Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boş gebelikte beta hcg niz kaça kadar yükselmişti gecmis olsun gözünü aydın i aşallah sağlıkla alırsınız kucaginizaYAşadığım boş gebelik sonrası bugün soktora gittim kese göründü 5+1 deyim daha kese 8 mm doktor normal dedi 2 hafta sonra tekrar gideceğim rabbim inşallah bu sefer nasip eder
Kan sonuçlarına dr bisey demedi mi bana dr yazdı iki ilaç aldim kullanıyorum suan değerin ikibin uzerindeBenim de adetten bi gün önce 104 çıktı. Adettin 2. Günü 232 çıktı. Doktora sonucu göstermedim. Normal seyirde ilerlediğini düşünüyorum çok şükür. Karaciğerde problem ihtimali oldugu için folik asit vitamin takviyesi verilmedi henüz. Değeri yüksek çıkanlar bu takviyeleri alıyor mu merak ettim.
Aynı gün sonuca bakmıyor ama gebe oldugumu bildiği halde ilaç yazmadı dediğim gibi karaciğer enzimlerim yüksekmiş bunun nedeni araştırılıyor. İlaç kullanmamam lazımmış.Kan sonuçlarına dr bisey demedi mi bana dr yazdı iki ilaç aldim kullanıyorum suan değerin ikibin uzerinde
Geçmiş olsun .benimde degerlerim düzenli artmadi Dr boş olabilir düşebilir dedi ama suana kadar bişey olmadı. Başka Dr gittim sorun yok dedi.haftaya kalp atışı dedi.bakalım hayirlisiAynı gün sonuca bakmıyor ama gebe oldugumu bildiği halde ilaç yazmadı dediğim gibi karaciğer enzimlerim yüksekmiş bunun nedeni araştırılıyor. İlaç kullanmamam lazımmış.
Teşekkürler de Bi yanlış anlama var sanırım benim değerim düzenli artıyor? 104ten 232 ye çıktı 2. Günde 2 katından da fazla artmış. Karaciğerimin gebelikle alakası yokmuş ayrıca.Geçmiş olsun .benimde degerlerim düzenli artmadi Dr boş olabilir düşebilir dedi ama suana kadar bişey olmadı. Başka Dr gittim sorun yok dedi.haftaya kalp atışı dedi.bakalım hayirlisi
Evet sizin degerleriniz normal ben yanlış yazmışım kusura bakmayınTeşekkürler de Bi yanlış anlama var sanırım benim değerim düzenli artıyor? 104ten 232 ye çıktı 2. Günde 2 katından da fazla artmış. Karaciğerimin gebelikle alakası yokmuş ayrıca.
Mrb canim ben de 2 kere boş gebelik yasadim simdi 5. Haftadyim yarın kese için gidicem. Rabbim ayni aciyi gostermesin bize aminnYAşadığım boş gebelik sonrası bugün soktora gittim kese göründü 5+1 deyim daha kese 8 mm doktor normal dedi 2 hafta sonra tekrar gideceğim rabbim inşallah bu sefer nasip eder
Ilk gebeliginiz mi?? 2 kere boş gebelik gecirdim degerim hep normaldi. Ilkinde hîç kanamam olmadi 2. De olmustu. Allah hayırlısini versinGeçmiş olsun .benimde degerlerim düzenli artmadi Dr boş olabilir düşebilir dedi ama suana kadar bişey olmadı. Başka Dr gittim sorun yok dedi.haftaya kalp atışı dedi.bakalım hayirlisi
Herhangi bir ilac kullaniyor musunuz vitamin falan?Teşekkürler de Bi yanlış anlama var sanırım benim değerim düzenli artıyor? 104ten 232 ye çıktı 2. Günde 2 katından da fazla artmış. Karaciğerimin gebelikle alakası yokmuş ayrıca.
Amin inşallah sağ salim alırız kucağımıza evlatlarımızıMrb canim ben de 2 kere boş gebelik yasadim simdi 5. Haftadyim yarın kese için gidicem. Rabbim ayni aciyi gostermesin bize aminn
Hayır karaciğer testlerinin net olması için ilaçsız olmam gerekHerhangi bir ilac kullaniyor musunuz vitamin falan?
Ikinci olacak sprail le hamile kaldim pazartesiye bekliyorum bakalım allah hayirlisini versin.sizede çok geçmiş olsunIlk gebeliginiz mi?? 2 kere boş gebelik gecirdim degerim hep normaldi. Ilkinde hîç kanamam olmadi 2. De olmustu. Allah hayırlısini versin
Amin inşallahIkinci olacak sprail le hamile kaldim pazartesiye bekliyorum bakalım allah hayirlisini versin.sizede çok geçmiş olsun
Boş gebelikte kaçınci haftaya kaar beklediniz bebek hiç görünmedi mi yoksa kalp atışı mi yoktu.beklemek çok zorAmin inşallah
Bebek hic yoktu 9 . Haftaya kadar bekledimBoş gebelikte kaçınci haftaya kaar beklediniz bebek hiç görünmedi mi yoksa kalp atışı mi yoktu.beklemek çok zor
Geçmiş olsun boş gebelikte hcg değeriniz en çok kaca çıkmıştı ben de korkuyorum daBebek
Bebek hic yoktu 9 . Haftaya kadar bekledim
Benimde Dr boş gebelik olabilir dedi pazartesi ikibin i geçmiş dedi 5hafta lik sizin kaç suan kaç haftaliksiniz geçmiş olsunGeçmiş olsun boş gebelikte hcg değeriniz en çok kaca çıkmıştı ben de korkuyorum da
Ben o kadarini hatirlamiyorum canim kesem gec gorunmustu 7. Haftanin sonunda kanamam basladiGeçmiş olsun boş gebelikte hcg değeriniz en çok kaca çıkmıştı ben de korkuyorum da