- 12 Ağustos 2023
- 1.325
- 822
benimde 8-9 haftalıkken kalbi durdu genetik testi ısrarla 3 farklı doktorda gerek yok dedi , ikincide olucak diye ödüm kopuyor , kürtaj oldum henüz 2. olmadıKalbi durdu 7 haftalıkken. Şimdi hamileyim, kullanmıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde 8-9 haftalıkken kalbi durdu genetik testi ısrarla 3 farklı doktorda gerek yok dedi , ikincide olucak diye ödüm kopuyor , kürtaj oldum henüz 2. olmadıKalbi durdu 7 haftalıkken. Şimdi hamileyim, kullanmıyorum
Çok geçmiş olsun. Sanırım devlette yaptırmak için şartlar var. 2-3 düşük, ya da 40 yaş üstü demişti bir iş arkadaşım. Büyük ihtimalle patolojide sorun çıkmadığından gerek yok demişlerdir. Biz yaş da olunca özel bir şirketle genetik test yaptırdık. Bebeğin kromozomlarda sorun gözükmedi. İnşallah doğunca da sorunsuz olur.benimde 8-9 haftalıkken kalbi durdu genetik testi ısrarla 3 farklı doktorda gerek yok dedi , ikincide olucak diye ödüm kopuyor , kürtaj oldum henüz 2. olmadı
5.ay çok kısa bir zaman gebelik başlar başlamaz kullanman çok daha doğru gibi ama eğer pıhtılaşmaya yatkınsa vücudun ozaman dr’kulanmanı önerir zaten ama benim önerim iyi bir dr’bul ve dopler ultrassonla bakılmalı venöz,dvt varmı die altındaki sebep bulunmalıkızlar merhaba ;
sürekli takip ediyordum artık üyelik dayanamadım açtım.
geçen yıl aralık ayında gebelik geçirdim. boş gebelik tanısı koyuldu 5 ocakta kürtaj oldum. sonrasında genetik testi verdik 1 ay sonra da hsg çekildi. rahimde perde çıktı histereskopi oldum. genetik test çıkınca da bende kan pıhtılaşması çıktı. doktor gebelik öncesi kan sulandırıcı kullanma bebek tutunamaz dedi ama 5 aydır deniyoruz olmuyor. her ay hayal kırıklığı yaşamaktan bıktım artık. başka doktorada gitmedim.
sorum şu ki gebelik öncesi kan sulandırıcı aspirin vs öneren oldu mu ? benimle aynı durumu yaşayan var mı?
merhaba size özelden de yazdım bebek düşünmeye başladığınızdan beri mi corasprin kullanmaya başladınızBende de cidd duzeyde vardı 3 bebek kaybettm kese zor olusuyordu hemen düşüyordu cok doktora gttm bende gatada bi hematolog allah razı olsun hemen baslayacaksın beta gorur gormez dedi clexane ye kg basına 0.1 doz 60 kg a 0.6 kullancaksın dedi coraspirinide sürekli içeceksn dedi .. ve iki sağlıklı dogum yaptm en ufak sorun cıkmadı
Merhaba, benim 3 düşüğümden sonra pıhtılaşma tespit edildi gebeliği beklemeden kan sulandırıcıya başlattı doktorum. Pıhtılaşma yüzünden bebeğin tutunamadığını söyledimerhaba size özelden de yazdım bebek düşünmeye başladığınızdan beri mi corasprin kullanmaya başladınız
Merhaba, benim 3 düşüğümden sonra pıhtılaşma tespit edildi gebeliği beklemeden kan sulandırıcıya başlattı doktorum. Pıhtılaşma yüzünden bebeğin tutunamadığını söyledi
Hangi genlerinizde pıhtılaşma vardı hatırlıyor musunuz acabaBende de cidd duzeyde vardı 3 bebek kaybettm kese zor olusuyordu hemen düşüyordu cok doktora gttm bende gatada bi hematolog allah razı olsun hemen baslayacaksın beta gorur gormez dedi clexane ye kg basına 0.1 doz 60 kg a 0.6 kullancaksın dedi coraspirinide sürekli içeceksn dedi .. ve iki sağlıklı dogum yaptm en ufak sorun cıkmadı
Hangi genlerinizde pıhtılaşma vardı ve düşükleriniz kese görüldükten sonra mı oluyordu acabaMerhaba, benim 3 düşüğümden sonra pıhtılaşma tespit edildi gebeliği beklemeden kan sulandırıcıya başlattı doktorum. Pıhtılaşma yüzünden bebeğin tutunamadığını söyledi
Pıhtılaşma Sende de mi var canımHangi genlerinizde pıhtılaşma vardı ve düşükleriniz kese görüldükten sonra mı oluyordu acaba
Eğer varsa corasprin ve hamile kaldıktan sonra iğneye başlatıyo doktor ama değerlerine göreŞunu öğrenmek istiyorum vücudum da kan pıhtılaşması bende de oluyor bu hamileliğe engel bir durum mu hamilen kalınmaz mı yani tıbbı genetikte vücudunuz kan pıhlaşmaya müsait dendi
Evet maalesefPıhtılaşma Sende de mi var canım
Hamile kalmaya engel değil diye biliyorum. Tabi ciddi oranda pıhtılaşma varsa sıkıntı olabilir.Şunu öğrenmek istiyorum vücudum da kan pıhtılaşması bende de oluyor bu hamileliğe engel bir durum mu hamilen kalınmaz mı yani tıbbı genetikte vücudunuz kan pıhlaşmaya müsait dendi
Evet hamile kalmaya engel değil benim doktorum şimdiden aspirin kullandırmaya başladı hamile olduğunu öğrendiğin gibi de gel iğneye başlayacaz dediHamile kalmaya engel değil diye biliyorum. Tabi ciddi oranda pıhtılaşma varsa sıkıntı olabilir.
Hamile kalıncada kan sulandırıcı iğne ve doktor gerekli görürse hap kullandırıyor
Hangi genlerinizde pıhtılaşma vardı acabaEvet hamile kalmaya engel değil benim doktorum şimdiden aspirin kullandırmaya başladı hamile olduğunu öğrendiğin gibi de gel iğneye başlayacaz dedi
Tüm değerlerimi Bi sayfaya yazmıştım seni oraya etiketleyeyimHangi genlerinizde pıhtılaşma vardı acaba
Merhaba canım Peki kan sulandırıcıdan sonra sağlıklı gebeliğin oldu mu ve değerlerin nasıldı
Şu anda hamileyim ama çok yeni inşallah sağlıkla ilerlerMerhaba canım Peki kan sulandırıcıdan sonra sağlıklı gebeliğin oldu mu ve değerlerin nasıldı
MTHFR (C677T)Hangi genlerinizde pıhtılaşma vardı ve düşükleriniz kese görüldükten sonra mı oluyordu acaba
Şunu öğrenmek istiyorum vücudum da kan pıhtılaşması bende de oluyor bu hamileliğe engel bir durum mu hamilen kalınmaz mı yani tıbbı genetikte vücudunuz kan pıhlaşmaya müsait dendi
Hamile kalınıyor ama maalesef bebek düşüyor ben defalarca yaşadım şimdi kan sulandırıcı kullanıyorum. Hamile kalmadan önce başlamak gerekiyor dedi doktorumŞunu öğrenmek istiyorum vücudum da kan pıhtılaşması bende de oluyor bu hamileliğe engel bir durum mu hamilen kalınmaz mı yani tıbbı genetikte vücudunuz kan pıhlaşmaya müsait dendi