- 2 Temmuz 2010
- 2.198
- 0
Ya kimse yok mu lütfen cevap yazııın
canım üzgünüm benim bu konuyla bilgim yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya kimse yok mu lütfen cevap yazııın
Kıslar merhaba dün 1181 olan deger bugün az önce aldığım sonuca göre 1400 çıktı.. YA siz ce nasıl 1 günde bu kadar artmış az gibi geldi bana....... Ama önceki artma hızına göre de hızlanmış.. YAni 02.11 - 915 çıktı 04.11 - 1181 ve 05.11 - 1400 noluuuurr biren biri yorumlasınnn.. Acaba ikiz gebelikti de bir bebegi kaybettim mi çünkü böle durumlarda deger yavaas artabiliomuşş.. Ve ben gercekten hamile oldumu bilmiodum ve bu ay çok ciddi kanamam oldu 1 gün ve lekelenmelerrr.. Nolur biri yardım etsin tüm forumu okudum özellikle balum buralardaysan nolur cevap yaz senin de baslarda yavas artmış çünkü galibaaa.
slm kızlar nasılsınız bakalım
yaaaaaaaa
adetimden 4 gün geçti halaa yok
inş. bebeğim benledir kısa zamanda test yapmak istiyorum ama
negatifi ve 0 ları 1 leri görmemek için 4 gün daha beklicem
dua edin nolurr hamilelerede hayırlı doğumlar sağlıklı evlatlar nasip etsin allah
yaaaaaaaa
dua edin nolurr hamilelerede hayırlı doğumlar sağlıklı evlatlar nasip etsin allah
Ya canım çok sabırlısın valla ben olsam şimdiye çoktan yaptırmıştım
İnşallah hamilesindir
anım nerelerdesin yaa hadi bakalım inş müjdeyi veren canım bize
yaaaaaaaa
ben bugu yaptrdım 121.27 ama kese yok dediler
canım dualarım senle kaynanayı da takma benım kaynana enıste kaza yapmıs onu demıyor falancanın gelını gecen ay hamıle kalmıs dıye onu müjdeliyor bana aglayayım güleyım mı sasırdım dualarımız senle müzdelı haberlerını beklıyoruz canım
ben bugu yaptrdım 121.27 ama kese yok dediler
hayırlı olsun canım Allah'ım bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsintest yaptım son kullanma tarihi geçmişti ama
önceki yaptığımdada gemişti
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm iki çizgide çok nettt :)))
allahım olmayanlaraa nasip et nolurrrrrrrrrrrr
ayy cnm sağol
sendede varmı bebek
ay bu kaynanalar hepmi böyle yaa
valla insanı daraltıyorlar
ayaklı gazeteler ya