• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kan testi için sabırsızlıkla bekleyenler ?

anladjm cnmm 2aysa hic strs yapma olur ins.duzensizlikte yokmus hem. benim de dun oldu doktor bugun basla dedi calismalara bugun de olunca acaba sperm kalitesi duser miki ya simdide bunu taktim kafama..

dün yumurtlama olduysa bugün çatlamıştır bugünde olsun sonra yine gün aşırı devam edin bence..bu sitede okuduğum hamile kalan herkes öyle yapmış...

dün yumurtlama olduysa bugün çatlamıştır bugünde olsun sonra yine gün aşırı devam edin bence..bu sitede okuduğum hamile kalan herkes öyle yapmış...

ama ben bugun muayene oldum doktorum bana bugun basla dedi ben dunden basladim off ya nr zor seymis bunlar..

ama ben bugun muayene oldum doktorum bana bugun basla dedi ben dunden basladim off ya nr zor seymis bunlar..

kafana takmaaaaaaaa içinden geliyosa bugünde olsun gelmiyosa yarın başla böyle kafaya takmak ve bebek için ilişki olması hamile kalmayı zorlaştırıyomuş...

önce kana sonra idrara geçiyormuş yani kan daha güvenilir bi sonuç veriyormuş idrarı sorun etme derim...

birazda bünyeden bünyeye değişiyo sanırım
kimisinde belirti oluyo kımınde olmuyo kımın hemen ıdrara cıkıyo kımıın çıkmıyo :23:

birazda bünyeden bünyeye değişiyo sanırım
kimisinde belirti oluyo kımınde olmuyo kımın hemen ıdrara cıkıyo kımıın çıkmıyo :23:

doğru aslında bir arkadaşımın adete 4 gün kala test yaptı ve belli oldu akşam kan tahlili için acile gitti hemen değerleri çok yüksek deilmiş ama hamilesin demiş doktorlar. şimdi 3 aylık bir oğlu var.. darısı bize olur inşallah...

doğru aslında bir arkadaşımın adete 4 gün kala test yaptı ve belli oldu akşam kan tahlili için acile gitti hemen değerleri çok yüksek deilmiş ama hamilesin demiş doktorlar. şimdi 3 aylık bir oğlu var.. darısı bize olur inşallah...

ben duzenlı regl gören bırıyım gün gecıkme bana göre uzun süre ama ıdrarda çıkmaıgı için şaşırdım.eger gebe değilsem sağlıki bi sıkıntı olabılır allah korusun.yoksa hiç regl olacagımı sanmıyorum.regl belırtısı yok:26:

ben duzenlı regl gören bırıyım gün gecıkme bana göre uzun süre ama ıdrarda çıkmaıgı için şaşırdım.eger gebe değilsem sağlıki bi sıkıntı olabılır allah korusun.yoksa hiç regl olacagımı sanmıyorum.regl belırtısı yok:26:

Allah korusun kötü bir şey yoktur umarım. belki test bozuktu kaç test yaptın

Back