- 9 Kasım 2023
- 548
- 139
- Konu Sahibi Buketetin34
Merhaba arkadaşlar ben daha önce bir kimyasal gebelik yaşadım ve ikinci gebeliğimde de bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum bunların sonucunda testlerımde heterezıgot cıkınca doktorum gebe kaldıgımda kan sulandırıcı iğne ve coraspin başlatcagını soyledı çok şükür tekrar gebe kaldım ve şuan 17. Haftanın ıcındeyım kese gorunur gorunmez iğne ve coraspine başladım her sey suan yolunda ama kafama takılan bır konu var doktorum 28. Haftada coraspını 36. Haftada iğneyi bırakıcagımızı soyledı tabıkıde doktor her seyın en ıyısını bılır ama ben cok korkuyorum ya bırakırsam bır sey olursa cunku yaptıgım arastırmalarda doguma kadar kullanmıslar hep.Deneyımı olan fıkır verebılır mı? Sizler kacıncı haftaya kadar kullandınız,ya da doktorlarınızın önerisi ne oldu şuan kullanan arkaşlarım ,bir de doğum nasıl oluyor normal mı , sezeryan mı ? Bır farkı oluyor mu.Bu gebelıgımın sag salım olması ıcın cok dua edıyorum ,uzerıme dusenıde yapıyorum ama bu şekilde bı durum olunca kafam cok karıstı.Sizlerden fikir beklıyorum arkdaslar.