Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Kızlar çok sağolun Allah razı olsun hepinizden. Bu forumda gerçekten güzel dostluklar kazandım çok mutluyum. Serapcım dualarımız aynı, sağlık, huzur, hayırlı evlatlar. Rabbim inşallah hayırlı zamanlarda nasip eder bizede. Sizinde hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almanızı tabiki. Moral ve desteğin için çok sağol arkadaşım:)))
Şenaycım hep dualarımdasın canım. Ama artık daha umutlu ve daha mutlu olmana çok sevindim. Yaşanan herşeyin bir nedeni var bazen biz göremesekte. Sadece dua edip hamd etmek geliyor elimizden. Umarım tez zamanda herşey gönlünce olur canım.

Dualamayı ben yapıcam bu akşam inşallah. herkesin ismine dua edeceğim için sayıları tutmuyorum ama siz yinede yazın tabi ne kadar okuduğunuzu.
Bende 100 tane okudum Allah kabul etsin inşallah.
aynen canım. sanırım biz özel insanlarız. bize öyle bir dert verdiki burada güzel dostluklar kazandık. allah herkesi bir şekilde sınıyor. rabbim dermansız dert vermesin. sanırım zamanla herşeyi aşıyoruz. rabbim bizim dua etmemizi istiyor kendisine ve çok şükür şimdiye kadar boş çevirmedi. hamile kalan herkes sağlıkla devam etti ve yeni yeni bebişlerimiz oldu. sıra sende artık vildancım. inşallah tez zamanda senin de hamilelik haberlerini alırız burada kutlarız. hatta ankara da pasta da keseriz. inşallah rabbim hepimize tez zamanda mis kokulu bebişlerimizi nasip eder.
duamızdan 50 tane okudum vildancım

serapçım benim oğluşum da öyle yaptı yüzünü kapattı dr da resmini çekti çok tatlı :) benim cd de boş demekki hepimizikinde hata var. bu arada mapfree sigortayı bir araştır derim balgat koruyla bir de medicana ile anlaşma yapmışlar. medicanada doğum 1875 tlye geliyor. koruda 2920 ye bir de 6 muyane ve tüm tahlilleri karşılıyor. ben yaptırdım koruda doğum ocakta 4000tl olacakmış haberin olsun canım

iyiyiz biz sen de iyisindir inşallah :)

canım cevabın için çok sağol güle güle kullansın kızın :)

şenaycım elimi ne zaman açsam aklıma sen geliyorsun Allah seni öyle seviyor ki bizlere de sevdiriyor ve dua ettiriyor. ben senin de en kısa zamanda aramıza katılacağına cani gönülsen inanıyorum
selvi canım ne kadar duygulandırdın beni anlatamam. allah inşallah hepimizi çok seviyor diye düşünüyorum. burada birbirimizin yüzünü bile görmeden birbirimiz için dualar ediyoruz. allah senden, hepinizden razı olsun bitanem.

kızlar bende bu ay aşılama yaptırdım bugün kayseride zeki yılmaza gidiyorum kayserili olanlar yorum yapabilirmi önceki gidişlerimde baya ilgili gelmişti bu sefer çok ilgisiz ve baştan savar gbi geldi dualaınıza ihtiyacım var 15 gün sonra test yapacağım
emelcim insallah tutar asilaman.sen cok bekledin artik sira senindir bence.insallah diyim.
bu arada dualarimda hamilelik bekleyenler arasinda seni unuttugumu farkettim:KK43:(kusura bakma.ama artik unutmam.
kayseriden aslibarlikli var.dr u kim bilmiyirum ama onun dr u cok iyi.benim dr um gibi aptt ye surekli bakiyordu o da.hatirliyorsundur asliyi.dogum yapti cok giremiyor ama ozelden konusabilirsin onunla.
Kızlar foruma girmişken size de merhaba diyim dedim. Biz iyiyz oğlumla, 10 gün sonra 1 yaşına giriyor Mert. Zaman nasıl geçti anlamadım valla. Doğan bir şekilde büyüyor :) darısı hamilelerimizin ve hamile kalmaya çalışanların başına.

:)oldu mu o kadar.dun gibi hatirliyorum dogumunu burcu.25 kasim pazardi dimi:)benim foruma ilk katildigim zamanlardi. gece gunduz forumu okuyordum, eskileri okuyordum.kimden ne ogrenirim diye cabaliyordum.ilk senayi ve seni tanimistim.zaman ne cabuk geciyor.ben de 28.haftanin icindeyim.hersey yolunda simdilik.
simdiden mertin dogum gunu kutlu olsun.nice mutlu yillara.
artik kardes yapma zamani gelmis o halde:))

ruyamda seni ve elifi gordum.sabah niyetine anlatiyim.ben rahatsizmisim.okul gibi biryerdeyim.siniftayim sanki.elifle sen geliyorsunuz beni ziyarete.cok.mutlu oluyorum.size peynir,domates,biber vs ile bir cilingir sofrasi kuruyorum beraber yiyoruz.hepimiz de cok.mutluyduk.hayrolsun insallah:))

ruyamda seni ve elifi gordum.sabah niyetine anlatiyim.ben rahatsizmisim.okul gibi biryerdeyim.siniftayim sanki.elifle sen geliyorsunuz beni ziyarete.cok.mutlu oluyorum.size peynir,domates,biber vs ile bir cilingir sofrasi kuruyorum beraber yiyoruz.hepimiz de cok.mutluyduk.hayrolsun insallah:))

eminecim ben de rüyamda seni gördüm. aynı anda ameliyathaneye giriyoruz senin dr un bir de benim dr. aynı anda ameliyata başlıyorlar sezeryan oluyorduk :) ama devamını göremedim ben biraz korkuyordum :) hayırdır inşallah

slm arkadaşlar.laptopu yaptırdık.yapılmaz diyodum ama parayı veren düdüğü çalıyo.geçmişi okudumda maşallahhamile arkadaşlar bebek alışverişinden doğum ücretlerinden bahsetmeye başlamış.kızkardeşime gittiğimdede beşik aldılar.bebeğin ihtiyacı olan kıyafetti tırnak makasına kadar aldılar.kıyafetleri yıkadık.ben ütüledim tek tek.görünce insan bir tuhaf oluyo.annemle ağladık.bana çok uzak geliyo arkadaşlar inanın.hatta hamile kalıpta ilerleyebilirsem doğurana kadar alışveriş yapmıcam diyorum.birşey olcak sanıyorum.allah nasip ederde doğurmayı başarabilirsem bir bez parçasına sarıp eve getircem diyorum.okadar hayal benim için.
buay histeroskopim vardı.adetin 1.günü gel demişlerdi.p.tsi gittim.histeroskopi yapcak doktor 10günlük yıllık izne ayrılmış.diğer aya kaldı.geçen ayda bayram tatiline denk geldiği için olmamıştı.uzuyo diye moralim bozuldu.yaş 36.ama vardır bundada hayır.yeterki hayırlısıyla diğer ay olsunda uzamasın artık.bende hamileler kervanına katılayım hayırlısıyla.azınlıkta kaldık çünkü.hamileleikte 8haftalığı geçemedim.sizin dualarınızla olcak inşallah.müminin mümine duası kabul olurmuş.geçen hafta duaya katılamadım.artık başlarım.hep güzel şeyler yazmak dileğiyle.ağzımızın tadı bozulmaz inşallah.

kızlar bende bu ay aşılama yaptırdım bugün kayseride zeki yılmaza gidiyorum kayserili olanlar yorum yapabilirmi önceki gidişlerimde baya ilgili gelmişti bu sefer çok ilgisiz ve baştan savar gbi geldi dualaınıza ihtiyacım var 15 gün sonra test yapacağım

canım ben de zeki yılmaz gittim ve bebeğimı sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım çok şükür.darısı hepinizin başına.ben genel olarak memnun kaldım bir kaç konu dışında.zeki beyin sağı solu. belli olmuyor pek bi gidersin çok ilgilenir bi gidersin çok surat yapar. ama kayseri de gidilebilecek en iyi doktor olduğunu düşünüyorum bence devam et davranışlarına takılma adam bu işi biliyor.bu arada seninle yüz yüze. tanışmak. ve görüşmek isterim.
Kızlar e-bebekte lansinoh gögüs pompası elektrik 149,90 Lansinoh Affinity Elektrikli Göğüs Pompası - ebebek.com sizce nasıl fiyatı ve kullanımı...?

canım ben aldım 180 tl ye almıştım çok memnun kaldım tavsiye ederim

emine canım biberon avent pes biberon 125 ml tekli. antikolik özelligi varmış bir de.

tuğçe
tatlım beni dua listesine eklemeni rica etmistim

canım ben de zeki yılmaz gittim ve bebeğimı sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım çok şükür.darısı hepinizin başına.ben genel olarak memnun kaldım bir kaç konu dışında.zeki beyin sağı solu. belli olmuyor pek bi gidersin çok ilgilenir bi gidersin çok surat yapar. ama kayseri de gidilebilecek en iyi doktor olduğunu düşünüyorum bence devam et davranışlarına takılma adam bu işi biliyor.bu arada seninle yüz yüze. tanışmak. ve görüşmek isterim.

canım ben aldım 180 tl ye almıştım çok memnun kaldım tavsiye ederim

öncelikle tanıştığıma memnun oldum canım ilk geldiğimde Aksaraydan gelmiştim o kadar ilgilendi yarım saatten fazla odasında kaldım kafama takılan her şeyi sormuştum bu gidişimdede 15 dk rahat telefonla konuştu doğru düzgün konuşmadı bile sen iğneyi kaçlık kullandın asprin kullandınmı benim durumum sizinkilerden biraz daha vahim sanırım toplamda 4 düşüğüm vaar son ikisinde iğne kullandım sonuncuda sabah akşam 0.6 lık kullandım genede kalbi durdu bebeğin, iğne dozuna nasıl karar verdi zeki bey senin tecrübelerinden yararlanmak isterim .Hangi semtte oturuyorsun bende mtlaka tanışmak isterim canım.

slm arkadaşlar.laptopu yaptırdık.yapılmaz diyodum ama parayı veren düdüğü çalıyo.geçmişi okudumda maşallahhamile arkadaşlar bebek alışverişinden doğum ücretlerinden bahsetmeye başlamış.kızkardeşime gittiğimdede beşik aldılar.bebeğin ihtiyacı olan kıyafetti tırnak makasına kadar aldılar.kıyafetleri yıkadık.ben ütüledim tek tek.görünce insan bir tuhaf oluyo.annemle ağladık.bana çok uzak geliyo arkadaşlar inanın.hatta hamile kalıpta ilerleyebilirsem doğurana kadar alışveriş yapmıcam diyorum.birşey olcak sanıyorum.allah nasip ederde doğurmayı başarabilirsem bir bez parçasına sarıp eve getircem diyorum.okadar hayal benim için.
buay histeroskopim vardı.adetin 1.günü gel demişlerdi.p.tsi gittim.histeroskopi yapcak doktor 10günlük yıllık izne ayrılmış.diğer aya kaldı.geçen ayda bayram tatiline denk geldiği için olmamıştı.uzuyo diye moralim bozuldu.yaş 36.ama vardır bundada hayır.yeterki hayırlısıyla diğer ay olsunda uzamasın artık.bende hamileler kervanına katılayım hayırlısıyla.azınlıkta kaldık çünkü.hamileleikte 8haftalığı geçemedim.sizin dualarınızla olcak inşallah.müminin mümine duası kabul olurmuş.geçen hafta duaya katılamadım.artık başlarım.hep güzel şeyler yazmak dileğiyle.ağzımızın tadı bozulmaz inşallah.

elifçim seni bizden daha iyi anlayan bir tek Allah vardır. yaşadıklarının bir benzerini de ben yaşadım kaç defa eşime ayrılalım dedim bilmiyorum sırf çocuk yüzünden. kendimi eksik hissediyordum hatta bazı çevrelerce hissettiriliyordum çok zor günlerdi. ama sabrettim senin yaptığın gibi sabrettim bazen neden demek içimden geçse de kendimi susturdum. herşey de bir hayır vardır ben sana şenaya tuğçeye vildana emele isim isim dua ediyorum. inşallah tedavileriniz sonuçlanır. hayırlı sağlıklı nur topu gibi evlatlarınız olur. :KK14:

öncelikle tanıştığıma memnun oldum canım ilk geldiğimde Aksaraydan gelmiştim o kadar ilgilendi yarım saatten fazla odasında kaldım kafama takılan her şeyi sormuştum bu gidişimdede 15 dk rahat telefonla konuştu doğru düzgün konuşmadı bile sen iğneyi kaçlık kullandın asprin kullandınmı benim durumum sizinkilerden biraz daha vahim sanırım toplamda 4 düşüğüm vaar son ikisinde iğne kullandım sonuncuda sabah akşam 0.6 lık kullandım genede kalbi durdu bebeğin, iğne dozuna nasıl karar verdi zeki bey senin tecrübelerinden yararlanmak isterim .Hangi semtte oturuyorsun bende mtlaka tanışmak isterim canım.

canım aksarayli misin yoksa? ben de aksaray da doğdum büyüdüm ailem hala orada yaşıyor. kayseri de talaS da yaşıyoruz. ben iğneyi 0.4 luk kullandım aspirin icmedim benim de bir tane düşük var. ben zeki beye hamileliğimin 13-14. haftalarında gitmeye başladım. pihtilasma tesadufen ortaya çıktı gibi bişey oldu zeki beye daha önce bir düşük yaptığımı soyleyince gen taraması yaptırmamı istedi ve böylece ortaya çıktı

canım aksarayli misin yoksa? ben de aksaray da doğdum büyüdüm ailem hala orada yaşıyor. kayseri de talaS da yaşıyoruz. ben iğneyi 0.4 luk kullandım aspirin icmedim benim de bir tane düşük var. ben zeki beye hamileliğimin 13-14. haftalarında gitmeye başladım. pihtilasma tesadufen ortaya çıktı gibi bişey oldu zeki beye daha önce bir düşük yaptığımı soyleyince gen taraması yaptırmamı istedi ve böylece ortaya çıktı

canım ben nevşehirliyim eşimin tayini aksaraya çıkmıştı orada 3 sene görev yaptık sonra sağlık sebeplerini göstererek kayseri istedik bu eylül aynda geldik kayseriye toplamda 4 düşüğüm var benim sen şanslısın en azından fazla kayıp yaşamadan öğrenmişsin pıhtılaşmayı ben ildemde oturuyorum her zaman beklerim

Günaydın kızlar,
Dün gece dualamamızı yaptım. Önce 2 rekat şükür namazı kıldım, Ardından Kuran okudum. Yasin, Meryem surelerini okudum. Herkese tek tek isimleri sayarak dua ettim. Hamile olmayanlara sağlıklı hayırlı evlatlara hamile kalıp sağlıklı hamilelikler geçirmeyi;
hamilelere hayırlısıyla doğum yapıp evlatlarını kucaklarına alabilmeyi ve doğum yapanlara da sağlıkla huzurla mutlulukla yuvalarında evlatlarını büyütebilmeyi diledim. Hepinizin ağzına sağlık. Allah kabul etsin inşallah.
canım allah bin kere razı olsun. ağzına sağlık. rabbim tez zamanda önce göbişini sonra kollarını doldursun inş. bebişle.
ben zaten en çok hamile olmayanlara dua ediyorum zaten.şenay, sen, tuğçe, elif ve aslı. hiç unutmuyorum sizleri.hamileler bir şekilde yol aldı zaten:-)darısı sizlere olsun inşallah.

hayra çıkarsınrabbim inş. ya emine inanmayacaksın ama dün aklımdan hani vildan için pasta keseriz dedim ya. sen de doğum yapınca acaba sana gidebilir miyiz bebişi görmeye diye geçirmiştim aklımdan. çok enteresan yaaaa. bebişim sen bir doğur hele inşallah geliriz.
allah senden razı olsun bitanem hiç dualarını eksik etmedin üzerimizden. senin bir de elifin en çok desteğine ihtiyacımız var burada. inşallah emel aşılama yaptırmış. sıra onda demekki inş. onun da güzel haberlerini alırız.

canım allah bin kere razı olsun. ağzına sağlık. rabbim tez zamanda önce göbişini sonra kollarını doldursun inş. bebişle.

hayra çıkarsınrabbim inş. ya emine inanmayacaksın ama dün aklımdan hani vildan için pasta keseriz dedim ya. sen de doğum yapınca acaba sana gidebilir miyiz bebişi görmeye diye geçirmiştim aklımdan. çok enteresan yaaaa. bebişim sen bir doğur hele inşallah geliriz.
allah senden razı olsun bitanem hiç dualarını eksik etmedin üzerimizden. senin bir de elifin en çok desteğine ihtiyacımız var burada. inşallah emel aşılama yaptırmış. sıra onda demekki inş. onun da güzel haberlerini alırız.

inş canım eşimdeki sorundan dolayı çok umutlu değilim ama hayırlısı

eminecim ben de rüyamda seni gördüm. aynı anda ameliyathaneye giriyoruz senin dr un bir de benim dr. aynı anda ameliyata başlıyorlar sezeryan oluyorduk :) ama devamını göremedim ben biraz korkuyordum :) hayırdır inşallah
hayirdir insallah.ne guzel bir ruya.cok enteresan yaa birbirimizi gormefik ama ruyalarda bulusuyoruz:)
vardir herseyde hayir elifcim.ikidir ertelenmesi enterasan.gec olsun guc olmasin.adim adim insallah olacak...allaim kendi bebegin.icin de utu yapmayi nasip etsin insallah.
emine canım biberon avent pes biberon 125 ml tekli. antikolik özelligi varmış bir de.

tuğçe
tatlım beni dua listesine eklemeni rica etmistim
bugun 240 lik avent cam biberon aldim canim.sagolasin.avent almamda senin tavsiyen cok.etkili oldu.
ayrica sebamed urunlerimi de aldim.%30 indirimle.birkac eksigim kaldi.allah kullandirmayi nasip etsin insallah.emzirme atletlerine de baktim.guzel seyler var.koray magazasindakini ve dagininkini begendim.artik son hafta alirim onu.
tugce cok fazla girmiyorya aslicim.persembe kac okudugunu yazinca ekler seni.diye dusunuyorum.
canım allah bin kere razı olsun. ağzına sağlık. rabbim tez zamanda önce göbişini sonraollarını doldursun inş. bebişle.

herzaman beklerim canim.cok mutlu olurum.eryamanda oturuyorum insallah gelirsin beklerim.vildanla bir daha gorusemedik.ama evlerimiz cok yakin:)

inşallah hakkında hayırlı olsun hayırlara vesile olsun canım...

geçmiş olsun cnm.inşallah aşılamadan sonuç alırsın.benimde 4düşüğüm var.0,4den fazla kullanmadım.gene hamile kalırsam 0,6kullanmak istiyorum.sen kullanmışsın sonuç alamamışsın üzüldüm doğrusu.herkezin bünyesi farklı tabi.belkide kanpıhtılaşmamız fazladır.ondanmı acaba sonuç alamıyoruz.bide alın yazısı Allah nasip etmeyince naparsan yap olmuyo.hakkımızda hayırlısı olsun.

elifçim seni bizden daha iyi anlayan bir tek Allah vardır. yaşadıklarının bir benzerini de ben yaşadım kaç defa eşime ayrılalım dedim bilmiyorum sırf çocuk yüzünden. kendimi eksik hissediyordum hatta bazı çevrelerce hissettiriliyordum çok zor günlerdi. ama sabrettim senin yaptığın gibi sabrettim bazen neden demek içimden geçse de kendimi susturdum. herşey de bir hayır vardır ben sana şenaya tuğçeye vildana emele isim isim dua ediyorum. inşallah tedavileriniz sonuçlanır. hayırlı sağlıklı nur topu gibi evlatlarınız olur. :KK14:

aynı düşünceler içindeymişiz.eşime boşanalım ben de dedim.şükürler olsun birbirimizi seviyoruz.olsa çok iyi olur ama nasipte yoksa kaderimize boyun eğcez dedi.eşim ve ailesi asla beni üzecek harekette ve davranışta bulunmadılar çok sağolsunlar.okonuda çok şanslıyım.eski komşumuz vardı kaynanası bizim koyun doğurdu sen doğuramadın demiş.nekadar ağır bir laf.kaynanamla oturuyorum Allah ondan razı olsun.olmazsa evlatlık alır büyütürsünüz diyo.ben ne sıkıntılar ne üzüntüler yaşadım.2.kürtajda ağır depresyona girdim.ilaç kullandım.psikoloğa gittim.başka erkek olsaydı katlanamazdı.ama şimdi acıyamı alıştım nedir 3.kürtajdada 4.kürtajdada ağladım ama tekrar kürtaj olursam aklımı kaçırırım diyodum.şükür öyle bişi olmadı.bu acıya alıştımmı nedir.artık olmayabilirin farkına vardım da ondan arkadaşlar.allah çekemeyeceğmiz yük vermesin.

X