• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kan testi için sabırsızlıkla bekleyenler ?

içim buruk buruk..eşim çok üzgün :((

canım dün biz de aynı sonucu aldığımızda çok üzüldük ben yıkıldım resmen.. ama sağlık olsun isyan etmedim gözümden dökülen 2damla yaş sonra oturdum dua ettimm... isyan etme canım belki Allahım sabrımı sınıyodur.. verecekse bi ömür beklemye razıyım yeter ki o kokudan bizi mahrum bırakmasın... neyse canım şimdi yapman gereken doktorunu arayıp randevu alman... ben doktoruma gttiğimde çok rahatlıyorum :6:

nezaman istersen konuşuruz caınm.insan çoğu şeyi yakınlarına söyleyemiyo.mesela ben 9 aydır neler neler deniyorum ama eşim dışında kimsenin haberi yok bide sizler varsınız.bebek istediğimi bile bilmiyo kimse.bide onların laflarıyla bakışlarıyla uğraşmak istemiyorum :43:

evet insan bazen en yakınına dahi anlatamıyo
iyiki varsınız :43::43:

canım dün biz de aynı sonucu aldığımızda çok üzüldük ben yıkıldım resmen.. ama sağlık olsun isyan etmedim gözümden dökülen 2damla yaş sonra oturdum dua ettimm... isyan etme canım belki Allahım sabrımı sınıyodur.. verecekse bi ömür beklemye razıyım yeter ki o kokudan bizi mahrum bırakmasın... neyse canım şimdi yapman gereken doktorunu arayıp randevu alman... ben doktoruma gttiğimde çok rahatlıyorum :6:

bıraz daha beklıcem zaten şuan doktor hastahane hiç bişey görmek istemiyorum

NEGATİF.. AMA BEN BUNA İNANAMIYORUM..
YA AKLIM ERMIYOR
BEN 12 YILDIR REGLI OLUYORUM 26GÜNDE BİR OLURUM 8 TAM GÜN GECIKme bana normal gelmiyor
iyi deilim
seni çook iyi anlıyorum sanırım bu ay regl günlerimiz oyun attı bize benimde hiç gecikmem olmaz 26 günde olurum ama bu geçtiğimiz adetimde ilk kez 1 hafta gecti ve ben kendimi kaptırdım bir sürü hayaller kurdum sonra tabi hüsrana uğradım...

seni çook iyi anlıyorum sanırım bu ay regl günlerimiz oyun attı bize benimde hiç gecikmem olmaz 26 günde olurum ama bu geçtiğimiz adetimde ilk kez 1 hafta gecti ve ben kendimi kaptırdım bir sürü hayaller kurdum sonra tabi hüsrana uğradım...

allah kaderimizde olanı zamanı gelince yaşatacak.hakkımızda hayırlı olan zamanda inşallah .. içim kan ağlıyo ama herşey için allaha şükürler olsun

allah kaderimizde olanı zamanı gelince yaşatacak.hakkımızda hayırlı olan zamanda inşallah .. içim kan ağlıyo ama herşey için allaha şükürler olsun

inş o zaman yakındır çok, bazen sabrım kalmıyo hiç...
sakın sıkma kendini ağla :43::43:ancak o zaman rahatlıyo insan çünkü bu konuda hiç bişey anlatamıyo kimseye

Son düzenleme:
sakın sıkma kendini ağla :43::43:ancak o zaman rahatlıyo insan çünkü bu konuda hiç bişey anlatamıyo kimseye

9 aydıran hemen hemen hergün ağlıyorum zaten.ama isyan etmiyorum hiç.biliyorumki bununla sınanıyoruz ve birgün bizde anne olcaz

arkadaşımızın gidip ağlayabileceği bi anneside varmış onada şükür.ama dedğim gibi ben 9 aydır ağlıyorum sadece yıprandm

aglıorum zaten..yani bugün melankoliğim..hiç ama hiç beklemiyodum negatıf cevap hiç..
allahm sen kerimsin..

9 aydıran hemen hemen hergün ağlıyorum zaten.ama isyan etmiyorum hiç.biliyorumki bununla sınanıyoruz ve birgün bizde anne olcaz
sen 9 ay diyosun, ben yaklaşık 8 yıldır bekliyorum her ay hüsran oluyo:43::43:

Son düzenleme:
hemde çook zor:14:
tek sorun spermler 5 kezde tüp bebek denemiz var ama onlarda da hiç bi zaman pozitif sonuç alamadık:14:

offf çok korkuyorum bende ya bizdede sorun varsa diye :43: bata 8 gün var busefer erken stres yaptım içimde acayip bi sıkıntı var :43: nekadar zordur durumun yaşamadan kmse bilemez

inş sorununuz yoktur ama çook beklemeden dr gidin derim......
çook zor çook Allah bu yolda uğraştırmasın kimseleri:5:
offf çok korkuyorum bende ya bizdede sorun varsa diye :43: bata 8 gün var busefer erken stres yaptım içimde acayip bi sıkıntı var :43: nekadar zordur durumun yaşamadan kmse bilemez

Back