Kan Pıhtılaşması ve Hamilelik

Amin cnm cumlemiz insaAllah Rabim saglikli sihatli hamilelikler nasip etsin

MTHFR 677 Homozigot çıktığı için mi kan pıhtılaşması teşhisi kondu yoksa başka bir değerden dolayımı

Doktorum bana öyle dedi yani homozigot olduğu için pıhtılaşma var dedi
hadi yaa mthfr 677 homozigot olduğu için mi peki? 4 değere bakıldı sadece mthfr a1298 heterozigot diğerleri homozigot
Arkadasim testinden birsey anlamadim acikcasi hem homozigot hem normal yaziyor hangisi senin sonucun? Sanki tekrarlanmasi gerekiyor gibi
bulunduğum yerde tek hastanede yapılıyor eldeki de bu malesef siz yaptırdınız mı daha önce bu testi?

Canim bak benim tek gen heterozigottu doktorum pihtilasma icin igne verdi simdi kullaniyorum ki heterozigot sadece tasiyici olanlarin homozigot daha riskli senin anladigim kadariyla hepsi homozigot bi tanesi heterozigot yani bence senin baska bir doktordan fikir alman lazim onemli bir konu

Eklentiler

• IMG_8041.PNG
    157,5 KB · Görüntüleme: 193
yarın başka bir doktora gideceğim. Çok kafam karıştı testte hiç açıklayıcı değil. Bir de biz tekrar hamilelik için denemelere başladık. Coraspin kullanmalı mıyım? Sen hamile olduğunu öğrendikten sonra mı iğneye başladın?

Canim benim doktorum hamile kalmadan coraspin kullanmaya sicak bakmiyor hamile kaldigimda coraspine basladik kalp atisini duyduktan sonra da igneye donduk.

Mer
Merhaba.Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.benimde 2 kaybim 4 tane heterozigotum var.sizde sadece bitane heterozigot mutasyon var.digerleri homozigot normal.yani normal.homozigot mutant yazsaydi hem anneden hem babadan aldiginiz gen bozuk demek olurdu.heterozigot olan geninizde ya anneden ya babadan birinden bozuk gen almissiniz.yani homozigot normal yazanlarin hepsi normal iciniz rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…