Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tekrar yaptirmis miydin canim hamile mi ciktin cok geçmiş konunun ustunden gerci amakıslar bana kimse cevap vermeyecekmi???? bi eczaneye sordum 5.50 sonucu ne demek diye hamile değilsiniz dedi ben bu işten bişi anlamadım yaaaa
Beta hcg 8.6 cikti hamile miyimmmmmmm nolur cevapppp verin lutfeeen
Hayir bugun adet gunum ben dun yaptirdim ama daha adet olmadimGecikmeden sonra mı tahlil yaptırdınız?
Ben de bilemedim ki gecikmeden bir kaç gün sonra yeniden yaptırsanız artmış mı diye ya da doktorunuza sorsanız?Hayir bugun adet gunum ben dun yaptirdim ama daha adet olmadim
Doktorum baska doktorlara gitsen sana hamilesin der ama ben degilsin diyorum dedi boyle sacma bir cevap alinca sinirlerim bozuldu kafam karisti yarin bir daha vereyim diyorum yukselmis mi diyeBen de bilemedim ki gecikmeden bir kaç gün sonra yeniden yaptırsanız artmış mı diye ya da doktorunuza sorsanız?
Daha önce vermiş miydiniz? İnşallah güzel haberle dönersinizYoo gayet iyi onemli olan artis gostermesi ilk sonucun artmıs olmasi onemli yani iins saglikli bir sekilde yukselir 2 3gun sora yine kan ver ben bugun verdm 4de sonuc cikicak merakla bekliyorum ignenin 15.gunu vermis oldum adetim bu aralar gelecekmi bakalim
O zaman yarın aynı saatlerde yeniden verseniz? Geç döllenme olmuştur belkiDoktorum baska doktorlara gitsen sana hamilesin der ama ben degilsin diyorum dedi boyle sacma bir cevap alinca sinirlerim bozuldu kafam karisti yarin bir daha vereyim diyorum yukselmis mi diye
Hayir ilk kez kan verdm 2gun once idral testi yaptm 1saat sora silil cizgi cikti bugun kam testm 1.5 cikti tutmadi ignenin 15.gunu cok dusuk sonuc adetime daha 4 5gun var ama bukadr dusukse hamile kalmamismdrDaha önce vermiş miydiniz? İnşallah güzel haberle dönersiniz
Yarin yaptirmayi dusunuyorum insallah yukselmistir yaO zaman yarın aynı saatlerde yeniden verseniz? Geç döllenme olmuştur belki
Total de mi 10000 görünüyor cnm yukselmis zaten ilkdegerin sen ilkiyle karsilastr bnm paylastgm tablonun karsilagina bi bak istersen bnm total 1,4 cikti husran yani bugun karnim cok agriyor belkide adet olcmKızlar acil yardım edin lütfen bugün hcg olcturdum ben 30000 bekliyordum ama sonuçta hcg >10000 yazıyor bu ne demek hiç bunu yaşayan oldu mu bu laboratuvar 10000 üstünü olcemiyor mu demek oluyor
Sağol canim insallah Allah sana da nasip eder önümüzdeki ayTotal de mi 10000 görünüyor cnm yukselmis zaten ilkdegerin sen ilkiyle karsilastr bnm paylastgm tablonun karsilagina bi bak istersen bnm total 1,4 cikti husran yani bugun karnim cok agriyor belkide adet olcm
Masaallah cnm darisi bizlerin basina insallah saglikli ilerledgni düşünüyorm kalp atisinida duyarsn tez zmanda insallahSağol canim insallah Allah sana da nasip eder önümüzdeki ay
Laboratuvarda öğrendim cihaz 10 bin üzerini olcemiyormus yani kaç olduğunu bilmiyoruz artık haftaya kontrole gidince bakicam
Hayirli olsun canımBenim adetten 2 gün önce 168,9 çıktı beta hcg nasıl sizce hamile miyim yolda bu değerler olabilir mi :/
adet tarihine gör 5. haftadasın canım ama net gününü dr bebeği gördükten sonra söyleyecektir.Arkadaslar merhaba size bir sey sormak istiyorum adetime 1 gun kala beta hcg 149.72 cikti adetimi 2 gun gecince 309.26 cikti sorun şuki sizce ne kadarlik hamileyim bu arada son adet adet tarihim 26 ocak cevabiniz icin tesekkurler
Tesekkur ederim canim haftaya carsamba gunu doktora gidicem kese olustumu diyeadet tarihine gör 5. haftadasın canım ama net gününü dr bebeği gördükten sonra söyleyecektir.