Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Kıslar merhaba dün 1181 olan deger bugün az önce aldığım sonuca göre 1400 çıktı.. YA siz ce nasıl 1 günde bu kadar artmış az gibi geldi bana....... Ama önceki artma hızına göre de hızlanmış.. YAni 02.11 - 915 çıktı 04.11 - 1181 ve 05.11 - 1400 noluuuurr biren biri yorumlasınnn.. Acaba ikiz gebelikti de bir bebegi kaybettim mi çünkü böle durumlarda deger yavaas artabiliomuşş.. Ve ben gercekten hamile oldumu bilmiodum ve bu ay çok ciddi kanamam oldu 1 gün ve lekelenmelerrr.. Nolur biri yardım etsin tüm forumu okudum özellikle balum buralardaysan nolur cevap yaz senin de baslarda yavas artmış çünkü galibaaa.

doktor keseyi görmemiştir henüz sanırım değerin 1500 ü geçmeli kese görünmesi için ama bugün 1500 ü geçer inşallah kese görünür. Değerler evet az az artmış ama kese görünene kadar birşey belli olmazki:KK59: İnşallah hakkında hayırlısı olur:KK49:

kızlar merhaba
çok şaşkınım.bugun test yaptrdm
hcg 399 dedı
hiç çocuk planımız yoktu ne olkuo şimdi ben çok şaşkınım çok

yaaaaaaaa
adetimden 4 gün geçti halaa yok
inş. bebeğim benledir kısa zamanda test yapmak istiyorum ama
negatifi ve 0 ları 1 leri görmemek için 4 gün daha beklicem
dua edin nolurr hamilelerede hayırlı doğumlar sağlıklı evlatlar nasip etsin allah

yaaaaaaaa
dua edin nolurr hamilelerede hayırlı doğumlar sağlıklı evlatlar nasip etsin allah

Ya canım çok sabırlısın valla ben olsam şimdiye çoktan yaptırmıştım
İnşallah hamilesindir

yaaaaaaaa

anım nerelerdesin yaa hadi bakalım inş müjdeyi veren canım bize

Ya canım çok sabırlısın valla ben olsam şimdiye çoktan yaptırmıştım
İnşallah hamilesindir

sabırlı olmak zorundayım negatiften korkuyorum
kayın validem her allahın günü soruyo
herkese yaymak için sabırsızlanıyo tabi:KK47:
ondanda atıyorum biraz :) yoksa önceki aylarda daha günüm geçmeden yapıyordum:KK16:

anım nerelerdesin yaa hadi bakalım inş müjdeyi veren canım bize

amin cnm inş... buralardayım valla sitrest topu halinde dolaşıyorum işte
ha bugün oldum ha yarın olucam derken geçti zaman bakalım hayırlısı :KK16:
sen nasılsın bebekin nasıl :emir_bebek::KK16:

yaaaaaaaa

canım dualarım senle kaynanayı da takma benım kaynana enıste kaza yapmıs onu demıyor falancanın gelını gecen ay hamıle kalmıs dıye onu müjdeliyor bana aglayayım güleyım mı sasırdım dualarımız senle müzdelı haberlerını beklıyoruz canım

canım dualarım senle kaynanayı da takma benım kaynana enıste kaza yapmıs onu demıyor falancanın gelını gecen ay hamıle kalmıs dıye onu müjdeliyor bana aglayayım güleyım mı sasırdım dualarımız senle müzdelı haberlerını beklıyoruz canım

ayy cnm sağol
sendede varmı bebek
ay bu kaynanalar hepmi böyle yaa
valla insanı daraltıyorlar
ayaklı gazeteler ya

yardım edin arkadaşlar yaa.. 21 ekimde hasta oldum 6 kasım da dayanamayıptest yaptırdım 4 çıktı referans 0-5 ti..hamile olma ihtimalim sizce nedir?bu bir hamilelik başlangıcımıdır? çok erken yaptırdıgım için mi sonuç 4 tür?

test yaptım son kullanma tarihi geçmişti ama
önceki yaptığımdada gemişti
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm iki çizgide çok nettt :)))
allahım olmayanlaraa nasip et nolurrrrrrrrrrrr

ayy cnm sağol
sendede varmı bebek
ay bu kaynanalar hepmi böyle yaa
valla insanı daraltıyorlar
ayaklı gazeteler ya

yok canım benım calısmalar yapıyoruz bu ay ınsallah hayırlısı ıle hepsı aynı canım ıyı gıbı durup alttan laf sokuyorlar sana anlatsam yanı oo 4 aylık gelınım bayramda abımın sözü olacak düğünde git bayramda kosturacam tabı görumcede gelecek 2 cocuk bır koca 10 gun kalabalık ıcınde o gezecek hatıce kos eltı anasına gıdecek yanı benım anam babam yok sankı aksam ne gerek var düğünde gidersınız dıyor he dedım gectım bayramda sorarım

X