• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kan testi için sabırsızlıkla bekleyenler ?

hadi ya:18::18::18:inş bu tedavin son olur artık
sonu bebişli olur :emir_bebek::emir_bebek:sizin sorun neydi sanırım seninde 5. tedavin
kaçıncı gün transferi:26:

inşlh son olur Allahın ziniyle canım evet bizimde 5. denme enim tüplerde sorun var başımın belası:1: 5. gün canım siz neyapıyorsunuz? ne aşamadasın tedavi falan oluyormusun

inşlh son olur Allahın ziniyle canım evet bizimde 5. denme enim tüplerde sorun var başımın belası:1: 5. gün canım siz neyapıyorsunuz? ne aşamadasın tedavi falan oluyormusun
5.gün ise embriyolarınız kaliteli demektir bizim embriyolar hiç 5. güne gidemiyo ilk 3 güne bile gelemiyo bi çoğu
biz şu an beklemedeyiz canım spermleri iyileştiricek kürler, vesaire tedaviler yapıyoruz evde inş fayda eder...
hem tedaviye gidesim var hemde yine negatif :18::18::18: sonuç almaktan korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok:1:
bi süre daha bekleyelim diyoruz tedavi için

Son düzenleme:
5.gün ise embriyolarınız kaliteli demektir bizim embriyolar hiç 5. güne gidemiyo ilk 3 güne bile gelemiyo bi çoğu
biz şu an beklemedeyiz canım spermleri iyileştiricek kürler, vesaire tedaviler yapıyoruz evde inş fayda eder...
hem tedaviye gidesim var hemde yine negatif :18::18::18: sonuç almaktan korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok:1:
bi süre daha bekleyelim diyoruz tedavi için

valla canım bizimde ilk defa 5. gün oldu daha önceki yerlerde 2. transferi olmuştu
Rabbim inşlh tedavi gerek kalmadan nasip eder size,

0,1
çok şaşkınım anneme sarılıp ağlayasım var

hamilelik düşünen kadınlarda korunmayı bıraktıktan sonra adet gecikmesi oluyor
vücut kendini gebeliğe hazırlıyor
birde psiklojik olarak çok etkileniyoruz kesin hamleyim dediğim her ay adetim gecikmiştir benim hatta miyde bulantısı bile yaşadım
ken kedimize yapıyoruz :ssz:

hamilelik düşünen kadınlarda korunmayı bıraktıktan sonra adet gecikmesi oluyor
vücut kendini gebeliğe hazırlıyor
birde psiklojik olarak çok etkileniyoruz kesin hamleyim dediğim her ay adetim gecikmiştir benim hatta miyde bulantısı bile yaşadım
ken kedimize yapıyoruz :ssz:

kesınlıle haklısın kendı kendımıze ben bu ay agzımın payını aldım relax takılcam :6::6:

bugün bat günüm kesinlikle hiç günüm sarkmaz
şu an hiç belirtim yok gögüslerim şiş deil, karın ağrım , bel ağrım,sivicem yok....
sadece halsizlik uyuma hlissi ve bacaklarım çok ayakta durduğum zaman agrıyo..
inş kırmızılar gelmez bende hamileyimmmmmm diye haykırırımmm

bugün bat günüm kesinlikle hiç günüm sarkmaz
şu an hiç belirtim yok gögüslerim şiş deil, karın ağrım , bel ağrım,sivicem yok....
Sadece halsizlik uyuma hlissi ve bacaklarım çok ayakta durduğum zaman agrıyo..
Inş kırmızılar gelmez bende hamileyimmmmmm diye haykırırımmm

son durum ????????????

Back