- 22 Temmuz 2023
- 723
- 452
Duam seninle canım benim. Her şey gönlünce olsun inşallahTeşekkür ederim ablam sayılırsınız sizde dualarınızı eksik etmeyin inşallah güzel haberler alırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Duam seninle canım benim. Her şey gönlünce olsun inşallahTeşekkür ederim ablam sayılırsınız sizde dualarınızı eksik etmeyin inşallah güzel haberler alırım
Merhaba keseyi gördük size de yazmak istedim beş haftalık dedik yer güzel haftasına göre de kese boyutu iui dedi iğne verdi 2 hafta sonra gel dedi ama ben hep keseyi görüp düşük yapıyorum inşallah bu sefer sağlıklı ilerlerDuam seninle canım benim. Her şey gönlünce olsun inşallah
Benim de öyle oluyordu gelişmiyordu. İğneler kan akışını düzenlediği için gelişim gösterecektir stres yapmamaya çalışın hayırlısı olsun. Yine haber verirseniz gelişmeleri sevinirimMerhaba keseyi gördük size de yazmak istedim beş haftalık dedik yer güzel haftasına göre de kese boyutu iui dedi iğne verdi 2 hafta sonra gel dedi ama ben hep keseyi görüp düşük yapıyorum inşallah bu sefer sağlıklı ilerler
Çok teşekkür ederim abla kese boyutu diğerler ile aynı çıktı yine ona takıldı kafamBenim de öyle oluyordu gelişmiyordu. İğneler kan akışını düzenlediği için gelişim gösterecektir stres yapmamaya çalışın hayırlısı olsun. Yine haber verirseniz gelişmeleri sevinirim
Son adet tarihinle kese uyumlu mu peki ne dedi doktorÇok teşekkür ederim abla kese boyutu diğerler ile aynı çıktı yine ona takıldı kafam
Evet uyumlu dedi beş haftalık dedi sizce nasılSon adet tarihinle kese uyumlu mu peki ne dedi doktor
Uyumlu ise korkulacak bir şey yok canımEvet uyumlu dedi beş haftalık dedi sizce nasıl
Yani doktor o şekilde söyledi olmasaydı herhalde olumlu bir şey demezdi diye düşünüyorumEvet uyumlu dedi beş haftalık dedi sizce nasıl
Haftasıydı uyumlu olmasa söylerdi demek ki gelişimi düzgün gidiyor şuan iğnede destekleyecek iki hafta sonra kalp atışıYani doktor o şekilde söyledi olmasaydı herhalde olumlu bir şey demezdi diye düşünüyorum
Ay inşallah ablacım ya çok istiyorum anne olmakHaftasıydı uyumlu olmasa söylerdi demek ki gelişimi düzgün gidiyor şuan iğnede destekleyecek iki hafta sonra kalp atışı
İnşallah canımAy inşallah ablacım ya çok istiyorum anne olmak
Bende şuan sizinle aynıyım 4 haftalığım haftaya keseyi görmeye gidicem inanın korkmayın ben hemen başlasınlar istiyorum hatta daha önce başlanır mıydı diye düşünüyorumBende 2 düşük yaptım şuan hamileyim yarın keseyi görmeye gidicez ama koekuyorum
Çok kese gözükürse iğneye başlayacakmışım
Ben de sizin gibi düşünüyordum fakat doktorunuza güvenin çünkü ben çok tedirgin oldum doktoruma sordum bana dedi ki ben bu şekilde tedavi uyguluyorum eğer kese görmeden dış gebelik gibi bir ihtimale karşı yanlış yaparız dedi ama için rahat etsin istersen kullan dedi kullanmadım keseden sonra başladım korkmayın dicem ama ben hala korkuyorumBende şuan sizinle aynıyım 4 haftalığım haftaya keseyi görmeye gidicem inanın korkmayın ben hemen başlasınlar istiyorum hatta daha önce başlanır mıydı diye düşünüyorum