Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

14. Gün vuruldum pcos hastasıyım normalde 35/40 günde adet oluyorum

30 ocak son adet tarihim
Anladım daha çol yeni ohalde normal kan sonucunuz bence ama geç vurulmmamışsınız iğneyi ohalde geç döllenme belki iğneden hemen sonra ki ilişkinizde değilde birkaö gün sonraki ilişkilerde döllenmiş olabilir

Meraba kızlar son adet tarihim 29 ocak adet takvimi programım var orda 28 şubat diyo regl ama herkes 1 martta olursun diyo adet anlamadım ben dun olmadım bugün de olmadım hiç ağrım falanda yok

Kızlar merhaba bu gün ilk kan testi sonucum bhcg 69.99 çıktı. Son adet tarihim 29 ocaktı.. sizce bu değer çok mu düşük bilgisi olan varsa yazabilir mi ?? Yani aslında 5. Hafta içerisindeyim . 4 +4 olması gerekiyo sat a göre ve cok tesiegin oldum

Gayet güzel bence hayırlı olsun :)

Canım hiç tedirgin olma, benim adetim yaklaşık 15 gün geçtikten sonra 88 çıkmıştı, geç döllenme olmuştur merak etme, bu arada hayırlı olsun

Gayet güzel bence hayırlı olsun :)

Ben de tam seni keşfettim sana yazıyordum biliyo musun bi baktım sen yazmıssın ... ya baya bi baktım da 300-400 flan cıkanlar var bu dönemde sanki,, ben de dedim heralde benimki cok düşük moralim bozuldu bu gün ... ve tahlile göre sanırım idrar yolu enfeksiyonum var ( dr. görmedi internette baktım degerlere göre ) zaten hamile kaldıgımı öğrenmeden önce yanma ve kasıntım vardı. Gebelikte idrar enfeksiyonu düşük riski diyince hemen daha da panik oldum ..

Canım hiç tedirgin olma, benim adetim yaklaşık 15 gün geçtikten sonra 88 çıkmıştı, geç döllenme olmuştur merak etme, bu arada hayırlı olsun

Teşekkür ederim yaa içime su serptin gerçekten ... gerçi hayırlısı diyorum hep yani ama insan sorusturmadan da kendini rahatlatmadan da edemiyor .. haftaya çarsamba doktora gidicem artık bakalım inşallah yükselir baya . Ama kese görünemez galiba dimi

Hayırlı olsun idrarda enfeksiyon ciddi bir şey olabilir bence vakit kaybeden doktora gidin

Canım benimde adete 2 gün kala 12 ydi 4 gün sonrası 214 tü yani merak etme artar herkeste farklı oluyor kiminin adet günü 1000lerde çıkarken kiminin 2 basamaklı çıkıyor :) normal yani telaş yapma önemli olan düzgün bir şekilde artması idrar yoluenfekyonuna gelinxe ben yaşamadım hiç mutlaka doktoruna danış biranönce

Evet artısın mühim oldugunu cok geçmeden sayenizde anladım :)) doktora da bu salı gidebiliyorum ancak , o güne kadar daa asırı miktarda su tüketiyorım dakkada bir tuvalete cıkıyorum , su doğal bir çözüm oluyormuş artık , o gün tekrarlar doktor testleri .

Merhabalar kuzular sizler de bilgisine başvurayım dedim adetimden 3 gün önce beta 168 adetime 1 gün kala 427 çıktı sizce değerler nasıl

Evet doktordan öğrendim. Önce çok hafif leke ertesi gün yoğun pıhtı ve döküntü şeklinde kanama başladı 4 gün bu şekilde devam etti.
Geçmiş olsun benimde beta hcg düzenli iki kart artarak devam etmedi Dr düşebilir dedi.kaçıncı haftada düştü sizin ki kese göründü ama haftaya gel dedi bi hafta bekleriz yoksa alırız dedi.aldırmak tan korkuyorum kendisi düşerse belirtiler nasıl olur.aniden.kanama mi oluyor .bunları yazıp hatirlatmak istemezdim kusura bakmayın sadece çok. Merak ediyorum ve cok endişeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…