- 8 Mart 2019
- 1.070
- 635
- 35
Günaydın ne yaptın gittin mi doktoraUmarım hayırlısı olur sadece kanla takip etti 1235 i duyunca çağırdı yarın vajinal ultrasonla bakacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın ne yaptın gittin mi doktoraUmarım hayırlısı olur sadece kanla takip etti 1235 i duyunca çağırdı yarın vajinal ultrasonla bakacak
Benim de adete 2 gün kala 7.30 oldu sonrası tekrar hamile kaldınız mı pekiSizi korkutmak istemem ama benim adete bir gün kala 7.72 çıkmıştı değerim dış gebelik olmustum
Hayır dış gebelik geçirdim bir tüpümü kaybettimBenim de adete 2 gün kala 7.30 oldu sonrası tekrar hamile kaldınız mı peki
Gittim canım ultrasonla bakınca dış gebelik olmadığını anladı eğer ağırların çok sürerse muayene ol kesin beklenen adet tarihin ne zamandıGünaydın ne yaptın gittin mi doktora
Benim pazar ya da pazartesi olmam lazım e bu durumda sağlıklı gebelik mi ??Gittim canım ultrasonla bakınca dış gebelik olmadığını anladı eğer ağırların çok sürerse muayene ol kesin beklenen adet tarihin ne zamandı
Eğer hasta olmazsan 2.gün test yap kesin çıkıyor silik olsa bileBenim pazar ya da pazartesi olmam lazım e bu durumda sağlıklı gebelik mi ??
Umarım canım hakkında hayırlısı olsun e doktor başka bir yorum yapmadı mıEğer hasta olmazsan 2.gün test yap kesin çıkıyor silik olsa bile
Henüz belli değil bekliyorum halen umarım sağlıklı ilerler
Çoğul gebelik olabilir mi fazla fazla artmış klomen kullandınız mıKızlar 12 nisan betahcg 55 14 nisan 174 16nisan yani bugün 657 çıktı artış nasıl Mart 14 son adet tarihim sizce nasıl değerlerim
Siz yine de kontrol altında olun bazen başka kötü şeylerin habercisi olabiliyor benim de değerlerim az az arttı kimyasal zannedildi ama dış gebelik çıktı. Bu yüzden sizde her ihtimale karşı keseyi görene kadar kendi sağlığınız için öncelikle kontrole gidin..hayır kullanmadım benimde aklıma o geliyor acaba ikiz gebelik mi diye ayyyy iki kat heyecanlanıyorum
Ne şekilde artmıştı acaba sizin degeriniz benim adetten 2 gün önce 5.1 di adetin 2 gün geçince 59.3 olmuş değer çok mu az 4 ay önce düşük yaptığım için korkuyorum sizin de mi bu şekildeydiSiz yine de kontrol altında olun bazen başka kötü şeylerin habercisi olabiliyor benim de değerlerim az az arttı kimyasal zannedildi ama dış gebelik çıktı. Bu yüzden sizde her ihtimale karşı keseyi görene kadar kendi sağlığınız için öncelikle kontrole gidin..
Benim adetten günler öncesi 55ti stres yapmıyorum çok geçmiş olsuun sizede rabbim herkese sağlıcakla kucağına almaya nasip etsinNe şekilde artmıştı acaba sizin degeriniz benim adetten 2 gün önce 5.1 di adetin 2 gün geçince 59.3 olmuş değer çok mu az 4 ay önce düşük yaptığım için korkuyorum sizin de mi bu şekildeydi
Benim adetten 2 gün sonra öyle çıktığı için ister istemez stres yaptım çok mu düşük falan diyeBenim adetten günler öncesi 55ti stres yapmıyorum çok geçmiş olsuun sizede rabbim herkese sağlıcakla kucağına almaya nasip etsin
Ben adetten 15 gün sonra falan yaptırdım virüsten dolayı 230 çıktı. Sizin artışlarınız güzel ama iki katından çok artıyorsa da baktırın derim. Ne olur ne olmaz diye..Benim adetten 2 gün sonra öyle çıktığı için ister istemez stres yaptım çok mu düşük falan diye
Adetten 2 gün önce 5.1 adetten 2 gün sonra 59.3 tü bilemedimBen adetten 15 gün sonra falan yaptırdım virüsten dolayı 230 çıktı. Sizin artışlarınız güzel ama iki katından çok artıyorsa da baktırın derim. Ne olur ne olmaz diye..
Bence aslında değerlerimiz normal ama sürekli düşündüğümüz için aklımıza bu sorunlar geliyor hayırlısıyla keseyi kalp atışını bi görelim rahatlıcaz inşallahBenim adetten 2 gün sonra öyle çıktığı için ister istemez stres yaptım çok mu düşük falan diye
İnşallah canımBence aslında değerlerimiz normal ama sürekli düşündüğümüz için aklımıza bu sorunlar geliyor hayırlısıyla keseyi kalp atışını bi görelim rahatlıcaz inşallah
Değerlerin çok güzel artmışKızlar 12 nisan betahcg 55 14 nisan 174 16nisan yani bugün 657 çıktı artış nasıl Mart 14 son adet tarihim sizce nasıl değerlerim