- 26 Şubat 2010
- 380
- 0
- 39
inşallah kötü bişey çıkmaz sende bizim gibi hamişsindir canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
inşallah canım tek dileğim :Saruboceq:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah kötü bişey çıkmaz sende bizim gibi hamişsindir canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
inşallah canım tek dileğim :Saruboceq:
senin ilk hcg kan değerin ne çıkmıştı canım
adetine 6 gün varsa çıkmaz ki cnm adetin 6 gün geçse neyse ama yinede istiyosan tıp merkezlerine git onlar ücretli yaparlar
saglık ocagında sadece idrar yapıyorlar canım biraz bekle adetine iki gün varken filan yaptır devlettede yaparlar tıp merkezlerindede yaparlar ücretli
canım devlet hastanesinde yaptırmak için önce doktora muayenemi olmam gerkiyor
benim mi canım 120.3 adetimden iki snra yaptırdım
evet canım doktor yolluyor seni kan testine ama klinikte yaptır onbeşmilyon ama anlatıyor ne oldugunu sana iki gün snra iki katına çıkıyor
canım benimde buna benzer bişi oldu hala bekliyorum adetim gecikti kan verdim 2.6 çıktı lekelnme gibi bişi oldum 3 gün sonra 4.8e çıktı bekle dediler inan çok zor beklemesi bu gün kan verdim bende sonuç almaya gidicem 3den sonra ben üstüne görme gibi bişi olucam eğerki hamilelik varsa tabi.doktor ultrasonda baktı şüpheli bişi var şurda ama kan sonucuna göre değerlendirelim dedi allahım kötü bişi çıkmaz inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
yüreğini ferah tut canım. kötü birşey yoktur. bugün bize yeni bir bebek haberi verirsin umarım.
malesef canım anlamadım ama hamile değilmişim üstelik enfeksiyon varmış üsütmeden kaynaklı enfeksiyona bağlı yüksek çıkmış dedi doktor ama kafam karıştı benim enfesiyonla ilgili herhangi bi şikayetim yokki herşey normal offf kafam karıştı ya
SENOL canım sağlık ocaklarıda kanda gebelik testi yapıyo bildiğim kadarıyla bizim burda yapıyolar yinede sağlık ocağına sor yapıyolarsa yaptır sonuç negatif çıkarsa hiç canını sıkma adetine 4 gün kala tekrar yaptır işallah hamilesindir canım darısı benim ve tüm bebek isteyenlere
bence çok saçma arkadaşım bu nasıl doktor enfeksiyondan gebelik değeri ne alakaymış ben kimyasal gebelik geçirdim değerler böyle oluyo bence sende boş gebelik yaşamış olabilirsin
geçmiş olsun. değeriniz şimdi kaç çıktı? ayrıca üşütünce de mi kanda bcg çıkıyormuş, bilmiyorum ki fisfisfis
bencede çok saçma ne alaka anlamadım kafam iyice karıştı kimyasal gebelikten hiç bahsetmedi bile şimdi ilaç verdi adet olmam için antibiyotik verdi bide toz ilaç idrar için içeyimmi içmiyeyimmi anlamadım boş gebelikse yapmam gereken bişi varmıdır acaba canım
kızlaar ben bebğimi görmeye gidiyorum dua edin nolur sağlıklıdır inşallah
ya ne kadar saçma bi durum üşütmeden mi adet olamamışsın olamadıgın için mi yükselmiş beta hcg anlamadım şaşırdım yani allah hayırlısını versin canım geçmiş olsun ben derim ki araştır canım bi