- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.138
- 448
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Cvbn icin tesekkurler cok agrım var .canım bekle bence pazartesiye kadar, eğer bugün ve yarın gelmezse adetin gider kanda baktırrsın. adetle hamilelik belirtilerini çok ayırt edemiyolar genelde bence bekle pazartesi verirsin tahlil...
bence hemen gidip kan testi yaptır hadi bekleemeeeeKızlar bugun bat gunum aslında ama 2 gundur rahmimde igne saplantıları var ve 2 gun once kahverengi lekelenmm oldu szce biraz daha beklıyıp öyle gideyimmi? Yoksa acilen gitmem mi?lazım ..
boyle olup hamile kalan var mı?acil cvblarınızı bklyrm ..
İnşallah canım..ağrın çok yoksa bir-iki gün daha bekle yasadığın yerlesme kanamasıysa ancak çıkar bnmde geçtiğimz ay sadece peçeteye gelen lekenmem oldu iki gün yasadm üçüncü gün adet olmuştum inş sen öyle olmazsın
Gdyrm cnm dua edin bana pozitifi gçreyimbence hemen gidip kan testi yaptır hadi bekleemeeee
Kızlar bugun bat gunum aslında ama 2 gundur rahmimde igne saplantıları var ve 2 gun once kahverengi lekelenmm oldu szce biraz daha beklıyıp öyle gideyimmi? Yoksa acilen gitmem mi?lazım ..
boyle olup hamile kalan var mı?acil cvblarınızı bklyrm ..
ay hadi inşallahhhhh bi bebiş vardır ama buraya mutlaka yaz allah yüzünü güldrsünGdyrm cnm dua edin bana pozitifi gçreyim
Aynn canım saol gidiyorum esim glmsni bklıyorum hanı adet agrısı olursun ya dayanılmaz sekilde öyle agrıyor ama adet yok .sanki vajinadan yukarı bişi cekiliyor gibi oluyor gezemiyorum oturamıyorum..Git baktır balım umid icin demiyorum kardeşimde böyle oldu, leke leke 2 gün ama adet kanaması yok zorla doktora göturduk dr iyiki geldim demis ilac vermiş hamile çıktı :) inşallah sizde oylesinizdir. En azindan hamile iseniz ilac degil iseniz iciniz rahat olur . Bi cok insan bilmeyerek böyle düşük yapyo
İnşallah canım yazarım mutlaka..ay hadi inşallahhhhh bi bebiş vardır ama buraya mutlaka yaz allah yüzünü güldrsün
Aynn canım saol gidiyorum esim glmsni bklıyorum hanı adet agrısı olursun ya dayanılmaz sekilde öyle agrıyor ama adet yok .sanki vajinadan yukarı bişi cekiliyor gibi oluyor gezemiyorum oturamıyorum..
İnsallah canım 3 yıldır istiyoru olsun artk dimi :))Inşallah pozitif olur sonuc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?