Canım merhaba , konu başlığı dikkatimi çekti çünkü başıma aynısı geldi , evlendim hemen hamile kaldım tabi bilmiyorum heterozigot olduğumu , hamile kaldım herşey güzeldi 3. Ayıma doğru bacaklarım şişti morardı kanda crp değerlerim yükseldi , ayaklarımın üzerine basamadım 3-4 ay hiç kalkamadım , artık eşim falan bacaklarımı keseceklerini düşündü o kadar ciddi oldu yani, bilmediğimiz için pıhtılaşma aklımıza hiç gelmiyor , özele ayrı gittik devlete ayrı gittik hamilesin bişey yapamayız diyip geri gönderdiler , sonra oğlum 7 aylık erken doğdu maalesef ki 45 gün yaşadı vefat etti, melek oldu . Tabi doğum sonrası acımla birlikte araştırmalara girdim genetik testten heterozigot kan pıhtılaşmam olduğunu öğrendim , suan bende istiyorum tedaviler görüyorum her doktorun bana söylediği tek şey mutlaka kan sulandırıcı kullanıcaz, birde aklında bulunsun doktorum bana dedi ki kadın doğum kontrol hapı kullanmayacaksın hiçbir zaman kanı pıhtılaştırır sana çok zararlı , belki aklında bulunur . Gönül rahatlığıyla kan sulandırıcılarını kullanabilirsin aksi durumlar çok acı çünkü , geçmiş olsun