Aldığım testler 20 dk sonrasında sonuç kabul edilmez yazıyordu benim 12 13. Dk da çıktı hep çizgilerimNe zaman yumurtladiniz biliyor musunuz ve testlerde cizgiler kac dk sonra cikti? Eger yumurtlama uzerinden 10 gun tam gecmediyse henuz beta yukselmemis olabilir. Idrar testiyse takip edin isterseniz, cift cizgi gorurseniz kan testi verebilirsiniz. Umarim gonlunuze gore olur
Yaptığım bütün idrar testlerinin yanlış olması nromal mi adetime 2 gün var bu arada beklesem eğer adet olmazsam tekrar yapsam yükselir miİkinci cizgi 10 dk’dan sonra ciktiysa dikkate almayin. Zaten su anda negatif, kanda pozitif olmadan idrara gecmiyor. Yani idrar testleriniz yanlis
Malesef en dogru sonucu kan testleri veriyor. Ancak gec yumurtadiysaniz beta hala yukselebilir, beklenen adet gunu idrar testini tekrar yapin istersenizAldığım testler 20 dk sonrasında sonuç kabul edilmez yazıyordu benim 12 13. Dk da çıktı hep çizgilerim
Normal ya da degil tartismiyorum. Kan pozitif olmadan, idrara gecmezYaptığım bütün idrar testlerinin yanlış olması nromal mi adetime 2 gün var bu arada beklesem eğer adet olmazsam tekrar yapsam yükselir mi
Benimde bugün 10.gunum 1.9 çıktı erken gebelikte silik gördüm diye kan testi yapmıştımNe zaman yumurtladiniz biliyor musunuz ve testlerde cizgiler kac dk sonra cikti? Eger yumurtlama uzerinden 10 gun tam gecmediyse henuz beta yukselmemis olabilir. Idrar testiyse takip edin isterseniz, cift cizgi gorurseniz kan testi verebilirsiniz. Umarim gonlunuze gore olur
Geç yumurtladıysanız bir ihtimal hala yükselebilir, şüpheniz varsa 1-2 gün sonra idrar testini tekrar edin isterseniz. Koyulaşma görürseniz kan testiyle teyit edersiniz. Gönlünüze göre olsun.Benimde bugün 10.gunum 1.9 çıktı erken gebelikte silik gördüm diye yapmıştım
Evet bu tık geç yumurtladim dün koyumsu akıntı geldi adet oluyrm sandm ama devamı gelmedi şuan tertemiz akıntı rengi dün mü yerleşti acaba 9.gundu dün yarın bat günüm ama geç yumurtladigm için bir iki gün oynarGeç yumurtladıysanız bir ihtimal hala yükselebilir, şüpheniz varsa 1-2 gün sonra idrar testini tekrar edin isterseniz. Koyulaşma görürseniz kan testiyle teyit edersiniz. Gönlünüze göre olsun.
14.gün kanda çıkar biliyorum biraz daha bekleyin, sonucuda haber verin, inş vardır minik.Benimde bugün 10.gunum 1.9 çıktı erken gebelikte silik gördüm diye kan testi yapmıştım
Yarın bat günüm ama geç yumurtladim bakalim n'olacak14.gün kanda çıkar biliyorum biraz daha bekleyin, sonucuda haber verin, inş vardır minik.
Bay a kaç gün kala yumurtladın?Yarın bat günüm ama geç yumurtladim bakalim n'olacak
Ovulasyon la takip ettim 26 Şubat pik 27 çatlamaBay a kaç gün kala yumurtladın?
Ovulasyonla mı takip ediyordun?
Bat 9 martti normalde şimdi nolur bilmiyorumBay a kaç gün kala yumurtladın?
Ovulasyonla mı takip ediyordun?
Çok da geç yumurtlamamışsın gibi 13 gün varmış bat a.Bat 9 martti normalde şimdi nolur bilmiyorum
28 çekiyor ya ay yumurtlama gunu aksam da pik di o günü saymiyorum 9 gün oldu bugün dollenme olduysaÇok da geç yumurtlamamışsın gibi 13 gün varmış bat a.
Inş adetin gelmez, kalbine göre olur.
Inş pozitife döner o değer, normalde olmasa 0 lı rakam oluyor biliyorum.28 çekiyor ya ay yumurtlama gunu aksam da pik di o günü saymiyorum 9 gün oldu bugün dollenme olduysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?