğüslerimde büyüme var her ikisinde de agri sızlama yok ama tek belirtim bu iki gündür böyle hissedilir şekilde neden böyle oluyor acaba hamile olabilir miyim ?

Acikcasi bu tarih teste hic uygun degil, kimse buna göre size hamilesiniz veya degilsiniz diyemez, hayirlisi olsun insallah 🙏

Acikcasi bu tarih teste hic uygun degil, kimse buna göre size hamilesiniz veya degilsiniz diyemez, hayirlisi olsun insallah 🙏
Teşekkür ederim cevabınız icin çok haklısınız ama iste merak🙈 çok sabırsız biri olduğum icin genel olarak yine bunda da dayanamadım maalesef bakalım hayırlısı adetimin gecikmesini bekleyeceğim eğer varsa haberdar edeceğim çünkü benim gibi çoğu arkadaş da bi umut diye araştırıyor ☺️🙈

Teşekkür ederim cevabınız icin çok haklısınız ama iste merak🙈 çok sabırsız biri olduğum icin genel olarak yine bunda da dayanamadım maalesef bakalım hayırlısı adetimin gecikmesini bekleyeceğim eğer varsa haberdar edeceğim çünkü benim gibi çoğu arkadaş da bi umut diye araştırıyor ☺️🙈
son durum nedir

Maalesef adetimin 3. Günü bugün stres yaparak adet günümü de 1 hafta geciktirdim bu ay olmadı hayırlısı bakalım diğer aya belki 🤷🏻‍♀️🙏ama en önemlisi stres yapmayacakmışsın onu anladım artık olursa olur kafasındayım kafamı başka şeylerle meşgul edecem sanki korunuyormuşuz gibi düşünmek istiyorum hanı bana da sürpriz olsun o kadar düşünüp test yaptım ki çok gündeme getirdim gibi oldu olsa da sürpriz olmayacak gibiydi rabbime bıraktım rabbim isteyen herkese de nasıl etsin insallah 🙏🙏😌😌

Back
X