Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Kizlar selam. Ben de yokum ne zamandir ekim ayinda düşük yapmıştım girmedim epeydir de. Sizlere bisey sorucam. Benim adetime bir hafta kaldi ama onumuzdeki hafta tatile gidicem geciktirici kullancaktim hem de antibiyotik almam da lazim kafama göre icmiyim diye test yaptirmak istiyorum ne olur ne olmaz. Kanda cikar mi sizce boyle ogrenen oldu mu? Hastaneye randevu almaya gec kaldim hemen bulunmuyor malum. Cikar mi cikmaz mi tereddütte kaldim
Geç dollenme olmamışsa çıkma ihtimali var ama vakit varsa adere 5 gun kala garanti olur kanda

Arkadaslar merhaba size bir sey sormak istiyorum adetime 1 gun kala beta hcg 149.72 cikti adetimi 2 gun gecince 309.26 cikti sorun şuki sizce ne kadarlik hamileyim bu arada son adet adet tarihim 26 ocak cevabiniz icin tesekkurler
İnternette hamilelik haftası hesaplayici var ordan bakabilirsin benimde bat 22 ocaktı şu an 5+3 um

kan+testi+bhcg.gif

Normal Bir Gebelikte Haftalara Gore Beta-Hcg Degerleri

beta-bhcg.gif
Benim Pazartesi Günü kan değerim Beta Hcg 66.95 ml 5

geçmiş olsun kimyasal gebelik yaşadığını doktordan mi öğrendin? bende de o risk var sanırım. kanaman çok mu oldu pıhtı gibi miydi?
Evet doktordan öğrendim. Önce çok hafif leke ertesi gün yoğun pıhtı ve döküntü şeklinde kanama başladı 4 gün bu şekilde devam etti.

Geç dollenme olmamışsa çıkma ihtimali var ama vakit varsa adere 5 gun kala garanti olur kanda
6 gun var iste bakalim emin olmadan ilac kullanmak istemedim doktorlar umitlendirmiyo çıkıp dusebilir kimyasal gebelik olabilir diye ama tedbirli olmakta fayda var. yaniltici bir sonuc cikarsa şayet, icmem adet gordugumde alirim antibiyotik ama netten yorumlardan okuyorum once ogrenen de var. Birden fırlamıyodur bu deger heralde dimi bi yükselme evresi vardir diye düşünüyorum. Tesekkurler cevabin icin hakkimizda hayırlısı olsun :)

6 gun var iste bakalim emin olmadan ilac kullanmak istemedim doktorlar umitlendirmiyo çıkıp dusebilir kimyasal gebelik olabilir diye ama tedbirli olmakta fayda var. yaniltici bir sonuc cikarsa şayet, icmem adet gordugumde alirim antibiyotik ama netten yorumlardan okuyorum once ogrenen de var. Birden fırlamıyodur bu deger heralde dimi bi yükselme evresi vardir diye düşünüyorum. Tesekkurler cevabin icin hakkimizda hayırlısı olsun :)

Doktorlara bakma hep umutsuz konuşuyorlar benim hcg 2 günde 2 den fazla katlamiş ti 180 civarı oldu doktor dediki 1000 den aşağısını hamilelik olarak değerlendirmeyiz dedi çok şükür şu an 5+3 um

Doktorlara bakma hep umutsuz konuşuyorlar benim hcg 2 günde 2 den fazla katlamiş ti 180 civarı oldu doktor dediki 1000 den aşağısını hamilelik olarak değerlendirmeyiz dedi çok şükür şu an 5+3 um
Aynen oyle. Hayirli olsun senin de. Ben bir kez dusuk yaptim korkuyorum o yuzden bise varsa da erken ogreneyim diye iste.

adet tarihine gör 5. haftadasın canım ama net gününü dr bebeği gördükten sonra söyleyecektir
Merhaba ben dün akşam kan testi yaptırdım 7.12 pozitif çıktı 12. Günüm çook büyük ihtimalle normal mi yoksa bi aksilik mi var

14 se geçmiştir sanıyorum ben 12. Günü yaptırmıştım 12 çıkmıştı ama sonuçta pozitif bir sonuç sizinde bence gebelik vardır %80 tekrarlayın 2 gün aonra umarım artar idrar testlerinde sonuç pozitifmi yine
Merhaba bugün testi tekrarladım 19.8 çıktı oranlı bir artma var gebelik var değil mi?hala düşük olmasından dolayı korkuyorum

4 günde 4 kat artmış oluyor mantıken 2 kat artış var gibi değer düşüklüğü korkutuyor
Korkma canm benmde ilk degerim 19 du,yeni oldugu icin öyle 1 haftaya kadar 2000 lere yaklaşacak böyle artmaya devam ederse,hayırlı olsun

4 günde 4 kat artmış oluyor mantıken 2 kat artış var gibi değer düşüklüğü korkutuyor
İlk günler evet az artış olabilir bende ilk yaptırdığım 12ydi 4 gün sonra 214 falandı oyüzden 4 gün sonra tekrarlayın bence daha sağlıklı olur şimdiden hayırlı olsun inşallah:KK200:

İlk günler evet az artış olabilir bende ilk yaptırdığım 12ydi 4 gün sonra 214 falandı oyüzden 4 gün sonra tekrarlayın bence daha sağlıklı olur şimdiden hayırlı olsun inşallah:KK200:
İnşallah klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ben bu şekilde geç döllenme olabiliyor mu biliyormusunuz?

İnşallah klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ben bu şekilde geç döllenme olabiliyor mu biliyormusunuz?
Adetininiz kaçınco günü iğne vuruldunuz ? Benimde geç döllenme ama ben adetimin 19.günü vuruldum geç döllenme genelde 30/35 günde bir adet görenlerde oluyor geç yumurtladığımız için sizin adet döngünüz kaç gün?

X