Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

bence yıkılacak bir durum yok sistres enbüyük düşmanımız biliyorsun o yüzden çok düşünme evet erken davranmış negatif çıkarsada üzme canını .kaç yıllık evlisin kaçıncı denemen

evet haklısın işte bi an umutlanıp güzel sonuçlar göremiyince üzülme oluyor ama tabi hayırlısı yinede.. ben daha yeni evliyim 5 aylık bebiş düşünmüyodum 2 3 sene ama geçen ay hiç anlamadığım bişekilde hayatımda ilk defa gecikmeli lekelenme tarzında regli yaşadım kan tahlilleri yaptırdım 1.20 çıktı ve bunun akebinde bebek istedim bi ışıkmı bu allahtan bilemiyorum eşimde çok istediğinden 2ci denemem bu tatlım:) ya senin?

daha çok erken ben 8 ay lık evliyim ve 4. denemem inş. bu ay ikimizde mutlu oluruz benim sonucum herp 0.20 çıktı senin yüksek çıkmış hamile olma ihtimalin yüksek

ne güzel dileklerde bulundun asmincim dilerim kurban olduğum rabbim gönlümüze göre verir ama bence altıncı hissime çok güvenirim sen hamişssin:)

saol cnm bende hayırlı haberlerini bekliyorum ne güzel 1 saat sonra heber alıcaksın ben nasıl uyuyacam bugece bilmiyorum

çok haklısın ben bile bir saati geçiremiyorum ama olsun olumlu güzel dileklerle yat ve yarın güzel sonuçlarla gel iyi haberlerini bende beklicem :)

tabikide canım ilk önce hakkımızda hayırlısını istemek lazım olumsuz bir sonuçla karşılaşsakda hayırlısı olmadığını düşünürüz bidahaki aylara bebişlerimizi umutlarız:) yaş kaç asmincim?

Hiç bir zararı yoktur canım, ama bazı doktorları ve hamileler bunu yapmaktan çekiniyorlar.
Hamileler, bebeğine birşey olur diye
Doktorlar, olurda her hangi bir sebeple bebek düşerse, hastaları bu durumdan dolayı onu suçlar diye.
Karar senindir canım. 2 hafta sonra gidersen bebeğin kalbinide duyabilirsin. :)
Yinede biran evvel git canım, tek mı çift mı bi bak sen. :) :)

tek mi çift mi ne demek anlamadım :)

canım abrel ve kalb nasılsınız bebişler nasıl allah nazarlardan korusun teyzesının yerıne o yumruk ellerını ısırın

merhabalar
arkadaşlar reglime 5-6 gün var kanda hcg 6.1 ne anlama geliyor hamilelik için çok düşük bir değer değil mi 5in üzeri de hamilelik anlamına gelmiyor mu
sizler tecrübelisinizdir bana yardım eder misiniz

selan kızlar lütfen acil cevap bekliyorum sizden.benim s.a.t 23 ekim ve dün kan testi yaptırdım 65 çıktı.yani adetimi 3 gün geçti.doktor bişey denemedi lütfen yardımcı olun:KK43:((

merhabalar
arkadaşlar reglime 5-6 gün var kanda hcg 6.1 ne anlama geliyor hamilelik için çok düşük bir değer değil mi 5in üzeri de hamilelik anlamına gelmiyor mu
sizler tecrübelisinizdir bana yardım eder misiniz

canım erken baktırmışsın biraz daha bekle bence bir şeyler var gibi :)
5 üzeri hamilelik sonuçta
inşallah hamilesindir
haberdar et bu arada bir şey olursa :)

X