Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

merhabalar
arkadaşlar reglime 5-6 gün var kanda hcg 6.1 ne anlama geliyor hamilelik için çok düşük bir değer değil mi 5in üzeri de hamilelik anlamına gelmiyor mu
sizler tecrübelisinizdir bana yardım eder misiniz

5in üstü olunca hamilelik oluyor ama erken baktırmıssın canım bekle reglı gununu eger reglı olmazsan tekrar yaptırırsın degerın artmıssa hamılesındır zaten canım

selan kızlar lütfen acil cevap bekliyorum sizden.benim s.a.t 23 ekim ve dün kan testi yaptırdım 65 çıktı.yani adetimi 3 gün geçti.doktor bişey denemedi lütfen yardımcı olun:KK43:((

merhaba 6 nın üstü pozitif hamilesin demek ama sen yinede bir kaç gün sonra tekrar baktır hergün değerin iki katına çıkması gerekiyor inşallah hamilesindir canım :))

Merhaba aynı ddurumu şimdi ben yaşıyorum. transfer sonrasında HCG değeri 14 den 6 ya düştü. Şimdi ilaçları kestirdi doktor 1 hafta bekle diyor kanama için acaba aranızda sonradan tekrar hiç yükselen oldumu ? Senin durumun ne oldu merak ettim. !

canım erken baktırmışsın biraz daha bekle bence bir şeyler var gibi :)
5 üzeri hamilelik sonuçta
inşallah hamilesindir
haberdar et bu arada bir şey olursa :)

sağol canım seninde başına böyle birşey mi gelmişti ben mi yanlış hatırlıyorum canım 7li bir hcg değerin yok muydu hangi gün baktırmıştın yazar mısın lütfen

5in üstü olunca hamilelik oluyor ama erken baktırmıssın canım bekle reglı gununu eger reglı olmazsan tekrar yaptırırsın degerın artmıssa hamılesındır zaten canım

sağol canım doktorumu aradım perşembe tekrar yaptırıcaz dedi hayırlısı

inşallah hamilesindir canım allah gönlüne göre versinnn bizde görebilecekmiyizz acabaaaa

arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim pek fazla birşeyde bilmiyorum açıkçası sormam gerekiyor size siz daha tecrübelisiniz umarım hepinize allah gönlünüze göre verir. benm durum farklı ben evli değilim ve talihsiz bir olay yaşadım durumumda cidden çok kötü:KK43: test yaptırdım iki kez negatif çıktı 31 ekimde tam ilişkide denmez ama oldu boşalma olmadıgını söyledi erkek arkadaşım adetim 18inde bekliyordum 23 eylül de ve 18 ekimdi son adet tarihlerim 1 hafta sürüyor fakat bu sefer olmayınca kötü oldum beta hcg testi lab larda yaptırılır mı ve kimlikle gitmem gerek dimi oraya? tekrar özür diyorum sizler bebek sahibi olmak isterken benm buraya yazmam dogru deil ama bi başlık bulamadım kan testi başlıgına yazıyorum:KK43: nasıl bir yol izlemem gerekiyor 18ine göre 1 hafta geçmesi mi gerekli bu testi yaptırmam için yani yarın yaptırabilirmiyim

arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim pek fazla birşeyde bilmiyorum açıkçası sormam gerekiyor size siz daha tecrübelisiniz umarım hepinize allah gönlünüze göre verir. benm durum farklı ben evli değilim ve talihsiz bir olay yaşadım durumumda cidden çok kötü:KK43: test yaptırdım iki kez negatif çıktı 31 ekimde tam ilişkide denmez ama oldu boşalma olmadıgını söyledi erkek arkadaşım adetim 18inde bekliyordum 23 eylül de ve 18 ekimdi son adet tarihlerim 1 hafta sürüyor fakat bu sefer olmayınca kötü oldum beta hcg testi lab larda yaptırılır mı ve kimlikle gitmem gerek dimi oraya? tekrar özür diyorum sizler bebek sahibi olmak isterken benm buraya yazmam dogru deil ama bi başlık bulamadım kan testi başlıgına yazıyorum:KK43: nasıl bir yol izlemem gerekiyor 18ine göre 1 hafta geçmesi mi gerekli bu testi yaptırmam için yani yarın yaptırabilirmiyim

adetin nerdeyse 1 hafta geçmiş sanırım. idrar testinde çıkardı olsaydı. ama kan testi yaptırmak istiyosan da herhangi bi özel hastaneye gidip kanda hamilelik testi yaptırcam dersin. kimlik isterler. başka da bişey sormazlar. kan alıp 2 saat sonra gel derler. devlet hastanesinde nasıl oluyo bilmiyorum.

sağol canım seninde başına böyle birşey mi gelmişti ben mi yanlış hatırlıyorum canım 7li bir hcg değerin yok muydu hangi gün baktırmıştın yazar mısın lütfen

evet canım öyle oldu ama benim adetim dört gün geçince yaptırmıştım o zaman 7 çıktı
senin daha çok erken adet tarihin geçince daha yüksek çıkabilir
inşallah da çıkar :)

evet canım öyle oldu ama benim adetim dört gün geçince yaptırmıştım o zaman 7 çıktı
senin daha çok erken adet tarihin geçince daha yüksek çıkabilir
inşallah da çıkar :)

hatırlıyorum ama zamanını hatırlamıyorum inşallah hayırlısı olur canım

sonucumu aldım ve 0.1 çıktı yani negatif buayda:KK43: ama adetime 10 gün kala yaptırdım acaba erken bi süre olduğu için doğru yanıt vermemiş olabilirmiki arkadaşlar :KK59:

arkadaslar mrb.ben aranızda yeni sayılırım.3 yıllık evliyim.2 yıldır tedavi görüyorum.en son 17 ekimde adet görmüştüm.ve 22 kasımda kan testi yaptırdım 368,7 cıktı hamilelik olasılığım nedir.doktorumla görüşemedim merak ediyorum.

selam kızlar yardımınıza ihtiyacım var 2 gün önce pazartesi kan tahlili yaptım 65 çıktı.bugün tekrar yaptım 78 çıktı.biri bana ne oluyor Allah rızası için :KK43:((

selam kızlar yardımınıza ihtiyacım var 2 gün önce pazartesi kan tahlili yaptım 65 çıktı.bugün tekrar yaptım 78 çıktı.biri bana ne oluyor Allah rızası için :KK43:((

X