- 22 Ekim 2018
- 1.999
- 2.430
- 133
Aynen hem işini sağlama alırsın hem bugünleride değerlendir ne zaman yumurtladıgun belli olmazpazartesi13 gun gecmıs oluyo tam ozaman denim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen hem işini sağlama alırsın hem bugünleride değerlendir ne zaman yumurtladıgun belli olmazpazartesi13 gun gecmıs oluyo tam ozaman denim
Hadi hayırlısı bakalım cnm bende ada çayı içtim kaltron yagını içtim yok banamasın demedi gelmedi hayla bekliyorumyok canim.yapmadim daha test bilealmadim nasl olursa adet agrsisidir dye ihtimal bile vermedim cunku adet agrsi geldyse adette gelir dyebekliyomyarnda olmazsam yapayim artk ya annemde dyo usutmussundur dye
![]()
hadi hayirli sonuclar alrz insallah kuzum bu kadar agrya sanciya degecek bi sonucHadi hayırlısı bakalım cnm bende ada çayı içtim kaltron yagını içtim yok banamasın demedi gelmedi hayla bekliyorum
Ben sokulsun diye içiyorum am bakalım yarın Dr gidecemhadi hayirli sonuclar alrz insallah kuzum bu kadar agrya sanciya degecek bi sonucada cayi bol bol tuket canim sanciya batmalara felan gayet iyi gelir
hayrli haberni bekliyorum o vakitBen sokulsun diye içiyorum am bakalım yarın Dr gidecem
İnşallahh canım yahayrli haberni bekliyorum o vakit![]()
oda dogru normaalde adet olsam yumurtlama zamanımAynen hem işini sağlama alırsın hem bugünleride değerlendir ne zaman yumurtladıgun belli olmaz
Hadi hayırlısı bakalım cnm bende ada çayı içtim kaltron yagını içtim yok banamasın demedi gelmedi hayla bekliyorum
[deli :)
cok zor acabalarla yasamakbenimde bugn afet gunum canim ama olmadim hala fakat karin agrim var ayni adet olcakmisim gbi idrara sk sk ckyorum ama kasklarmin agrsi da 5 6 gundur var bilmiyorum hamile degilsem bile en azndan adet oluyummahvetti agrilar beni
![]()
Aynen canım :)oda dogru normaalde adet olsam yumurtlama zamanım
Evet yirmi gün boyunca hiç bir şekilde kan ve idrar testinde çıkmadı 20. Günümde beta hcg yükseldi 2 gün sonra düşürdümadetin 20 gun gecıncemi
niye düşük oldu peki uzuldumEvet yirmi gün boyunca hiç bir şekilde kan ve idrar testinde çıkmadı 20. Günümde beta hcg yükseldi 2 gün sonra düşürdüm
hic sorma canim nasil.olursa adet olur modundayim kafaya taktkca umide kapiliyorum hayrlisi olsun hepimiz icin insallahcok zor acabalarla yasamak
Ben 40 gunlukKızlar siz kaç sendir istorsunuz ne kadarlık evlısınız
Vakit kaybetmeden dra git.adetim bes gun gecınce kan testi yaptım 0.100 cıktı ama dokuzuncu gun hala adet olmadım ve olucak gıbıde deilim bel agrım var sık ıdrar cıkma ıstah acılması gaz karında batma ara ara halada adet yok sımdı ben napım ıhtımal varmı sızce
Cok erken daha cok yenı olur acele etme sabret kuzum Allahım hayırlı haberler versin inşallahBen 40 gunluk
Ayyyyy cok heyecanlandım bitanem sen sonucu soyle bende gıdıcem ozelemı gıttin