Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Kızlar ne olur bana akıl verin benim durumum çok karıştı. ama özetle 2 gün önce 02.11 günü beta 915 çıktı bugün yani 2 gün sonra 1185 çıktı yani artma var ama ikiye katlamamış bu ne demek nolur akıl verin

canım korkmana gerek yok yavaş yavaş artar bılıyosundur zaten hafta hafta artıyo endişelenme doktora sordunmu canım ama bısey yok bence herkesde farklı farklı olur

canım senı anlıyorum bende saglık ocagına aıle hekımıne gıttım durumumu anlatıım kan testı ıstedı beta 00.00 cıktı gebe deılsın ama deger asla 00.00 cıkmaz salı gunu tekrar ölçülecek degerım korkuyorum ılac kullandım doktor nıey kullandın kesın emın olmadan dedı aglıyorum bu kadar cok anne olmak ısterken o ılac yuzunden hamıle deılım dıye dua edıyorum

Doktor pazartesi bi daa bakalım dedi... Offf bilmiorum ne olur bu şekilde olup gebeliği sağlıklı devam eden var mı cevap yazın ne olur

selam kızlar hepimiz endişeli çok istiyoruz olmasını olduktan sonrada kaygılarımız devam ediyor
ben adetimin 2. günü 28/10/2010 80.66 çıktı. hamileliğimi öğrendikten 3 gün sonra kanama geldi az sonra kahverengi çikolata rengi gibi korktum düşük mü yapıyorum acaba diye o gün akşam hiç kalkmadan yattım pazar akşamı olmuştu bu olay
pazartesi günü yani 01/11/2010 da tekrar baktırdık 341.36 çıktı doktor iyi artmış dedi ama ultrasonla bakmadı cuma günü gel 1000 geçerse değerin o zaman bakarız dedi.... İĞNE VERDİ BİRDE JELL ONLARI KULLANIYORUM ŞİMDİ İŞŞALLAH ALLAHIN
İZNİYLE YARIN DEĞERİM YÜKSELİR VE BEBEĞİMİ GÖRÜRÜM.......

ADETİMİN 6. GÜNÜ 341.36 İYİ BİR SONUÇMU DOKTOR İYİ DEDİ AMA SİZLERDE YORUM YAPARMISINIZ

kızlar kafam karıştı ben böyle bi sonuç ilk defa görüyorum 23 ekimde aşılama oldum ikinci aşılmam ilk aşılamamda 0,182 çıkmıştı yok gebelik bu deger düşecek dedi ikinci aşılamamı oldum dün test yaptırdım dr çagırmıştı 0,384 çıktı sonucun iyi iyice emin olmak için cuma günü yani yarın gel tekrar bakalım dedi bu sonuç nedemk onu anlamdım ben benim bildigim resmen negatif ama neden çagırıyo yoksa benmi yanlış yorumluyorum

kızlar kafam karıştı ben böyle bi sonuç ilk defa görüyorum 23 ekimde aşılama oldum ikinci aşılmam ilk aşılamamda 0,182 çıkmıştı yok gebelik bu deger düşecek dedi ikinci aşılamamı oldum dün test yaptırdım dr çagırmıştı 0,384 çıktı sonucun iyi iyice emin olmak için cuma günü yani yarın gel tekrar bakalım dedi bu sonuç nedemk onu anlamdım ben benim bildigim resmen negatif ama neden çagırıyo yoksa benmi yanlış yorumluyorum

canım belki gec döllenme olabilir diye degerın azda olsa yükseltmiş belki o yüzden canım

ne olsun moralim bozuk bebegim oynamıo cok az hareket ediyor canım ya

yazılara tesadüf bakarken dikkatimi çektin bende şu an 28 haftalığım ve benimde bebeğim çok az hareket ediyo ama bu bi sorundan kaynaklanmıyo merak etme artık büyüdükleri için içeriye sığmama olayından yavaşlamışlar kaç kez sordum doktora için rahat olsun eğer 24 saat içinde bir kere bile hissetmezsen hemen doktorunu aramalısın yoksa bu durumdan korkma allah hayırlı ve sağlıklı doğum nasip etsin .

merhaba arkadaşlar
ekimin 20 sinde transfer yapıldı (tüp bebek) 12 gün beta hcg yapılması istendi yani kasımın 1 inde beta hcg değerim 114,4 dı evet hamile olduğumu öğrendim .2 gün sonra aynı testi tekrar istediler bu sefer değerim 151,2 ye yükseldi ve bugün tekrar yaptırdım 05 kasım şu andada 216,20 olduğu sölendi değerlerin çok yükselmediğini görüyorum doctor bana çatlamadı diyor sağlıklı bir gebelik gözükmediğini sölüyor ama tüp bebekteki hemşireler ise 08 kasım da tekrar yapılması gerektiğini ve eğer yükselme gözükmesse bile 2 günde bir tahlilin tekrarlanması gerektiğini düşünüyorlar .bu konu ile ilgili bilgi sahibi olan varmı yardımcı olabilirmisiniz

mrb arkadaşlar ben bugün regl oldum malesef hamile deilim çok uzgunum kendimi hamile olduğuma inandırmıstım hayal kırıklığına uğradım cok üzgünüm

mrb arkadaşlar ben bugün regl oldum malesef hamile deilim çok uzgunum kendimi hamile olduğuma inandırmıstım hayal kırıklığına uğradım cok üzgünüm

canım benım üzülme herseyde bir hayır vardır regl bitiminde çalışmalara başlarsın belki bu ay hamıle olursun allahın izniyle canım

kızlar merhaba,

Ben bu akşam tekrar gidecem kan testine yarın da çok iyi bir doktor bulduk ona gidicem.. Ne olur dua edin benim için.. Doktorla telefonda konuştum evet ikiye katlamamış ama bu bazen ikiz başlayıp sonra biri kaybedilen gebeliklerde de oluo. Beta hcg yavas artabilio dedi.. Önemli olan artışın olması dedi.. Kızlar benim durumumu önceden yasayan var mıııı:2:

canım benım üzülme herseyde bir hayır vardır regl bitiminde çalışmalara başlarsın belki bu ay hamıle olursun allahın izniyle canım

inşallah canım demekkı nasip değilmiş napalım ama üzülüyo insan artk regl bıttıkten sonra denemelere devam :KK5:

kızlar merhaba,

Ben bu akşam tekrar gidecem kan testine yarın da çok iyi bir doktor bulduk ona gidicem.. Ne olur dua edin benim için.. Doktorla telefonda konuştum evet ikiye katlamamış ama bu bazen ikiz başlayıp sonra biri kaybedilen gebeliklerde de oluo. Beta hcg yavas artabilio dedi.. Önemli olan artışın olması dedi.. Kızlar benim durumumu önceden yasayan var mıııı:2:

ben yaşamadım ama üzülme inşallah herşey güzel olur canını sıkma canım dualarım senınle kib sakın üzülme canını sıkma iyi şeyler düşün ki iyi olsun

Kıslar merhaba dün 1181 olan deger bugün az önce aldığım sonuca göre 1400 çıktı.. YA siz ce nasıl 1 günde bu kadar artmış az gibi geldi bana....... Ama önceki artma hızına göre de hızlanmış.. YAni 02.11 - 915 çıktı 04.11 - 1181 ve 05.11 - 1400 noluuuurr biren biri yorumlasınnn.. Acaba ikiz gebelikti de bir bebegi kaybettim mi çünkü böle durumlarda deger yavaas artabiliomuşş.. Ve ben gercekten hamile oldumu bilmiodum ve bu ay çok ciddi kanamam oldu 1 gün ve lekelenmelerrr.. Nolur biri yardım etsin tüm forumu okudum özellikle balum buralardaysan nolur cevap yaz senin de baslarda yavas artmış çünkü galibaaa.

yazılara tesadüf bakarken dikkatimi çektin bende şu an 28 haftalığım ve benimde bebeğim çok az hareket ediyo ama bu bi sorundan kaynaklanmıyo merak etme artık büyüdükleri için içeriye sığmama olayından yavaşlamışlar kaç kez sordum doktora için rahat olsun eğer 24 saat içinde bir kere bile hissetmezsen hemen doktorunu aramalısın yoksa bu durumdan korkma allah hayırlı ve sağlıklı doğum nasip etsin .

canım ok tşk ederim bu gün adeta kudurdu sanki dün ün aısını cıkardı çok şükür rabbim sag saglim saglıklı bebegine kavuştursun senide inş canım benim saolasın

X