• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan testi 1.20

Inş pozitife döner o değer, normalde olmasa 0 lı rakam oluyor biliyorum.
Benim geçen ay değerin 0.100 dü negatifti. 6 gün gecikmeli olmuştum adet.
Benimde eski değerlerim <0 yazıyordu sıfırın alti yani ama bakalim merak ediyorum bende adet agrimda var hayırlısı olsun ☹️🤲

Dün çok silik olan 1.9 çıkan bhcg sonrası bugün az önce yaptigm test koyulasmis inşaallah hatalı degildir

Eklentiler

• IMG_20210309_112629.jpg
    IMG_20210309_112629.jpg
    48,3 KB · Görüntüleme: 84
Maşallah hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin gebeliğin inşallah belirtilerin nelerdi canım nasıl anladın gebeliğini
Adet belirtisi vardı farklı olarak sırtım belim ağrıdı adet öncesi bacaklarım sancilanir bunda da bacak bel sırt ağrısı vardı akıntı göğüs ağrısı yok mesela

Ayyy benim de bat 24 inşallah güzel haberler alırız
Bende pco var geçen ay 2 kere ara kanama yaşadım adet olmadım normalde geçte olsa olurdum kuzenim iltihabı atmışsın sanırım hamileliğe hazırlık için o falan dedi bilmiyorum kafam çok karışık hakkımızda hayırlısı neyse o olur inşallah

Bende pco var geçen ay 2 kere ara kanama yaşadım adet olmadım normalde geçte olsa olurdum kuzenim iltihabı atmışsın sanırım hamileliğe hazırlık için o falan dedi bilmiyorum kafam çok karışık hakkımızda hayırlısı neyse o olur inşallah
Canım Ocak ayinda bende sancılı bir şekilde ara kanama yaşadım ama bende PCO yok ilk kez ve son kez oldu zaten hastaneye gittim hastanede bir gece yatisim oldu kahverengi lekelenmeyle başlayıp yoğunlaşan bir kanamaydi Allah inşallah bir daha hiç birimize yaşatmaz sağlıkla hayırlı evlatlar alalım inşallah kucağımıza 😍❤️

Back