- 15 Ocak 2016
- 657
- 497
- 103
- 35
- Konu Sahibi turuncupipet
-
Merhaba arkadaşlar boş gebelikten kürtaj oldum önlem amaçlı kan testi yaptırdım ve kan pıhtılaşmamın olduğunu öğrendim hamilelik süresi boyunca galiba sürekli iğne vurulacakmışım. Benim anlamadığım kan pıhtılaşması düşüğe neden olmuyor mu? Ben düşük yaşamadım kürtaj oldum. İkincisi bu şekilde olup sağlıklı bir şekilde hamilelik yaşayan var mı
Bu normalde 2 3 düşüğü olanlara yaptırılıyor ama ben daha önce araştırmıştım kendim istedim doktorumdan istediğin zaman yaptırabilirsinBu testi ne diye yaptiriyoruz canim kurtajdan hemen sonra mi yaptirdin benim 1 ay olcak bende simdi yaptirsam belli olur mu acaba ?
Bu normalde 2 3 düşüğü olanlara yaptırılıyor ama ben daha önce araştırmıştım kendim istedim doktorumdan istediğin zaman yaptırabilirsin
Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bebişiniz sağlıklı olsun da iğneler haplar sorun değil.Çevremde herhangi bir test yapılmadan sadece tahminle (dr tahmini) olabileceği söylenen ve iğne kullanarak doğum yapan birkaç kişi var. Sadece kan sulandırıcı hap kullanarak da doğum yapan var. Biraz hangi etkenlerin baskın olduğuna bağlı değişen bir durum. Ben de 4g/4g trombofili etken mesela, 12. Haftaya kadar iğne kullandım, şimdi kan sulandırıcı hap kullanıyorum sadece. Çok şükür sağlıklı da gidiyoruz. :)
kan pıhtılaşması bebegn gelisimini etkiliyo bildgm kadaryla.mesela kalp atarken yeterli kan gitmedgu icin duruyo kalp ve kirtaj olunuyo.cunku beybiler annenin ona giden kilcal damalrndan besleniyoms.ayni sekilde kalbi olusmadn gelisimini bile durduyoms buda dusege neden oluyoms canim.ama sikinti yapma en azindan tedavisi var bi dahaki insallah saglikla olur kucgana alirsnMerhaba arkadaşlar boş gebelikten kürtaj oldum önlem amaçlı kan testi yaptırdım ve kan pıhtılaşmamın olduğunu öğrendim hamilelik süresi boyunca galiba sürekli iğne vurulacakmışım. Benim anlamadığım kan pıhtılaşması düşüğe neden olmuyor mu? Ben düşük yaşamadım kürtaj oldum. İkincisi bu şekilde olup sağlıklı bir şekilde hamilelik yaşayan var mı
Anladım. Öyle tabi Allah razı olsunkan pıhtılaşması bebegn gelisimini etkiliyo bildgm kadaryla.mesela kalp atarken yeterli kan gitmedgu icin duruyo kalp ve kirtaj olunuyo.cunku beybiler annenin ona giden kilcal damalrndan besleniyoms.ayni sekilde kalbi olusmadn gelisimini bile durduyoms buda dusege neden oluyoms canim.ama sikinti yapma en azindan tedavisi var bi dahaki insallah saglikla olur kucgana alirsn
O ne ki canımPlt ye mi baktılar canım?
İğneyi yapabiliyormusunuzCanim dusuk olmasi yada olmamasi fark etmez. Bebeginin ignr ucu kadar ince damarlari var ve bebegine giden kan pihtili oldugunda gelisim duruyor bazi bebekler dusuyor bazilari dusmuyor da kurtaj la aliniyor benim de bebegim kurtaj la alindi mesela pihtilasma cikti simdi ikinci gebeligim ve her gun kendime igne vuruyorum gobekten allah yavruma kavusmami nasip etsin de hic onemli degil nelere katlandigim
Bi kan değeri. O da pıhtılaşmayı gösteriyormuş. Sana nasıl bi test yapıldıO ne ki canım
Alistim xok sukur bastan hep hastaneye gittim koldan yaptilar acayip morardi ama baktim bu her gun git gel bas etmeyecek kararttim gozumu vala cok ra kolay yapiyorum simdi gecen aksam igne saatimde disardaydik kebapciya girmistik yemek yemege baktim saat geldi kebapcida kaldirdim kazagimi yaptim ignemi yemege devam ettim:)İğneyi yapabiliyormusunuz
merhaba bende 1 düşük sonrası test yaptırdım 2 ay sonra çıktı ama sadece normal yazıyo herhangi bir değer aralık yok. Çok güvenemedim açıkçası uzun sürmesinden dolayı. Sizin test sonucunuzda ne yazıyordu?Bende ilk gebeligimi kan pihtilasmasindan kaybetimm suan ikizlerime hamileyim hergun igenemi ve aspirinimi kullaniyorum
benim sadece 4 alana bakmışlarEki Görüntüle 1967576 bak cnm sonucum bu karsilastir istersen yada kendi gitin bi dr goster
Alla alla dr ne dedi pekiibenim sadece 4 alana bakmışlar
düşüğün sebebi pıhtılaşma değil. Sende pıhtılaşma yok dedi ama yine de acaba diyorum niyeyse :) benim bebeğimin 8+3te kalbi durmuştu insan bir sebep arıyor ama hayırlısı böyleydi belki. İnşallah bir dahaki sefere sağlıkla doğar. İnşallah sende sağlıkla alırsın kucağınaAlla alla dr ne dedi pekii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?