• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kan testi için sabırsızlıkla bekleyenler ?

ama tatlım ne olur olmaz diye eşimi ümitlendirmemek için sessizce çaktırmadan beklıyorum.hissediyorum adet olmucam ama az daha beklıcem.inş gebesindir kuzum ilişkiye devam et ne zaman döllenme olacagı belli olmaz

mrb kızlar bende bu ay çocuk istiyorum denemeye başladık dün doktora gittim gebelik yok dedi 1 gün bile olsa kanda belli olurdu dedi acaba başka doktoramı gitsem :(

Benim 31 tatlım. Iki gün önce doktorum beta hcg yaptı negatif çıktı sonra çok erken yaptık dikkate alma dedi tabi benim moral sifir

mrb kızlar ben yeni üye oldum siteye bu ay çocuk istiyorum denemeye başladık dün doktora gittim gebelik yok dedi 1 gün bile olsa kanda belli olurdu dedi acaba başka doktoramı gitsem :(

Kızlar 5.gunum hala regl olmadım testte yaptım şimdi ama hala negatif hafta sonu kanda da negatıf cıktı 0.453 doktor ıkı hafta sonu tekrarla dedı idrar yaptım negatif ya

mrb kızlar ben yeni üye oldum siteye bu ay çocuk istiyorum denemeye başladık dün doktora gittim gebelik yok dedi 1 gün bile olsa kanda belli olurdu dedi acaba başka doktoramı gitsem :(

niye başkasına gideceksin adetin mi gecikti ?

merhaba canım adetin geçmiş miydi testi yaptığında
Kızlar 5.gunum hala regl olmadım testte yaptım şimdi ama hala negatif hafta sonu kanda da negatıf cıktı 0.453 doktor ıkı hafta sonu tekrarla dedı idrar yaptım negatif ya

canım bence biraz daha bekle en azından bu haftasonuna kadar aradan 1hafta geçsin olmazsan kanı tekrarla

canımmmmmmmmmmmmm niye haber vermedin nerdesinnn:47:

NEGATİF.. AMA BEN BUNA İNANAMIYORUM..
YA AKLIM ERMIYOR
BEN 12 YILDIR REGLI OLUYORUM 26GÜNDE BİR OLURUM 8 TAM GÜN GECIKme bana normal gelmiyor
iyi deilim

NEGATİF.. AMA BEN BUNA İNANAMIYORUM..
YA AKLIM ERMIYOR
BEN 12 YILDIR REGLI OLUYORUM 26GÜNDE BİR OLURUM 8 TAM GÜN GECIKme bana normal gelmiyor
iyi deilim

işte hep stresten oluyo öyle düzenli olupta ilkdefa geciken okadar çok arkadaşımız varki benimde bikez 40 güne sarkmıştı inanamayıp test yaptırmıştım.üzülme canım bi üzüldükçe uğraştırıyo bizi sıpalar hep dua et başka çaremiz yok

0,1
çok şaşkınım anneme sarılıp ağlayasım var

kıyamam sana canım benim... üzülme tatlım nolur seni çok iyi anlıyorum ama stresten de sarkmış olabilir ya da vücut kndini hamişliğe hazırlıyo bi sonraki ay gelecektir nolur sıkma canını :16:

işte hep stresten oluyo öyle düzenli olupta ilkdefa geciken okadar çok arkadaşımız varki benimde bikez 40 güne sarkmıştı inanamayıp test yaptırmıştım.üzülme canım bi üzüldükçe uğraştırıyo bizi sıpalar hep dua et başka çaremiz yok

çok tuhafki sizinle konuşmak rahatlatıyo kımsınız nerde yasıyosunuz adınızı bıle bılmıyorum ama verdiğiniz teselli ağlatıyor..

kıyamam sana canım benim... üzülme tatlım nolur seni çok iyi anlıyorum ama stresten de sarkmış olabilir ya da vücut kndini hamişliğe hazırlıyo bi sonraki ay gelecektir nolur sıkma canını :16:

içim buruk buruk..eşim çok üzgün :((

çok tuhafki sizinle konuşmak rahatlatıyo kımsınız nerde yasıyosunuz adınızı bıle bılmıyorum ama verdiğiniz teselli ağlatıyor..

nezaman istersen konuşuruz caınm.insan çoğu şeyi yakınlarına söyleyemiyo.mesela ben 9 aydır neler neler deniyorum ama eşim dışında kimsenin haberi yok bide sizler varsınız.bebek istediğimi bile bilmiyo kimse.bide onların laflarıyla bakışlarıyla uğraşmak istemiyorum :43:

Back