- 8 Kasım 2013
- 9.262
- 11.891
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama tatlım ne olur olmaz diye eşimi ümitlendirmemek için sessizce çaktırmadan beklıyorum.hissediyorum adet olmucam ama az daha beklıcem.inş gebesindir kuzum ilişkiye devam et ne zaman döllenme olacagı belli olmaz
Benim 31 tatlım. Iki gün önce doktorum beta hcg yaptı negatif çıktı sonra çok erken yaptık dikkate alma dedi tabi benim moral sifir
mrb kızlar ben yeni üye oldum siteye bu ay çocuk istiyorum denemeye başladık dün doktora gittim gebelik yok dedi 1 gün bile olsa kanda belli olurdu dedi acaba başka doktoramı gitsem
niye başkasına gideceksin adetin mi gecikti ?
yarım saate
merhaba canım adetin geçmiş miydi testi yaptığındamrb kızlar ben yeni üye oldum siteye bu ay çocuk istiyorum denemeye başladık dün doktora gittim gebelik yok dedi 1 gün bile olsa kanda belli olurdu dedi acaba başka doktoramı gitsem
Kızlar 5.gunum hala regl olmadım testte yaptım şimdi ama hala negatif hafta sonu kanda da negatıf cıktı 0.453 doktor ıkı hafta sonu tekrarla dedı idrar yaptım negatif ya
aksam 8,30da çıkar
canımmmmmmmmmmmmm niye haber vermedin nerdesinnn
evet bende merak ediyorum inşaallah sonuç olumsuz değildir
canımmmmmmmmmmmmm niye haber vermedin nerdesinnn
NEGATİF.. AMA BEN BUNA İNANAMIYORUM..
YA AKLIM ERMIYOR
BEN 12 YILDIR REGLI OLUYORUM 26GÜNDE BİR OLURUM 8 TAM GÜN GECIKme bana normal gelmiyor
iyi deilim
hadi ya Allah Allah canım... değerin kaç çıktı
NEGATİF.. AMA BEN BUNA İNANAMIYORUM..
YA AKLIM ERMIYOR
BEN 12 YILDIR REGLI OLUYORUM 26GÜNDE BİR OLURUM 8 TAM GÜN GECIKme bana normal gelmiyor
iyi deilim
0,1
çok şaşkınım anneme sarılıp ağlayasım var
işte hep stresten oluyo öyle düzenli olupta ilkdefa geciken okadar çok arkadaşımız varki benimde bikez 40 güne sarkmıştı inanamayıp test yaptırmıştım.üzülme canım bi üzüldükçe uğraştırıyo bizi sıpalar hep dua et başka çaremiz yok
kıyamam sana canım benim... üzülme tatlım nolur seni çok iyi anlıyorum ama stresten de sarkmış olabilir ya da vücut kndini hamişliğe hazırlıyo bi sonraki ay gelecektir nolur sıkma canını
çok tuhafki sizinle konuşmak rahatlatıyo kımsınız nerde yasıyosunuz adınızı bıle bılmıyorum ama verdiğiniz teselli ağlatıyor..