- Konu Sahibi melodysilk
- #3.141
aynen canım. sanırım biz özel insanlarız. bize öyle bir dert verdiki burada güzel dostluklar kazandık. allah herkesi bir şekilde sınıyor. rabbim dermansız dert vermesin. sanırım zamanla herşeyi aşıyoruz. rabbim bizim dua etmemizi istiyor kendisine ve çok şükür şimdiye kadar boş çevirmedi. hamile kalan herkes sağlıkla devam etti ve yeni yeni bebişlerimiz oldu. sıra sende artık vildancım. inşallah tez zamanda senin de hamilelik haberlerini alırız burada kutlarız. hatta ankara da pasta da keseriz. inşallah rabbim hepimize tez zamanda mis kokulu bebişlerimizi nasip eder.Kızlar çok sağolun Allah razı olsun hepinizden. Bu forumda gerçekten güzel dostluklar kazandım çok mutluyum. Serapcım dualarımız aynı, sağlık, huzur, hayırlı evlatlar. Rabbim inşallah hayırlı zamanlarda nasip eder bizede. Sizinde hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almanızı tabiki. Moral ve desteğin için çok sağol arkadaşım:)))
Şenaycım hep dualarımdasın canım. Ama artık daha umutlu ve daha mutlu olmana çok sevindim. Yaşanan herşeyin bir nedeni var bazen biz göremesekte. Sadece dua edip hamd etmek geliyor elimizden. Umarım tez zamanda herşey gönlünce olur canım.
Dualamayı ben yapıcam bu akşam inşallah. herkesin ismine dua edeceğim için sayıları tutmuyorum ama siz yinede yazın tabi ne kadar okuduğunuzu.
Bende 100 tane okudum Allah kabul etsin inşallah.
selvi canım ne kadar duygulandırdın beni anlatamam. allah inşallah hepimizi çok seviyor diye düşünüyorum. burada birbirimizin yüzünü bile görmeden birbirimiz için dualar ediyoruz. allah senden, hepinizden razı olsun bitanem.duamızdan 50 tane okudum vildancım
serapçım benim oğluşum da öyle yaptı yüzünü kapattı dr da resmini çekti çok tatlı :) benim cd de boş demekki hepimizikinde hata var. bu arada mapfree sigortayı bir araştır derim balgat koruyla bir de medicana ile anlaşma yapmışlar. medicanada doğum 1875 tlye geliyor. koruda 2920 ye bir de 6 muyane ve tüm tahlilleri karşılıyor. ben yaptırdım koruda doğum ocakta 4000tl olacakmış haberin olsun canım
iyiyiz biz sen de iyisindir inşallah :)
canım cevabın için çok sağol güle güle kullansın kızın :)
şenaycım elimi ne zaman açsam aklıma sen geliyorsun Allah seni öyle seviyor ki bizlere de sevdiriyor ve dua ettiriyor. ben senin de en kısa zamanda aramıza katılacağına cani gönülsen inanıyorum