Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

test yaptım son kullanma tarihi geçmişti ama
önceki yaptığımdada gemişti
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm iki çizgide çok nettt :)))
allahım olmayanlaraa nasip et nolurrrrrrrrrrrr

canım testın mı son kullanma tarıhı gectı senı kırmak ıstemem ama son kullanma tarıhı gecmıs testlerı dıkkate almayın dıyorlar ınsaallah hamılesındır canım bır daha yenı kullanımla test al dualarımız senle

hayırlı olsun canım Allah'ım bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
:nazar:

amin cnm sağol

yok canım benım calısmalar yapıyoruz bu ay ınsallah hayırlısı ıle hepsı aynı canım ıyı gıbı durup alttan laf sokuyorlar sana anlatsam yanı oo 4 aylık gelınım bayramda abımın sözü olacak düğünde git bayramda kosturacam tabı görumcede gelecek 2 cocuk bır koca 10 gun kalabalık ıcınde o gezecek hatıce kos eltı anasına gıdecek yanı benım anam babam yok sankı aksam ne gerek var düğünde gidersınız dıyor he dedım gectım bayramda sorarım

ay allahım valla çok komikler
ve sinir bozucular yaaaa

canım testın mı son kullanma tarıhı gectı senı kırmak ıstemem ama son kullanma tarıhı gecmıs testlerı dıkkate almayın dıyorlar ınsaallah hamılesındır canım bır daha yenı kullanımla test al dualarımız senle

cnm bir eczacı arkadaş yazmışta dedii
sonkullanma tarihi geçsede biz satıyoruz sorun olmaz dedi
anneme dedim oda aynı şeyi söyledi banaa
kimse bakmıyordur zaten tarihe bakanda nadirdir sanırım
test yanlış olsada adet olmam lazımdı tam 7 gün geçti

insallah canım allah kucagına almayı nasip etsın darısı benım gibi bekleyenlere insallah canım bende pazardan hayıt tohumu aldım midem için meger hamile kamayı kolaylaştırıyormus bugunden ıtıbaren cay gibi demleyip içecem:)

amin haticecim
allah sanada versin tez zamanda inş.
çok güzel birşey olsa gerek
bence görürsem inş. ozaman anlıyıcamm

test yaptım son kullanma tarihi geçmişti ama
önceki yaptığımdada gemişti
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm iki çizgide çok nettt :)))
allahım olmayanlaraa nasip et nolurrrrrrrrrrrr

evt cnm evde yaptım yarın doktora gideceğim inş.:))):KK16:
darısı tüm isteyenlere

canımm ya çok sevindimm tebrik ederim Rabbim tamammına erdirsinnn inşalahhhhhhhhhh

kızlar ne olur cevap verin adetime dört gün var. ovulasyonun 10. günü ve değerim 16.78. doktor şüpheli pozitif dedi yani var mı yok mu

kızlar ne olur cevap verin adetime dört gün var. ovulasyonun 10. günü ve değerim 16.78. doktor şüpheli pozitif dedi yani var mı yok mu

Beta Hcg 5'i aşmış bence büyük ihtimal hamilesin ama bence adetin geçtiğinde yaptır testi. O zaman kesin bir şey söyleyebilir doktor da. O zaman beta Hcg artarsa kesin bir cevap verir doktorun. Hayırlısı olsun. Tebrik ederim şimdiden. Darısı tüm isteyenleri başına.:KK71:

kızlar ne olur banada dua edin.bu ay hamile kalırım inşallah ALLAHIM hepimizin gönlüne göre versin.ALLAHIM hepimizin eksigini tamamlasın :nazar::emir_bebek::KK4:

selam kızlar hepimiz endişeli çok istiyoruz olmasını olduktan sonrada kaygılarımız devam ediyor
ben adetimin 2. Günü 28/10/2010 80.66 çıktı. Hamileliğimi öğrendikten 3 gün sonra kanama geldi az sonra kahverengi çikolata rengi gibi korktum düşük mü yapıyorum acaba diye o gün akşam hiç kalkmadan yattım pazar akşamı olmuştu bu olay
pazartesi günü yani 01/11/2010 da tekrar baktırdık 341.36 çıktı doktor iyi artmış dedi ama ultrasonla bakmadı cuma günü gel 1000 geçerse değerin o zaman bakarız dedi.... Iğne verdi birde jell onları kullanıyorum şimdi işşallah allahın
izniyle yarın değerim yükselir ve bebeğimi görürüm.......

Adetimin 6. Günü 341.36 iyi bir sonuçmu doktor iyi dedi ama sizlerde yorum yaparmısınız

meraba doktora gittin mi noldu bi sıkıntı yok dimi umarım herşey yolundadır.

kızlar nasılsınız bakalım neler yapıyorsunuz bizim kontrolümüz vardı bugun kızım 1159 gram olmuş herşey normal seyrindeymiş içime huzur doldu

X