- 13 Ocak 2015
- 2.733
- 3.931
- 133
- 33
İnşallahh canım da ona bile fayda gelmedihadı ınsallah bebıslerımızı goruruz dua edelimsende cok sokturucu ıcme belkı gec döllenmedir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahh canım da ona bile fayda gelmedihadı ınsallah bebıslerımızı goruruz dua edelimsende cok sokturucu ıcme belkı gec döllenmedir
kuzenım on gun gecınce kanda test yaptı negatıf cıktı sokturucu falan ıctı olmadı kendını hamıle deıl sandı ama sonra baktu hamıleymıs gec döllenmeİnşallahh canım da ona bile fayda gelmedi
Cok olan var evet kuzum benm tsnıdgım da ole oldukuzenım on gun gecınce kanda test yaptı negatıf cıktı sokturucu falan ıctı olmadı kendını hamıle deıl sandı ama sonra baktu hamıleymıs gec döllenme
tani umudunu kesme ve papatya caylaru ıcme sabret canımCok olan var evet kuzum benm tsnıdgım da ole oldu
İçemem bir daha beklıyorum cumartesi günü Dr gideyim dedimtani umudunu kesme ve papatya caylaru ıcme sabret canım
YOK SENDEGeldı mi adet
gelmedi cnmYOK SENDE
olcak gıbısın ben deılımYok cnm
gelmedi cnm
Yok kuzum hiç bi blırtı agrım sizim yokolcak gıbısın ben deılım
idrar testi yapsakmı bugun senındemı onuncu gun gecıkmenYok kuzum hiç bi blırtı agrım sizim yok
Evet 10 gün pazartesi günü canım kan verdım ama cıkmadıidrar testi yapsakmı bugun senındemı onuncu gun gecıkmen
en son pazar verdım ısteSen verdin mi kan
Hıc agrın varmı sızı adet olcagımız zaman oluyor ya varmı bende hiç yok sadece şişkinlik var patlamak üzereyimen son pazar verdım ıste
bende de yok bazen belim agrıyo gobegım yuz kılo şişHıc agrın varmı sızı adet olcagımız zaman oluyor ya varmı bende hiç yok sadece şişkinlik var patlamak üzereyim
Aynen kuzum benmde göbeyimbende de yok bazen belim agrıyo gobegım yuz kılo şiş
bıde cok uykum gelıyo bugunde ıdrar testimi alsak napsak yaAynen kuzum benmde göbeyim