Hadi hayirli haberlerini bekliyoruz.bizede yaz gelince.benim ki sprail den olmuş Dr öyle dedi ama başka Dr a gittim normal diyor böyle beklemek çok zorKizlar çok kolay bisry değil 2kere yasadim simdi 3.ye hamileyim tam bugün 5 haftalik saat 4 de randevum var. Bu sefer igne kullaniyorum Rabbim tekrar yasatmasin. Eger boş gebelik yasarsaniz tekrarlamadn testlerinizi yaptirin
Spiralle alakasi yok dogmus bi bebegin varsa hic canini sıkma sadece bi tesaduf canim .Hadi hayirli haberlerini bekliyoruz.bizede yaz gelince.benim ki sprail den olmuş Dr öyle dedi ama başka Dr a gittim normal diyor böyle beklemek çok zor
Belkide evet bi oğlum var iki buçuk yasinda rabbim isteyen herkese versin insallahSpiralle alakasi yok dogmus bi bebegin varsa hic canini sıkma sadece bi tesaduf canim .
hic korkma canim Rabbim acisini gostermesin Benim için dua et ben de aynı seyleri yasamiyimBelkide evet bi oğlum var iki buçuk yasinda rabbim isteyen herkese versin insallah
Canım benim de 2 dusugum oldu şu an 6 haftalık hamileyim ben de yarın kalp atışını duyarım ınsallah benim dusukler pıhtılaşmadan oldu sanırım şimdi clexane kullaniyorum senin de mi oyleKizlar çok kolay bisry değil 2kere yasadim simdi 3.ye hamileyim tam bugün 5 haftalik saat 4 de randevum var. Bu sefer igne kullaniyorum Rabbim tekrar yasatmasin. Eger boş gebelik yasarsaniz tekrarlamadn testlerinizi yaptirin
Canım benim de 2 dusugum oldu şu an 6 haftalık hamileyim ben de yarın kalp atışını duyarım ınsallah benim dusukler pıhtılaşmadan oldu sanırım şimdi clexane kullaniyorum senin de mi oyle[/
İnşallah canim sagol mthfr 1298 heterozigot çıktı senin neInsaallah duyarsin canım tüm kalbimle söylűyorum . Pihtilasmaya meyillilik cikti. Senin homizigot mu heterozigot mu ??
Benim homozigot cikti. Sana direkt pihtilasma mi dedilerİnşallah canim sagol mthfr 1298 heterozigot çıktı senin ne
Geçmiş olsun canım inşallah duyarsınız dua edeceğim şimdiki kan değerin kaca yükseldi bende pazartesi gudecem çok korkuuorumCanım benim de 2 dusugum oldu şu an 6 haftalık hamileyim ben de yarın kalp atışını duyarım ınsallah benim dusukler pıhtılaşmadan oldu sanırım şimdi clexane kullaniyorum senin de mi oyle
İstanbulda ki doktor birsey yok dedi burdaki doktor clexane 0.6 verdi ama bu durumda olanlar hep iğne kullanmış bakalım inşallah ise yararBenim homozigot cikti. Sana direkt pihtilasma mi dediler
Sağol canim insallah duyarım adetten 4 gün sonra 3300 du ondan 4 gün sonra 10 bin üstündedir ama kaç olduğunu ogrenememis laboratuvar 10 bin üstüne olcemiyormus yarın iyi bir hastanede olcturecegim saat 4 te randevumGeçmiş olsun canım inşallah duyarsınız dua edeceğim şimdiki kan değerin kaca yükseldi bende pazartesi gudecem çok korkuuorum
Senin kaç günlük şu an ve değerin nasıl pekiGeçmiş olsun canım inşallah duyarsınız dua edeceğim şimdiki kan değerin kaca yükseldi bende pazartesi gudecem çok korkuuorum
Aslında Dr adet tarihim yanlış soylemisim pek hamile kalacağım i düşünmediğim için takip etmiyordum. Suan bes haftalik pazartesi günü ikibin I geçmiş demişti drS
Senin kaç günlük şu an ve değerin nasıl peki
Anladım canım hepimizi Allah bebisleri e kavustursunAslında Dr adet tarihim yanlış soylemisim pek hamile kalacağım i düşünmediğim için takip etmiyordum. Suan bes haftalik pazartesi günü ikibin I geçmiş demişti dr
Amin inşallah sizin beş haftalikken nasıldı değeriniz benim ki çok mu dusuk acabaAnladım canım hepimizi Allah bebisleri e kavustursun
4+3 te 3300 çıktı canım ama bu kişiden kişiye değişiyor merak etme seninki de iyi tabikiAmin inşallah sizin beş haftalikken nasıldı değeriniz benim ki çok mu dusuk acaba
Devlette ki Dr beni çok korkuttu.bana bi hafta süre verdi sağlıksız gebelik deyip duruyor.düşer dedi istersen bi hafta bekleyelim şans verelim yoksa alalım dedi.özelde ki eski Dr m sıkıntı olmadığını kişiden kişiye değişir dedi sizin gibi.en az on gün beklememi söyledi ama psikolojik. Olarak cok yoruldum.zaten bir oğlum var felaket yaramaz inan ona bile bakamiyorum4+3 te 3300 çıktı canım ama bu kişiden kişiye değişiyor merak etme seninki de iyi tabiki
Ablam da doktor o da hep umutsuz konuşur bu doktorların doğasında var demekki önemli olan 2 günde 2 katına çıkması bu şekilde tip yaptın mi pekiDevlette ki Dr beni çok korkuttu.bana bi hafta süre verdi sağlıksız gebelik deyip duruyor.düşer dedi istersen bi hafta bekleyelim şans verelim yoksa alalım dedi.özelde ki eski Dr m sıkıntı olmadığını kişiden kişiye değişir dedi sizin gibi.en az on gün beklememi söyledi ama psikolojik. Olarak cok yoruldum.zaten bir oğlum var felaket yaramaz inan ona bile bakamiyorum
Hem bak ne güzel bi oğlun var Allah bagislasin keşke olsa da 1 tane de olsa benim raziyimDevlette ki Dr beni çok korkuttu.bana bi hafta süre verdi sağlıksız gebelik deyip duruyor.düşer dedi istersen bi hafta bekleyelim şans verelim yoksa alalım dedi.özelde ki eski Dr m sıkıntı olmadığını kişiden kişiye değişir dedi sizin gibi.en az on gün beklememi söyledi ama psikolojik. Olarak cok yoruldum.zaten bir oğlum var felaket yaramaz inan ona bile bakamiyorum