- 25 Haziran 2008
- 421
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ArkadaŞlar son bİe daha sormak İstİorum adet gÜnÜm 5 kasım bugun İdrar testİ yapsam Çıkarmı sİzce?
arkadaşlar herkese merhaba uzn süredir sadece paylaşdıklarınızı okyodum gerçekten iletişiminiz çok hoşuma gitti bende kısa bi özgeçmişimi yazayım beni tanıyabilmeniz için 26 temmuz 2008 de evllendim eşimle ben 2009 ocak da bebek yapmaya karar verdik ama önce gidip bi kontrol olmak istedim sonuçlar kötüydü polip vardı ve baya büyüktü bebek için ameliyat olmak gerekiodu oldumm baya zor bi 15 gün geçirdim sona 4 ay sona hamile kaldım 7+4 çok zor bi 3 günde kaybettim sona doktorum araştırmak istedi rahim azında yara ayrıca enfeksiyon gördü ama ayrıntılı incelemek istedi genetik testler yaptı
ilk oldugu için yapılmıomuş özelde baya maliyetli oldu sona kan pıhtılaşması çıktı şimdi tekrar bebek istioruz 1 aydır korunmuozruz ve her gün bi bebek asprini içiorum işte hikayem bölee..allah bebek isteyen herkesin kucagını doldurur inşallahhh
ArkadaŞlar son bİe daha sormak İstİorum adet gÜnÜm 5 kasım bugun İdrar testİ yapsam Çıkarmı sİzce?
Benim de adet günüm 10 Kasım ben hemde bu ay iğne olmuştum sabırla bekliyorum Herkes için hayırlısı olsun canım
amin cnm çok teşekkür ederimm inşallah snde bende herkesde hayırlı haberler alırız.
Canim gecmis olsun dimanisin dedigi gibi folik asit cok önemli zarai yok bencede kulllan canim, degerlerini yazarmisin tam olarak nasil bir kan pihtilasmasi var sendearkadaşlar herkese merhaba uzn süredir sadece paylaşdıklarınızı okyodum gerçekten iletişiminiz çok hoşuma gitti bende kısa bi özgeçmişimi yazayım beni tanıyabilmeniz için 26 temmuz 2008 de evllendim eşimle ben 2009 ocak da bebek yapmaya karar verdik ama önce gidip bi kontrol olmak istedim sonuçlar kötüydü polip vardı ve baya büyüktü bebek için ameliyat olmak gerekiodu oldumm baya zor bi 15 gün geçirdim sona 4 ay sona hamile kaldım 7+4 çok zor bi 3 günde kaybettim sona doktorum araştırmak istedi rahim azında yara ayrıca enfeksiyon gördü ama ayrıntılı incelemek istedi genetik testler yaptı
ilk oldugu için yapılmıomuş özelde baya maliyetli oldu sona kan pıhtılaşması çıktı şimdi tekrar bebek istioruz 1 aydır korunmuozruz ve her gün bi bebek asprini içiorum işte hikayem bölee..allah bebek isteyen herkesin kucagını doldurur inşallahhh
Canikom burdayim limburga moralim cok bozuldu ay Allahim yardimcisi olsun.kuşum ses var sen napıyosun ufss ya Şen tam öğle arası geldi yakalayamadım yinede sorayım bir hayır sever cevaplar artıkın :) biliyosunuz ben 0,8 lik iğne vuruluyorum şimdiiii bu iğneyi sabah 7'de vuruluyorum bu benim yaramazıma akşama kadar yetermi acep yoksa 0,4 lükten günde iki keremi vursam ay ben ne yapsam kafamçokkarıştı
kürtajtan önce 28 günde bi oluodum 1 agustosda kürtaj oldum sona 4 eylülde adet oldum sonrada 5 ekim de oldum en son şimdi bekliorum inşallah gelmez çok merak ediorum bebek varmı die:Saruboceq:
kendime bi yaşam koçu bulmam lazım çöküntü anları için :) reisdevrim bu kutsal görevi sana veriyorum :) hiçbir şikayetim yok şimdilik çok şükür cumartesi gideceğim kalp atışı için ama ben eminim ki atıyor sağlıklı, hissediyorum ben çünkü son kez 2010 23 nisanı bebeğimle izleyeceğiz o benim içimde olucak onsuz geçirdiğim son bayram olucak çünküm bir dahakinede yanımda olucak inşallahhhhh
arkadaşlar herkese merhaba uzn süredir sadece paylaşdıklarınızı okyodum gerçekten iletişiminiz çok hoşuma gitti bende kısa bi özgeçmişimi yazayım beni tanıyabilmeniz için 26 temmuz 2008 de evllendim eşimle ben 2009 ocak da bebek yapmaya karar verdik ama önce gidip bi kontrol olmak istedim sonuçlar kötüydü polip vardı ve baya büyüktü bebek için ameliyat olmak gerekiodu oldumm baya zor bi 15 gün geçirdim sona 4 ay sona hamile kaldım 7+4 çok zor bi 3 günde kaybettim sona doktorum araştırmak istedi rahim azında yara ayrıca enfeksiyon gördü ama ayrıntılı incelemek istedi genetik testler yaptı
ilk oldugu için yapılmıomuş özelde baya maliyetli oldu sona kan pıhtılaşması çıktı şimdi canım aramıza hoşgeldin.herşeyden önce geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın.bence idrar testi yaptır bazen erken döllenmede günün gelmeden çıkabiliyo ama ikinci çizgi biraz silinik çıkabilir.bende diğer arkadaşlar gibi folikasit al diyorum.hatta 3 ay öncesinden alsan daha iyi olurdu.neyse inlh hamilesindir.emir bebek gibi bebişin olur inşlh
Leyn Silaya ve fundadanda haber cikmiyo onlar dogum yaptimi acaba
KAHVELOKUMcum
inşallah en kısa zamanda girerim.
bence de ovulasyon testi falan almıyayım ben.
iki günde bir olursa olur artık...
ama inan bu ay sitresli falan değilim ve zaman daha çabuk geçiyor.
okuluma öğrencilerime daha bi ilgiliyim.evimde artık yemek falan yapmaya başladım.
sitresliyken yapmıyordum hiçbişey.
ama şimdi iyiyimopuyorumnanaktan