- 15 Eylül 2014
- 183
- 121
- 48
- Konu Sahibi Nickimnick
-
İnsallah canım 3 yıldır istiyoru olsun artk dimi :))
Kızlar hamileyiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm darısı olmayanlara insallah allahım saglıkla kucagıma alayım inşallah..
Belirtilerim adete 4 gün kala rahmim cıkacak gibiydi .Tebrik ederim balım cok ama cook sevindim belirtilerino yazsana bizlere :) okuyanlarada örnek olur
Belirtilerim adete 4 gün kala rahmim cıkacak gibiydi .
2 gun onceyde hıh adet oldum dedim tuvalete kostum .
Kahveewngi leke var sonea sarıya donüstü sırt agrıları dunden beri ateş basması....
ama en cok rahmim agrıyordu vajinamdan yukarı igneler saplanıyordu sanki .....
allahım herkese tattırsın bu duyguyu...
Tesekkur ederim edammm allahım sanada dileyen herkese tattırsın rabbim..Inşallah saglicakla kucağına alırsın bebegini bal
gerçekten çok ama çok sevindim tatlım ya allahım darısı bana inşşBelirtilerim adete 4 gün kala rahmim cıkacak gibiydi .
2 gun onceyde hıh adet oldum dedim tuvalete kostum .
Kahveewngi leke var sonea sarıya donüstü sırt agrıları dunden beri ateş basması....
ama en cok rahmim agrıyordu vajinamdan yukarı igneler saplanıyordu sanki .....
allahım herkese tattırsın bu duyguyu...
İnsallah canım amin..gerçekten çok ama çok sevindim tatlım ya allahım darısı bana inşş
Kızlar hamileyiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm darısı olmayanlara insallah allahım saglıkla kucagıma alayım inşallah..
Tesekkür ederim niye oyle dedin bn 3 yıldır istyrdm ha..tebrik ederimm Allah ım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
senin için sevinirken kendim için çok ama çok üzüldüm ben anne olamıcam galiba
Tesekkür ederim niye oyle dedin bn 3 yıldır istyrdm ha..
En kısa zamanda hamile olursun inşallah..bnde 10 aydır istiyorum çok üzülüyorum
cnm ya cok sevndimmmm hadi hayırlı olsunnKızlar hamileyiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm darısı olmayanlara insallah allahım saglıkla kucagıma alayım inşallah..
Cok tesekkür ederim canım ..cnm ya cok sevndimmmm hadi hayırlı olsunndarısı bizlere inş sizde sorun neydi tatlım neden olmuyodu
ahh su sebebsiz infertiliteCok tesekkür ederim canım ..
Sebeb yoktu canım olmuyodu...
Benim adetim 3 ay boyunca duzenli geldi ilacsız 1 doktora gıttık bn yurt dısındayım (clomid)diye bir hap kullandım 5 gun arka arkaya adetimin 5 gununden baslayarak ...ahh su sebebsiz infertiliteneyse cnm RABBİM sonunda vermiş ya bunada sükür peki bu ay özel bi kür uyguladınız mı ?
benim de 8 olacakbnde 10 aydır istiyorum çok üzülüyorum
hayırlı ugurlu olsun :) Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın darısı basımızaKızlar hamileyiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm darısı olmayanlara insallah allahım saglıkla kucagıma alayım inşallah..
Tesekkür ederim cnm darısı sana cocuk hssretiyle yananlara rabbim aratmadan versin ...hayırlı ugurlu olsun :) Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın darısı basımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?