- 22 Ocak 2021
- 13
- 3
- 33
-
- Konu Sahibi AkataySongull91
Allah çocuklarınızı size bağışlasın ben de bugün kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim ilk gebeliğim 16 haftalıkken düşükle sonuçlandıMeraba arkadaslar bnm 2 çocuğum var onların hamileliğinde herhangi bir sorun yaşamadım ama onlardan sonra 3 gebelik geçirdim biri 3 biri 4 buçuk diğeri 5 aylık iken düşürdüm.ilk başta rahim agizi gevşekliği dediler en son bebeğimde düşürmeden önce rahim agizini dikeceklerdi.ölcüm yapıldı normal olduğu söylendi gerek yok dediler ama yine düşük yapınca doktorum kan pıhtılaşmasi dedi böyle olan varmı şimdi yine hamilelik düşünüyorum hamile kalırsam hergun iğne vurulmam gerekiyormus bu ay klomen kullandım adetime iki gün var kalirmiyim bilmiyorm ama aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum
Çok geçmiş olsun cnm bnmAllah çocuklarınızı size bağışlasın ben de bugün kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim ilk gebeliğim 16 haftalıkken düşükle sonuçlandıaynı korkuları ben de yaşıyorum Rabbim sağlıkla bebeklerimize kavuşmamız nasip etsin
Amin aminnÇok geçmiş olsun cnm bnmRabbim sağlıklı kucağımıza alacağımız evlatlar nasip etsin inşallah
Gecmis olsun tekrar yasamazsiniz inşallah. Hem igne hem corasprin kullanıyorum 23.haftaya geldik çok şükür bu sekilde gebelik geciren çok kişi var sorunu tespit etmissiniz bu da oldukça önemli uygun tedavi ile bi sorun yasamazsiniz inşallah bi sonraki bebisteMeraba arkadaslar bnm 2 çocuğum var onların hamileliğinde herhangi bir sorun yaşamadım ama onlardan sonra 3 gebelik geçirdim biri 3 biri 4 buçuk diğeri 5 aylık iken düşürdüm.ilk başta rahim agizi gevşekliği dediler en son bebeğimde düşürmeden önce rahim agizini dikeceklerdi.ölcüm yapıldı normal olduğu söylendi gerek yok dediler ama yine düşük yapınca doktorum kan pıhtılaşmasi dedi böyle olan varmı şimdi yine hamilelik düşünüyorum hamile kalırsam hergun iğne vurulmam gerekiyormus bu ay klomen kullandım adetime iki gün var kalirmiyim bilmiyorm ama aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum
Amin inşallah çok teşekkür ederim.Rabbim sizinde sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsinGecmis olsun tekrar yasamazsiniz inşallah. Hem igne hem corasprin kullanıyorum 23.haftaya geldik çok şükür bu sekilde gebelik geciren çok kişi var sorunu tespit etmissiniz bu da oldukça önemli uygun tedavi ile bi sorun yasamazsiniz inşallah bi sonraki bebiste
Rabbim şifa versin sizede sağlıklı bir şekilde kucağınıza almak nasip etsin. Hangi iğneyi kaç ml'lik kullanıyorsunuz acabaGecmis olsun tekrar yasamazsiniz inşallah. Hem igne hem corasprin kullanıyorum 23.haftaya geldik çok şükür bu sekilde gebelik geciren çok kişi var sorunu tespit etmissiniz bu da oldukça önemli uygun tedavi ile bi sorun yasamazsiniz inşallah bi sonraki bebiste
Allah şifa versin inşallah. Ben de 2 düşük yaşadım bana da pıhtılaşma dendi. Hamile kalırsam iğneye başlayacağımı söyledi dr.Meraba arkadaslar bnm 2 çocuğum var onların hamileliğinde herhangi bir sorun yaşamadım ama onlardan sonra 3 gebelik geçirdim biri 3 biri 4 buçuk diğeri 5 aylık iken düşürdüm.ilk başta rahim agizi gevşekliği dediler en son bebeğimde düşürmeden önce rahim agizini dikeceklerdi.ölcüm yapıldı normal olduğu söylendi gerek yok dediler ama yine düşük yapınca doktorum kan pıhtılaşmasi dedi böyle olan varmı şimdi yine hamilelik düşünüyorum hamile kalırsam hergun iğne vurulmam gerekiyormus bu ay klomen kullandım adetime iki gün var kalirmiyim bilmiyorm ama aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum
Oksapar 4000 ve corasprin kullaniyorumRabbim şifa versin sizede sağlıklı bir şekilde kucağınıza almak nasip etsin. Hangi iğneyi kaç ml'lik kullanıyorsunuz acaba
Pıhtılaşma olduğunu nasıl öğrendinizAllah çocuklarınızı size bağışlasın ben de bugün kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim ilk gebeliğim 16 haftalıkken düşükle sonuçlandıaynı korkuları ben de yaşıyorum Rabbim sağlıkla bebeklerimize kavuşmamız nasip etsin
Düşükten sonra şüphelendim ve test yaptırdımPıhtılaşma olduğunu nasıl öğrendiniz
Kadın doğum doktoru mu yapıyor başka bir yer mi ? Inr mi bakılıyorDüşükten sonra şüphelendim ve test yaptırdım
Kadın doğum da yapıyor hemotoloji bölümü deKadın doğum doktoru mu yapıyor başka bir yer mi ? Inr mi bakılıyor
Çok teşekkürlerKadın doğum da yapıyor hemotoloji bölümü de
Merhabalar. Sizin genetikte hangi değerlerde pıhtılaşma çıktı birde heterozigot mu homozigot muGecmis olsun tekrar yasamazsiniz inşallah. Hem igne hem corasprin kullanıyorum 23.haftaya geldik çok şükür bu sekilde gebelik geciren çok kişi var sorunu tespit etmissiniz bu da oldukça önemli uygun tedavi ile bi sorun yasamazsiniz inşallah bi sonraki bebiste