Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
efe 25 HAMILESIN......gonul rahatliligi ile esine soyleyebilirsin..darisi benim basima:)
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım geçen ay düşük yapmıştım bugün adetim 3gün gecikti ve kan testi yaptırdım 1000den büyük çıktı doktorumu aradım hamile olduğumu ve haftaya muayeneye gelmemi söyledi fakat bu değer 6haftalığı gösteriyor sizce bu olabilir mi? ve ara ara karın ağrılarım oluyor bu normal mi acaba? çok korkuyorum tekrar düşük yapmaktansenağlama
ya kızlar 1 haftadır kendimde değilim. idrar testi yapıyorum ikinci çizgi çok çok silik çıkıyor.kan testi yaptırdım 39,28 çıktı ya şimdi ben neyim hamilemi değil mi.eşime de söylemiyorum tam kesin değilken. lütfen cvp. bu arada adet günüm yarın.
merhaba bayanlar
aranıza yeni katıldım benim1.5 yaşında kızım var nasipse 2.yi düşünüyoruz ama benim merak ettiğim gebelik adet tarihini beklemeden en erken nasıl öğrene bilirim?
arkadaşlar benim beta değerim önce 30 çıkmıştı sonra giderek düştü kanamam vardı 28, 27, 24, 17, 12 neyse kanamam hala durmadı en son bugün yaptırdım 15 çıkmış gene yükselmeye başlamış bu nasıl bişe doktor açık açık ben bişe anlamadım fakülteye git dedi
bu ne demek arkadaşlar ne olur bilen varsa ya da aynı durumu yaşayan bana cevap versin.
Ben mayısın 8 de aşılama yaptırdım. Ve dayanamayıp aşılamadan 9 gün sonra kan tahlili yaptırdım ve sonuç 3,65 çıktı doktor yükselebilirde belli olmaz dedi. Sizce yükselir mi?:Saruboceq::Saruboceq:
evet canim kan testine gore hamilesin..tebrik ediyorum..hayirli bir evlat olur insallah anne ve babasina...darisi ben ve benim gibilerin basina:)
mrb adetim 3 gün gecikti kan tahlili yaotırdım negatif çıktı hala hamile olabilme ihtimalim var mı yoksa kan tahlili kesin sonuç mu verir??lütfen cvplayınn
mrb adetim 3 gün gecikti kan tahlili yaotırdım negatif çıktı hala hamile olabilme ihtimalim var mı yoksa kan tahlili kesin sonuç mu verir??lütfen cvplayınn
arkadaşlar benim beta değerim önce 30 çıkmıştı sonra giderek düştü kanamam vardı 28, 27, 24, 17, 12 neyse kanamam hala durmadı en son bugün yaptırdım 15 çıkmış gene yükselmeye başlamış bu nasıl bişe doktor açık açık ben bişe anlamadım fakülteye git dedi
bu ne demek arkadaşlar ne olur bilen varsa ya da aynı durumu yaşayan bana cevap versin.