- 1 Şubat 2015
- 1.148
- 612
Benim artışları düzenli değildi Dr da o yüzden öyle söylüyor .ama.koskoca profosör onun önemli olmadığını önemli olan kesenin olması diyor.on gün bekle bebek yada kalp atışı yoksa kurtaj diyoAblam da doktor o da hep umutsuz konuşur bu doktorların doğasında var demekki önemli olan 2 günde 2 katına çıkması bu şekilde tip yaptın mi peki
Benim önceki 2 gebelikte de iki günde yüze 20 falan ariyordu yani 2 katına hiç cikmamisti doktor kesti gördükten sonra hcg nin önemi yok demişti o profesör de bunu diyordur canim moralini bozma en az yüzde 66 artsa da yetiyormus 2 günde 1. hakkında hayırlısı olsun canimBenim artışları düzenli değildi Dr da o yüzden öyle söylüyor .ama.koskoca profosör onun önemli olmadığını önemli olan kesenin olması diyor.on gün bekle bebek yada kalp atışı yoksa kurtaj diyo
Bu arada benim o 2 gebelikte kürtajla sonuçlandı canını sıkmak istemem tabiki ama ben de pıhtılaşma varmış sonradan öğrendim isteBenim önceki 2 gebelikte de iki günde yüze 20 falan ariyordu yani 2 katına hiç cikmamisti doktor kesti gördükten sonra hcg nin önemi yok demişti o profesör de bunu diyordur canim moralini bozma en az yüzde 66 artsa da yetiyormus 2 günde 1. hakkında hayırlısı olsun canim
Ay allahım inşallah sizede sağlıklı bir bebek verir.dualarimdasiniz.inşallah burdan haberlerini alırız ve beraber seviniriz.Bu arada benim o 2 gebelikte kürtajla sonuçlandı canını sıkmak istemem tabiki ama ben de pıhtılaşma varmış sonradan öğrendim iste
İnşallah daha ne isterim ki Allah hepimize nasip etsin siz de durumda beni haberdar edinAy allahım inşallah sizede sağlıklı bir bebek verir.dualarimdasiniz.inşallah burdan haberlerini alırız ve beraber seviniriz.
Tamam haftaya pazartesi gideceğim inşallah yazarım sizeİnşallah daha ne isterim ki Allah hepimize nasip etsin siz de durumda beni haberdar edin
Ne yaptınız Dr dan geldiniz mi merak ettim. Bebeği gördünüz mü inşallah güzel haberleriniz vardirKizlar çok kolay bisry değil 2kere yasadim simdi 3.ye hamileyim tam bugün 5 haftalik saat 4 de randevum var. Bu sefer igne kullaniyorum Rabbim tekrar yasatmasin. Eger boş gebelik yasarsaniz tekrarlamadn testlerinizi yaptirin
Mrb canim adetime gore 5+0 idim keseye göre 4+3müş. Benim icin kritik 2 hafta basladi haftaya kese gelisimi icin gidicem. Kalp atisi sonraki hafta tabi hersey yolunda giderseNe yaptınız Dr dan geldiniz mi merak ettim. Bebeği gördünüz mü inşallah güzel haberleriniz vardir
Kesenin büyümesi icin bol su iç en son hcg kaç cikti pekiMrb canim adetime gore 5+0 idim keseye göre 4+3müş. Benim icin kritik 2 hafta basladi haftaya kese gelisimi icin gidicem. Kalp atisi sonraki hafta tabi hersey yolunda giderse
Su mu bunu hic duymamistim. 1 hafta once 406 idi. Bugun doktor gerek duymadi onemli olan kese dedi.coraspin ve clexsan a devamKesenin büyümesi icin bol su iç en son hcg kaç cikti peki
Hayırlısı canım insallah sorun çıkmaz içini ferah tutMrb canim adetime gore 5+0 idim keseye göre 4+3müş. Benim icin kritik 2 hafta basladi haftaya kese gelisimi icin gidicem. Kalp atisi sonraki hafta tabi hersey yolunda giderse
Rabbim ne eylerse güzel eyler bu saatten Sonra tevekkulHayırlısı canım insallah sorun çıkmaz içini ferah tut
Evet canım benim başıma da geldi seninle hep aynı şeyleri yasamisiz kader arkadaşı gibi :) şu içtim 1 hafta sonra gittiğim de kese baya buyumustu bu arada sen de hiç coraspin kanama yaptı ki ben de yaptı 3 gun ara verdim sonrada günde yarım kullanıyorumSu mu bunu hic duymamistim. 1 hafta once 406 idi. Bugun doktor gerek duymadi onemli olan kese dedi.coraspin ve clexsan a devam
Bu arada değer güzel çıkmış masallah diyeyim canjm clexane günde 1 mi kullaniyorsunSu mu bunu hic duymamistim. 1 hafta once 406 idi. Bugun doktor gerek duymadi onemli olan kese dedi.coraspin ve clexsan a devam
Canım ben 19 ocaktan beri coraspin ve folbiol kullaniyorum. 1 haftadir da clexan kullaniyorum herhangi bir kanamam olmadi gunde 1 kere. 4000 olanlrdanBu arada değer güzel çıkmış masallah diyeyim canjm clexane günde 1 mi kullaniyorsun
İyi canim masallah folbiol ile beraber b vitamini de kullaniyorum ben benim de randevum yarın 4 te :/Canım ben 19 ocaktan beri coraspin ve folbiol kullaniyorum. 1 haftadir da clexan kullaniyorum herhangi bir kanamam olmadi gunde 1 kere. 4000 olanlrdan
B vitanimi icin test mi yaptirdin? Ben bugün doktora vitamin testi yaptrmak istiyorum dedim kalp atisini duyunca dedi. O zaman gec olmaz mi acaba yaa aklim takildiİyi canim masallah folbiol ile beraber b vitamini de kullaniyorum ben benim de randevum yarın 4 te :/
Sen keseni gormustun dimi daha once kac cm idi??? Yarın mutlaka haber ver gonlunu ferah tut kün Fe yekun diye dua et hepİyi canim masallah folbiol ile beraber b vitamini de kullaniyorum ben benim de randevum yarın 4 te :/
Canım pihtilasma olanlarda folbiol ve b vitamini kullanmak şart çünkü vücutta ikisinin eksikliği varsa pihtilasma artıyor oyüzden kullan sende ben daha hic doktora gitmedim sadece hcg olcturdum bi kaç kez yarın ilk defa gidicem çok korkuyorumB vitanimi icin test mi yaptirdin? Ben bugün doktora vitamin testi yaptrmak istiyorum dedim kalp atisini duyunca dedi. O zaman gec olmaz mi acaba yaa aklim takildi
Doktora defalarca sordum gerek yok şuan dedi. Benim tam bi pihtilasmam yok baska bi doktora da gitmeyi dusunuyorum bakalim. Tevekkul allahCanım pihtilasma olanlarda folbiol ve b vitamini kullanmak şart çünkü vücutta ikisinin eksikliği varsa pihtilasma artıyor oyüzden kullan sende ben daha hic doktora gitmedim sadece hcg olcturdum bi kaç kez yarın ilk defa gidicem çok korkuyorum