- 8 Kasım 2013
- 9.262
- 11.891
- 498
içim buruk buruk..eşim çok üzgün(
nezaman istersen konuşuruz caınm.insan çoğu şeyi yakınlarına söyleyemiyo.mesela ben 9 aydır neler neler deniyorum ama eşim dışında kimsenin haberi yok bide sizler varsınız.bebek istediğimi bile bilmiyo kimse.bide onların laflarıyla bakışlarıyla uğraşmak istemiyorum
canım dün biz de aynı sonucu aldığımızda çok üzüldük ben yıkıldım resmen.. ama sağlık olsun isyan etmedim gözümden dökülen 2damla yaş sonra oturdum dua ettimm... isyan etme canım belki Allahım sabrımı sınıyodur.. verecekse bi ömür beklemye razıyım yeter ki o kokudan bizi mahrum bırakmasın... neyse canım şimdi yapman gereken doktorunu arayıp randevu alman... ben doktoruma gttiğimde çok rahatlıyorum
seni çook iyi anlıyorum sanırım bu ay regl günlerimiz oyun attı bize benimde hiç gecikmem olmaz 26 günde olurum ama bu geçtiğimiz adetimde ilk kez 1 hafta gecti ve ben kendimi kaptırdım bir sürü hayaller kurdum sonra tabi hüsrana uğradım...NEGATİF.. AMA BEN BUNA İNANAMIYORUM..
YA AKLIM ERMIYOR
BEN 12 YILDIR REGLI OLUYORUM 26GÜNDE BİR OLURUM 8 TAM GÜN GECIKme bana normal gelmiyor
iyi deilim
seni çook iyi anlıyorum sanırım bu ay regl günlerimiz oyun attı bize benimde hiç gecikmem olmaz 26 günde olurum ama bu geçtiğimiz adetimde ilk kez 1 hafta gecti ve ben kendimi kaptırdım bir sürü hayaller kurdum sonra tabi hüsrana uğradım...
benimde bu ay olmazsa dr fln hiçbişey görmek istemiyorum gitmiycem gitmiycem
allah kaderimizde olanı zamanı gelince yaşatacak.hakkımızda hayırlı olan zamanda inşallah .. içim kan ağlıyo ama herşey için allaha şükürler olsun
inş o zaman yakındır çok, bazen sabrım kalmıyo hiç...
sakın sıkma kendini ağlaancak o zaman rahatlıyo insan çünkü bu konuda hiç bişey anlatamıyo kimseye
inş o zaman yakındır çok, bazen sabrım kalmıyo hiç...
sakın sıkma kendini ağlaancak o zaman rahatlıyo insan çünkü bu konuda hiç bişey anlatamıyo kimseye
sen 9 ay diyosun, ben yaklaşık 8 yıldır bekliyorum her ay hüsran oluyo9 aydıran hemen hemen hergün ağlıyorum zaten.ama isyan etmiyorum hiç.biliyorumki bununla sınanıyoruz ve birgün bizde anne olcaz
offf çok zor gerçekten allah yardımcın olsun peki bi sorun görünüyomu kontrollerdesen 9 ay diyosun, ben yaklaşık 8 yıldır bekliyorum her ay hüsran oluyo
hemde çook zorofff çok zor gerçekten allah yardımcın olsun peki bi sorun görünüyomu kontrollerde
hemde çook zor
tek sorun spermler 5 kezde tüp bebek denemiz var ama onlarda da hiç bi zaman pozitif sonuç alamadık
offf çok korkuyorum bende ya bizdede sorun varsa diyebata 8 gün var busefer erken stres yaptım içimde acayip bi sıkıntı var nekadar zordur durumun yaşamadan kmse bilemez
inş sorununuz yoktur ama çook beklemeden dr gidin derim......
çook zor çook Allah bu yolda uğraştırmasın kimseleri
sen 9 ay diyosun, ben yaklaşık 8 yıldır bekliyorum her ay hüsran oluyo
melekcim Rabbim en kısa zamanda sana meleğini versin....
amin canım inş.. hepimizin melekleri gelsin artık...
seninde transferin hayırlı olsungün sayıyosun sanırım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?