• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık kan testi negatif hala adet olmadım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyyyy cok heyecanlandım bitanem sen sonucu soyle bende gıdıcem ozelemı gıttin
Dr görüştüm kuzum ultrason baktı rahımde küçük bir yumurtalık var dedi kese şekınlinde dedi 10 gün bekleyelim on gün içinde adet gelmese dedi beta hcg bakılıp ultrason alınacak ya dedi gebelık olusumu yada kıst dedi adet söktürücü alma dedi sakın bierşeyler içtimi söyledim sakın bir daha asla alma ben dedi 20 gün gecip hamile olanı bile biliyorum dedi benden smer testı yapmiştı sonucunda enfeksiyon cıkmış bana fitil ve hap verdi eşimde hap verdi

Dr görüştüm kuzum ultrason baktı rahımde küçük bir yumurtalık var dedi kese şekınlinde dedi 10 gün bekleyelim on gün içinde adet gelmese dedi beta hcg bakılıp ultrason alınacak ya dedi gebelık olusumu yada kıst dedi adet söktürücü alma dedi sakın bierşeyler içtimi söyledim sakın bir daha asla alma ben dedi 20 gün gecip hamile olanı bile biliyorum dedi benden smer testı yapmiştı sonucunda enfeksiyon cıkmış bana fitil ve hap verdi eşimde hap verdi
Adet 20 gun gecıp hamileligi yeni ortaya cıkanmı varmıs ben kan testimi yaptırım ultrosonamo girim simdi

Özel Avrupa tıpa gidiyorum arkadsım ordan hamıle kaldı 4 kere gıttım ama cok ilgili Bİ Dr tavsiye ederim herkeze

Kan testi

Eklentiler

• IMG_20191222_163011.jpg
    IMG_20191222_163011.jpg
    29,4 KB · Görüntüleme: 37
Back