Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Ben de bilemedim ki:KK43: gecikmeden bir kaç gün sonra yeniden yaptırsanız artmış mı diye ya da doktorunuza sorsanız?
Doktorum baska doktorlara gitsen sana hamilesin der ama ben degilsin diyorum dedi boyle sacma bir cevap alinca sinirlerim bozuldu kafam karisti yarin bir daha vereyim diyorum yukselmis mi diye

Yoo gayet iyi onemli olan artis gostermesi ilk sonucun artmıs olmasi onemli yani iins saglikli bir sekilde yukselir 2 3gun sora yine kan ver ben bugun verdm 4de sonuc cikicak merakla bekliyorum ignenin 15.gunu vermis oldum adetim bu aralar gelecekmi bakalim
Daha önce vermiş miydiniz? İnşallah güzel haberle dönersiniz☺️

Daha önce vermiş miydiniz? İnşallah güzel haberle dönersiniz☺️
Hayir ilk kez kan verdm 2gun once idral testi yaptm 1saat sora silil cizgi cikti bugun kam testm 1.5 cikti tutmadi ignenin 15.gunu cok dusuk sonuc adetime daha 4 5gun var ama bukadr dusukse hamile kalmamismdr

Kızlar acil yardım edin lütfen bugün hcg olcturdum ben 30000 bekliyordum ama sonuçta hcg >10000 yazıyor bu ne demek hiç bunu yaşayan oldu mu bu laboratuvar 10000 üstünü olcemiyor mu demek oluyor

Kızlar acil yardım edin lütfen bugün hcg olcturdum ben 30000 bekliyordum ama sonuçta hcg >10000 yazıyor bu ne demek hiç bunu yaşayan oldu mu bu laboratuvar 10000 üstünü olcemiyor mu demek oluyor
Total de mi 10000 görünüyor cnm yukselmis zaten ilkdegerin sen ilkiyle karsilastr bnm paylastgm tablonun karsilagina bi bak istersen bnm total 1,4 cikti husran yani bugun karnim cok agriyor belkide adet olcm

Total de mi 10000 görünüyor cnm yukselmis zaten ilkdegerin sen ilkiyle karsilastr bnm paylastgm tablonun karsilagina bi bak istersen bnm total 1,4 cikti husran yani bugun karnim cok agriyor belkide adet olcm
Sağol canim insallah Allah sana da nasip eder önümüzdeki ay
Laboratuvarda öğrendim cihaz 10 bin üzerini olcemiyormus yani kaç olduğunu bilmiyoruz artık haftaya kontrole gidince bakicam

Sağol canim insallah Allah sana da nasip eder önümüzdeki ay
Laboratuvarda öğrendim cihaz 10 bin üzerini olcemiyormus yani kaç olduğunu bilmiyoruz artık haftaya kontrole gidince bakicam
Masaallah cnm darisi bizlerin basina insallah saglikli ilerledgni düşünüyorm kalp atisinida duyarsn tez zmanda insallah

Benim adetten 2 gün önce 168,9 çıktı beta hcg nasıl sizce hamile miyim yolda bu değerler olabilir mi :/

Kizlar selam. Ben de yokum ne zamandir ekim ayinda düşük yapmıştım girmedim epeydir de. Sizlere bisey sorucam. Benim adetime bir hafta kaldi ama onumuzdeki hafta tatile gidicem geciktirici kullancaktim hem de antibiyotik almam da lazim kafama göre icmiyim diye test yaptirmak istiyorum ne olur ne olmaz. Kanda cikar mi sizce boyle ogrenen oldu mu? Hastaneye randevu almaya gec kaldim hemen bulunmuyor malum. Cikar mi cikmaz mi tereddütte kaldim

Arkadaslar merhaba size bir sey sormak istiyorum adetime 1 gun kala beta hcg 149.72 cikti adetimi 2 gun gecince 309.26 cikti sorun şuki sizce ne kadarlik hamileyim bu arada son adet adet tarihim 26 ocak cevabiniz icin tesekkurler

Arkadaslar merhaba size bir sey sormak istiyorum adetime 1 gun kala beta hcg 149.72 cikti adetimi 2 gun gecince 309.26 cikti sorun şuki sizce ne kadarlik hamileyim bu arada son adet adet tarihim 26 ocak cevabiniz icin tesekkurler
adet tarihine gör 5. haftadasın canım ama net gününü dr bebeği gördükten sonra söyleyecektir.

X