arkadaşlar çok teşekkür ederim beni ne çok sormuşsunuz... mutlu oldum.. sizleri merakta bıraktım kusura bakmayın.. ancak gelebildim. hastane deli etti beni..
bir sürü sıra vs.. ay sinir oldun... kendini beğenmiş bir doktor.. adama durumu anlattım.. havasından yanına yaklaşılmıyor zaten.. nefret ediyorum poliklinik doktorlarından.. hem bir şeyden anlamıyorlar hem de kendilerini bir şey sanıyorlar..
testler yanılmaz... kan testinin değeri yanlış çıkmıştır dedi..ee dedim bir daha yaptıralım işte kan testini.. gerek yok ultrasonda bakarım, varsa zaten görünür dedi.. olsa da görünmez ben biliyorum ya neyse... ultrason sırasının gelmesi için bir sürü bekledim.. tabi ultrasonda bir şey görünmedi... kimyasal gebelik olabilir mi dedim.. ukala şey, o ne ben öyle bir şey görmedim de duymadım da dedi salak salak.. ben uyduruyorum sanki.. dış gebelik olabilir dedi.. sinirlerimi bozdu, çok tedirgin oldum ya... kızlar dış gebelik oolmaz de mi.. olmasın lütfen...
yine benim dediğime geldi tabi, yarın kan testi yapılacak... ay sinir oluyorum doktorlara...
hepinize tekrar teşekkür ederim.. iyi ki varsınız kızlar... kimseyle paylaşamamak çok sıkıntı veriyor insana.. burda bunca yüreğinin seni düşündüğünü görmek, hissetmek çok rahatlatıyor insanı... hepinize teşekkür ederim.. sizleri de umutlandırdım, kusura bakmayın artık... çalışmalar devam, telefi edeceğim inş..
hepinizi sevgiyle öpüyorum.. iyi ki varsınız...
çok geçmiş olsun... inş güzel haberler alırsınız