ben ovulasyon testınde yumurtladıgımı gorup ılıskıye gırmıstım yumurtladıysam adet nerdebıde cok uykum gelıyo bugunde ıdrar testimi alsak napsak ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ovulasyon testınde yumurtladıgımı gorup ılıskıye gırmıstım yumurtladıysam adet nerdebıde cok uykum gelıyo bugunde ıdrar testimi alsak napsak ya
Ben yapmayacağım yarın Dr gidecem sen yapsana bibıde cok uykum gelıyo bugunde ıdrar testimi alsak napsak ya
Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olursun cnmben ovulasyon testınde yumurtladıgımı gorup ılıskıye gırmıstım yumurtladıysam adet nerde
işte yumurtladıgım halde olmamam garip sey ayyy yarın gıt nolur bana haber ver senden haber bekliyorumYumurtlamadan 14 gün sonra adet olursun cnm
İnsallah Bİ olsam yaa biliyorum ki bebiş yok ama adet olmam lazımıste yumurtlad
işte yumurtladıgım halde olmamam garip sey ayyy yarın gıt nolur bana haber ver senden haber bekliyorum
sen bebek istemiyomusun evet yoksada olalım patladıkİnsallah Bİ olsam yaa biliyorum ki bebiş yok ama adet olmam lazım
Geçen ay bende aynı sıkıntıyı yaşadım 23 gün geciktik sürekli kan verdim ancak negatif söktürücü verdi ama kullanmadım doğal yolla gelsin dedim sonra da 23. Günde geldi . Sonra hormon testi yapıldı tsh yüksek çıktı. Yani gecikme sadece gebeliğe bağlı olmayabilir stres bile engel adeteadetim bes gun gecınce kan testi yaptım 0.100 cıktı ama dokuzuncu gun hala adet olmadım ve olucak gıbıde deilim bel agrım var sık ıdrar cıkma ıstah acılması gaz karında batma ara ara halada adet yok sımdı ben napım ıhtımal varmı sızce
İstemem mi çokkksen bebek istemiyomusun evet yoksada olalım patladık
dogru dıyosunGeçen ay bende aynı sıkıntıyı yaşadım 23 gün geciktik sürekli kan verdim ancak negatif söktürücü verdi ama kullanmadım doğal yolla gelsin dedim sonra da 23. Günde geldi . Sonra hormon testi yapıldı tsh yüksek çıktı. Yani gecikme sadece gebeliğe bağlı olmayabilir stres bile engel adete
Benimde düzenliydi kuzum nasip inşallah hamilesindir dua edicem bol bol inşallah rabbim istemeyene degil isteyene versin inşalahdogru dıyosunama benım adetim duzenlı normalde esımlede yumurtlamayu gorup bırlıkte olmustum en yuksek oldugu zaman
değilsin strestenadetim bes gun gecınce kan testi yaptım 0.100 cıktı ama dokuzuncu gun hala adet olmadım ve olucak gıbıde deilim bel agrım var sık ıdrar cıkma ıstah acılması gaz karında batma ara ara halada adet yok sımdı ben napım ıhtımal varmı sızce
tamamdeğilsin stresten
adetin 20 gun gecıncemiGebelik olabilir bilgin olsun benim 20. Günümde gebeliğim çıktı ama maalesef kimyasal gebelikmiş 2 gün sonra sessiz düşük yaşadım
amin canım bıda test yapımmı senceBenimde düzenliydi kuzum nasip inşallah hamilesindir dua edicem bol bol inşallah rabbim istemeyene degil isteyene versin inşalah![]()
Bence biraz bekle bir pazartesiyi gör yani brde aklını başka şeylerle meşgul et varsada içinde büyüsün annesiamin canım bıda test yapımmı sence
benimde bugn afet gunum canim ama olmadim hala fakat karin agrim var ayni adet olcakmisim gbi idrara sk sk ckyorum ama kasklarmin agrsi da 5 6 gundur var bilmiyorum hamile degilsem bile en azndan adet oluyumİnsallah Bİ olsam yaa biliyorum ki bebiş yok ama adet olmam lazım
Bak bende o var idrar cok gidiyorum aman üşüttüm galaba test yaptın mı cnmbenimde bugn afet gunum canim ama olmadim hala fakat karin agrim var ayni adet olcakmisim gbi idrara sk sk ckyorum ama kasklarmin agrsi da 5 6 gundur var bilmiyorum hamile degilsem bile en azndan adet oluyummahvetti agrilar beni
![]()
pazartesi13 gun gecmıs oluyo tam ozaman denimBence biraz bekle bir pazartesiyi gör yani brde aklını başka şeylerle meşgul et varsada içinde büyüsün annesi
yok canim.yapmadim daha test bilealmadim nasl olursa adet agrsisidir dye ihtimal bile vermedim cunku adet agrsi geldyse adette gelir dyebekliyomBak bende o var idrar cok gidiyorum aman üşüttüm galaba test yaptın mı cnm