- 12 Aralık 2020
- 2.017
- 1.076
- 83
Benimde eski değerlerim <0 yazıyordu sıfırın alti yani ama bakalim merak ediyorum bende adet agrimda var hayırlısı olsunInş pozitife döner o değer, normalde olmasa 0 lı rakam oluyor biliyorum.
Benim geçen ay değerin 0.100 dü negatifti. 6 gün gecikmeli olmuştum adet.
Bu arada yanlış sayiyrm bugün 10.gunInş pozitife döner o değer, normalde olmasa 0 lı rakam oluyor biliyorum.
Benim geçen ay değerin 0.100 dü negatifti. 6 gün gecikmeli olmuştum adet.
Fark etmez bir günden.Bu arada yanlış sayiyrm bugün 10.gun
Adet ağrım var bakalm n'olacakFark etmez bir günden.
Bata az kaldı, inş gönlüne göre olur.
Haber ver sonucu.
Canım kaçıncı dakikada çıktı ?Dün çok silik olan 1.9 çıkan bhcg sonrası bugün az önce yaptigm test koyulasmis inşaallah hatalı degildir
sonucu haber ver, inş adet olmazsın, olursan da başka aylara inş nasip.Adet ağrım var bakalm n'olacak
Hemen bir iki dk daCanım kaçıncı dakikada çıktı ?
Canım naptın gebe misinHemen bir iki dk da
Evet bugün kan verdim pazartesi 1.9 su bugün 30.4 çıktı HCGCanım naptın gebe misin
Maşallah hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin gebeliğin inşallah belirtilerin nelerdi canım nasıl anladın gebeliğiniEvet bugün kan verdim pazartesi 1.9 su bugün 30.4 çıktı HCG
Adet belirtisi vardı farklı olarak sırtım belim ağrıdı adet öncesi bacaklarım sancilanir bunda da bacak bel sırt ağrısı vardı akıntı göğüs ağrısı yok meselaMaşallah hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin gebeliğin inşallah belirtilerin nelerdi canım nasıl anladın gebeliğini
Kaç gün gecikmeyle öğrendinAdet belirtisi vardı farklı olarak sırtım belim ağrıdı adet öncesi bacaklarım sancilanir bunda da bacak bel sırt ağrısı vardı akıntı göğüs ağrısı yok mesela
Bende de aynı belirtiler var 1 haftadır çekiyorum ağrıları bat 20 sinde bakalımAdet belirtisi vardı farklı olarak sırtım belim ağrıdı adet öncesi bacaklarım sancilanir bunda da bacak bel sırt ağrısı vardı akıntı göğüs ağrısı yok mesela
Ayyy benim de bat 24 inşallah güzel haberler alırızBende de aynı belirtiler var 1 haftadır çekiyorum ağrıları bat 20 sinde bakalım
Bende pco var geçen ay 2 kere ara kanama yaşadım adet olmadım normalde geçte olsa olurdum kuzenim iltihabı atmışsın sanırım hamileliğe hazırlık için o falan dedi bilmiyorum kafam çok karışık hakkımızda hayırlısı neyse o olur inşallahAyyy benim de bat 24 inşallah güzel haberler alırız
Canım Ocak ayinda bende sancılı bir şekilde ara kanama yaşadım ama bende PCO yok ilk kez ve son kez oldu zaten hastaneye gittim hastanede bir gece yatisim oldu kahverengi lekelenmeyle başlayıp yoğunlaşan bir kanamaydi Allah inşallah bir daha hiç birimize yaşatmaz sağlıkla hayırlı evlatlar alalım inşallah kucağımızaBende pco var geçen ay 2 kere ara kanama yaşadım adet olmadım normalde geçte olsa olurdum kuzenim iltihabı atmışsın sanırım hamileliğe hazırlık için o falan dedi bilmiyorum kafam çok karışık hakkımızda hayırlısı neyse o olur inşallah
Adet gününden bir gün önce 1.9 çıktı iki gün sonra 30.4 çıktı adet günü erken gebelik pozitif çıktıKaç gün gecikmeyle öğrendin
Ovulasyon ne zamanBende de aynı belirtiler var 1 haftadır çekiyorum ağrıları bat 20 sinde bakalım
1 - 8 marttı 5 inde ağrılarım başladı adete 15 gün varkenOvulasyon ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?