Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

ya kızlar 1 haftadır kendimde değilim. idrar testi yapıyorum ikinci çizgi çok çok silik çıkıyor.kan testi yaptırdım 39,28 çıktı ya şimdi ben neyim hamilemi değil mi.eşime de söylemiyorum tam kesin değilken. lütfen cvp. bu arada adet günüm yarın.

efe 25 HAMILESIN......gonul rahatliligi ile esine soyleyebilirsin..darisi benim basima:)

ay canım ağzından bal damlıyor.hep dua ediyorum hepimiz için. inşallah Rabbim hayırlısı ile bebeğimizi kucağımıza almayı nasip eder.bu arada kan testimi gösteriyor hamile olduğumu ben pek anlamıyorum da kan testi değerlerini ilk defa yaptırdım.

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım geçen ay düşük yapmıştım bugün adetim 3gün gecikti ve kan testi yaptırdım 1000den büyük çıktı doktorumu aradım hamile olduğumu ve haftaya muayeneye gelmemi söyledi fakat bu değer 6haftalığı gösteriyor sizce bu olabilir mi? ve ara ara karın ağrılarım oluyor bu normal mi acaba? çok korkuyorum tekrar düşük yapmaktansenağlama

canım bende yeni düşük yaptım ama doktor bana 3 ay ara ver dedi korunuyoruz şuan sen korunduğun halde mi hamile kaldın yoksa isteyerek mi inşallah bi sorun yaşamazsın ve hamilesindir dualarım seninle benim duruma çok benzio seninkisi sonucu yaz olur mu merak ediyorum

ya kızlar 1 haftadır kendimde değilim. idrar testi yapıyorum ikinci çizgi çok çok silik çıkıyor.kan testi yaptırdım 39,28 çıktı ya şimdi ben neyim hamilemi değil mi.eşime de söylemiyorum tam kesin değilken. lütfen cvp. bu arada adet günüm yarın.

hamişsin hayırlı olsun

evet canim kan testine gore hamilesin..tebrik ediyorum..hayirli bir evlat olur insallah anne ve babasina...darisi ben ve benim gibilerin basina:)

merhaba bayanlar
aranıza yeni katıldım benim1.5 yaşında kızım var nasipse 2.yi düşünüyoruz ama benim merak ettiğim gebelik adet tarihini beklemeden en erken nasıl öğrene bilirim?

Ben mayısın 8 de aşılama yaptırdım. Ve dayanamayıp aşılamadan 9 gün sonra kan tahlili yaptırdım ve sonuç 3,65 çıktı doktor yükselebilirde belli olmaz dedi. Sizce yükselir mi?:Saruboceq::Saruboceq:

arkadaşlar bir şey sormak istiyorum..
ben geçenlerde bir kaç tahlilim wardı onları yaptırırken hadi birde beta hcg ye bakılsın dedim ama çok erkendi reglimin birinci gününden sayarsak 19.günündeydim.(30günde regli oluıyorum). reglime 11 gün kala yapılan test sonucuna sizce güwenmelimiyim.
0.517 gibi bişiler çıktı. negatif yani ama çok erkendi işte. sizce bu ay ümidi kesmelimiyim?

arkadaşlar benim beta değerim önce 30 çıkmıştı sonra giderek düştü kanamam vardı 28, 27, 24, 17, 12 neyse kanamam hala durmadı en son bugün yaptırdım 15 çıkmış gene yükselmeye başlamış bu nasıl bişe doktor açık açık ben bişe anlamadım fakülteye git dedi
bu ne demek arkadaşlar ne olur bilen varsa ya da aynı durumu yaşayan bana cevap versin
.

merhaba bayanlar
aranıza yeni katıldım benim1.5 yaşında kızım var nasipse 2.yi düşünüyoruz ama benim merak ettiğim gebelik adet tarihini beklemeden en erken nasıl öğrene bilirim?

kan testi ile en çabuk ve en doğru yol ama yoksa hayal kırıklığı yaşayabilirsin bence adet tarihinin geçmesini bekle

arkadaşlar benim beta değerim önce 30 çıkmıştı sonra giderek düştü kanamam vardı 28, 27, 24, 17, 12 neyse kanamam hala durmadı en son bugün yaptırdım 15 çıkmış gene yükselmeye başlamış bu nasıl bişe doktor açık açık ben bişe anlamadım fakülteye git dedi
bu ne demek arkadaşlar ne olur bilen varsa ya da aynı durumu yaşayan bana cevap versin
.

garip bi durum acaba dış gebelik mi diye korktum şimdi ama ihmal etme hemen doktora git bence

Ben mayısın 8 de aşılama yaptırdım. Ve dayanamayıp aşılamadan 9 gün sonra kan tahlili yaptırdım ve sonuç 3,65 çıktı doktor yükselebilirde belli olmaz dedi. Sizce yükselir mi?:Saruboceq::Saruboceq:

tabi doktorun dediği gibi yükselebilir. daha sonra baktırmadın mı bi daha?bence bi test daha yaptır canım.inşallah Allah isteyen herkese versin:emir_bebek:

mrb adetim 3 gün gecikti kan tahlili yaotırdım negatif çıktı hala hamile olabilme ihtimalim var mı yoksa kan tahlili kesin sonuç mu verir??lütfen cvplayınn

benim adetim 6 gün geçince idrarda ikinci çizgi belirsizdi ikigün sonra netleşti kandada 10 gün sonra net çıktı aslında kan kesin diye biliyodum ama bende malesef kan daha sonra kesin sonuç verdi

mrb adetim 3 gün gecikti kan tahlili yaotırdım negatif çıktı hala hamile olabilme ihtimalim var mı yoksa kan tahlili kesin sonuç mu verir??lütfen cvplayınn

hiç acele etme varsa zaten çıkacaktır doktorların dediği doğru ne kadar kendinizi sıkarsanız anne olamıyorum diye kendinizi tüp bebek tedavisinde bulursunuz diyolar çokta doğru aslında 1 yıldır uğraşıyodum tedaviyi bıraktım aklımdan tamamen çıkardım bebek olayını he şu an hamileyim herşeyde bi hayır var bol bol dua etmek gerek herşeyin hayırlısı

selam kızlarr..
ben bugün beta hcg baktırdım 0.100 dahada adetime 5 gün var erkenmi acaba...yoksa hiç umut etmiyeyimmi

.

canım kimyasal gebelik olabilir bende aynısını yaşadım hastaneye gittim drlar anlam veremedi internetten yeşim yerçok diye dr var ona yazdım kimyasal gebeliğe bağlı düşük yaşıyosun dedi kanamam sancısız oluyo dimi

X