Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar merhaba çok şükür rabbime ki kızım doğayı 27 ekim salı günü saat sabah 2 de dünyaya getirdim. pazartesi sabah 5 te sancılarım başladı tam 21 saat sancı çektim ama çok şükür ki sağlıklı bir şekilde doğumu gerçekleştirdim. bu arada galiba ilk normal doğum yapan da benim. kızım ve ben gayet iyiyiz sağlığımız yerinde. inanın sancı çekerken hep aklımda idiniz. hepiniz için bol bol dua ettim allah herkese yaşamayı nasip etsin. inanın ne sancı ne de başka birşey önemli olmıyor. bu arada doğumu hacettepede yaptım. lütfü hoca gelmedi ama asistanlar doğumu gerçekleştirdi. ve çok çok memnun kaldım ilgi çok güzel hacettepe de tavsiye ederim. bebeği 48 saat gözlem altında tutuyorlar. o yüzden dün akşam ancak evimize gelebildik. geçmişi okuyamadım. beni merak eden arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır herkes için. kızımdan fırsat bulunca okuyacağım. hepinizi çok çok öpüyorum kendinize iyi bakın.
eminecim sen nasılsın bitanemm.
ya resmi koyamıyom kızlarrrr
:Saruboceq:limburgcum cnm dualarimiz seninle rabbim bebegini sana bagislasin insallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:günaydın kızlar selamlar.......... benimle ilgili mesajlara cevabımı sonra vercem şimdi çok az vaktim var...
şimdi sizden limburg için dualarınızı eksik etmemenizi istiycektim... eşi msn den mesaj yazmış limburg ptsi hastaneye kaldırılmış erken doğum tehlikesi varmış yaa allahım limburgu ve bebeğini korusun inşallah erken doğum olmaz çünkü çok erken... allah yardımcısı olsun allah bebeklerini eşine ve ona bağışlasın
evet cnm burdayim resim eklemek iyin önce albüm kismina istedigin resmi ekliyorsun sonra ekledigin resmin kopyasini kilo dogum takip var oraya yapistiriyorsun cnm