Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

merhabalar , adetim bir hafta geçtikten sonra doktora gittim ve sonucumu ekte paylaştım kızlar lütfen banada yardımcı olun,doktora sonucu gösteremedim ,sonuç iyi mi ,Şimiden ilginize çok tşk ederim

Eklentiler

• IMG_1886.jpg
    IMG_1886.jpg
    45,7 KB · Görüntüleme: 285
Kan testi 0.100 gebelik yok bu ay.
TSH sonucum da 3.58 çıkmış kızlar.

Ortalama bir sonuçmuş ama gebeliğin ilk trimesterında 2.50'nin altında ve 2. ile 3. trimesterda 3ün altında olmalıymış sanırım. Troid ilacı alıp almadığımı sordu doktor, almadığımı söyledim ve herhangi bir ilaç vermedi.

Şu an için normal bir sonuç ama gebelikte sıkıntı mı olacak bu? Aynı şeyi yaşamış olan var mı?

Kan testi 0.100 gebelik yok bu ay.
TSH sonucum da 3.58 çıkmış kızlar.

Ortalama bir sonuçmuş ama gebeliğin ilk trimesterında 2.50'nin altında ve 2. ile 3. trimesterda 3ün altında olmalıymış sanırım. Troid ilacı alıp almadığımı sordu doktor, almadığımı söyledim ve herhangi bir ilaç vermedi.

Şu an için normal bir sonuç ama gebelikte sıkıntı mı olacak bu? Aynı şeyi yaşamış olan var mı?
Benim bir arkadaşımın sınırın biraz üstünde ilaç kullanıyor ve 11 haftalık hamile şuan için elhamdülillah bir sıkıntı yok inşallah da olmaz ama her doktor kontrolünde bakılıyor hormon değerine

Benim bir arkadaşımın sınırın biraz üstünde ilaç kullanıyor ve 11 haftalık hamile şuan için elhamdülillah bir sıkıntı yok inşallah da olmaz ama her doktor kontrolünde bakılıyor hormon değerine
Tamam canım teşekkürler. Gebe kalmadan önce gerekiyor mu ilaç acaba? Kullanıyorlarmış ama doktor bana birşey demeyince emin olamadım.

benm adet günüm bu gündü ama gelmedi 4 gün önce de kahverengi bir akıntı oldu çok az. idrar testi yaptm çıkmadı sizce hamile olablir miyim bu şekilde idrar testnde sonuç alamayıp hamile olan var mı

benm adet günüm bu gündü ama gelmedi 4 gün önce de kahverengi bir akıntı oldu çok az. idrar testi yaptm çıkmadı sizce hamile olablir miyim bu şekilde idrar testnde sonuç alamayıp hamile olan var mı
Canım yaptırabiliyorsan kan testi yaptır , öğrenmenin tek yolu

Kızlar Merhaba! Bata 2 gün var betam 83 çıktı sizce nasıl geçen ay kimyasal gebelik yaşadım korkuyorum açıkcası

Kızlar Merhaba! Bata 2 gün var betam 83 çıktı sizce nasıl geçen ay kimyasal gebelik yaşadım korkuyorum açıkcası
Beta aynı kişide gebelikler arası bile farkeder. Şu an için tek söylenebilecek şey hamilesiniz hayırlı olsun. Folik asit içmeyi unutmayın. 2 hafta sonra da mutlaka doktora gidin. Ben bu ara süreçte ne hcg artışına baktım ne de doktora gitmiştim. Sadece yattım dinlendim. O yüzden sürekli artış olacak mı diye test yaptırmamanızı ve şu an için doktora gitmemenizi tavsiye ederim. Tabiki bu benim fikrim size uyar uymaz sağlıklıdır değildir bilemem. Ben de reglime 4 gün kala öğrenmiştim ve 2,5 hafta sonra doktora gitmiştim. Şimdi oğlum 6 aylık. Hakkınızda hayırlısı olsun

kizlar iyi aksamlar 13 ay once dogum yaptim ve hala adet olmadim suphelenip test yaptim silik iki cizgi cikti bugun kan verdim 0.122 negatif cikti adet sokturucu verdi icmelimiyim

Eklentiler

• Screenshot_2018-02-15-21-30-02.jpg
    Screenshot_2018-02-15-21-30-02.jpg
    10,4 KB · Görüntüleme: 112
  • Screenshot_2018-02-15-21-30-02.jpg
    Screenshot_2018-02-15-21-30-02.jpg
    10,4 KB · Görüntüleme: 106
Canım hayırlı olsun hamilesin,degerin bir önemi yok artış önemli 2 gün sonra tekrar kan ver en az 2 kat arttıysa saglıklıdır,ama artmazsa bi doktora görün kimyasalda sorun olmaz zaten hic baktırmasan kimyasalda adetle atıyor vücut ama diger gebelik türleri icin doktora görünmende fayda var,inşallah saglıklıdır canm hic korkma

Beta aynı kişide gebelikler arası bile farkeder. Şu an için tek söylenebilecek şey hamilesiniz hayırlı olsun. Folik asit içmeyi unutmayın. 2 hafta sonra da mutlaka doktora gidin. Ben bu ara süreçte ne hcg artışına baktım ne de doktora gitmiştim. Sadece yattım dinlendim. O yüzden sürekli artış olacak mı diye test yaptırmamanızı ve şu an için doktora gitmemenizi tavsiye ederim. Tabiki bu benim fikrim size uyar uymaz sağlıklıdır değildir bilemem. Ben de reglime 4 gün kala öğrenmiştim ve 2,5 hafta sonra doktora gitmiştim. Şimdi oğlum 6 aylık. Hakkınızda hayırlısı olsun
Bende aynı düşünüyorum, yeni öğrendim hamileliğimi , kan testi ile tevafuk öğrendim yarın normal regl günüm Rabbimden bir aksilik olmazsa 15 martta gideceğim doktora, dediğiniz gibi yoksa beta artışına bak yok kese göründü mü görünmedi mi insan boşuna strese giriyor bence bu günlerin keyfini çıkaralım kızlar stres unsurlarını uzak tutalım kendimizden :KK47:

Benim son adet tarihim 19 ocak
Dun kan verdim....sonuclari bu gun aldim...278 cikti allaha sukur
Doktor alttan muayene etti ama kese henuz gorulmedi
Varmi sizin aranizda acaba boyle olan ve kesesi gorulen..bu deger ghnum gecmemis olmasina ragmen kese gorunmesi gerekmezmiydi..
Haftalik olarak 4 haftalik okuyor iste
Ooff doktor 20 tekrarla dedi
Insallah saglikla deger yukselirde kese gorulur

Can
Benim son adet tarihim 19 ocak
Dun kan verdim....sonuclari bu gun aldim...278 cikti allaha sukur
Doktor alttan muayene etti ama kese henuz gorulmedi
Varmi sizin aranizda acaba boyle olan ve kesesi gorulen..bu deger ghnum gecmemis olmasina ragmen kese gorunmesi gerekmezmiydi..
Haftalik olarak 4 haftalik okuyor iste
Ooff doktor 20 tekrarla dedi
Insallah saglikla deger yukselirde kese gorulur
m cok erken kese için hic telaş yapma, ben kan takibinden sonra 15 gün sonra gittm doktora artıs düzenli olduktan sonra keseyle falan ugrasmadm 6+1 de gittim bebegimi gördüm direk.

X