- 2 Mart 2010
- 2.472
- 9
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beenim değerim de 603 o zaman ben üzülmeliyim dikkat ettiysen bu sayfanın en bşında eğerleri veriyo 5.hafta iiçin 19-7340 yazıyo her insanda farklı oluğunun kanıtıdır yani bu ama bizim değerler bu aralıkta olduğuna göre korkmaıza gerek yok benim doktorum çok güzel dedi haftaya tekrar gel dedi kese için ben martta kimyasal gebelik yaşadım o zaman değerlerim 14 falandı bu onun yanında süper
ya kızlar kan testi sonucum 117 çıktı doktor biraz küçük gibi geldi bana,ultrosona gir dedi bana. sizce nasıl
bişey sorucam adetinden kaç gün snra yaptın 117 çıktı benim ikigün snra yaptırdım 120 çıktı pazartesi tekrar yaptırdım 844.60 çıktı daha çünki çok küçük bende bakmadı belki vajinal ultrasonda bakar o yuzden karından zaten 1500lerde bakıyorlar
bişey sorucam adetinden kaç gün snra yaptın 117 çıktı benim ikigün snra yaptırdım 120 çıktı pazartesi tekrar yaptırdım 844.60 çıktı daha çünki çok küçük bende bakmadı belki vajinal ultrasonda bakar o yuzden karından zaten 1500lerde bakıyorlar
ben beklediğim adet günümden 1 gün sonra 117, 2 gün sonra 174 çıktı. doktor 15 gün sonra gel demişti bugün 6. gün bilmiyorum ne durumda meraktan ölcem. iyimi sence
cnm normalde ikiye katlaması lazım senin iki günde yükselmemiş ben baktır derim kimyasal gebelikte yavaş ilerliyo ben yaşadım daha önce inş yoktur normaldir allah hayırlısını versin
yok canım benim 117 çıktıktan 1 gün sonra 174 çıktı.yani cuma 117, cumartesi 174 çıktı. iyi değil mi
inş iyidir cnm ben ikiye katlıyo diye düşünerek dedim ama inş vardır belki yeni oluşum aşamasındaysa ondanda olabilir hakkında hayırlısı cnm inş bebeğin senledir bırakmaz senii