Şencim merhaba canım, seni merakta bıraktığım için kusura bakma...İlgine ve duyarlığına teşekkür ederim... :teselli::Yazamamış olduğun için üzülmüşsün , şimdi iyiyim merak etme canım...Şencim , yazın buraya gelecek olmana çok sevindim..." Uğrarız belkiyi " kabul etmiyorum , mutlaka görüşelim çok mutlu olurum canım...Ben de sizi çok öpüyorum...
Kızlar bu arada , ben sizlere dargınım..:çok üzgünüm: Son mesajımda üzgün olduğumu yazmama rağmen fundacıkla , şencikten başka merak eden , soran , teselli eden olmadı...:1no2:Teessüf ediyorum sizlere...:dilcikar: Şaka maka kırıldım doğrusu ...
Neyse , bi süredir yoktum ama , iyi haberlerle geldim kızlar...Sıkı durun HAMİLEYİMM BEN...
Şu anki duygularımı tarif edemiyorum...Hem mutluyum , hem tedirginim , bu seferki hamilelik haberimi daha temkinli karşıladım...Bildiğiniz gibi geçen ay baya bi sıkılmıştım , stresten alerjik sorunlar yaşamıştım ...Çok sıkıldığım için eşimle hafta sonu şehirdışına çıkmıştık , dönüşte hamile olduğumu öğrendim ...3+5 de öğrendim hamileliğimi ve hemen 0,6 lık iğne başladım...Bugün 4+3 üm yani daha yolun çok başındayım...Allahım inşallah bu sefer herşey yolunda gider..Dualalarınıza ihtiyacım var kızlar , nolur esirgemeyin...
Bu arada iğnelerle benim de sorunum var...Son gittiğim hematolog hamile olduğumu öğrenir öğrenmez tek doz 0,6 lık iğne başlamamı istemişti...Elimde çok sayıda 0,3 lük var deyince 0,6 lık yazdırıp tek doz uygulayabileceğimi , istersem 0,3 x2 yapabileceğimi söylemişti...Ben Lütfü beyle görüştüm , farketmediğini söyledi , şu an 0,3 sağ koldan , 0,3 sol koldan yapıyorum..Daha birkaç gün oldu ama şimdiden yer kalmadı gibi , yarın 0,6 lık yazdırıcam...Yalnız kafama takılan birşey var , 0,6 yı tek doz uygulamakla , 0,3 x2 uygulamak arasında fark var mı acaba ? Hematolog da Lütfü bey de fark yok diyor ama , iğnenin prospektüsünde etki süresi 12 saat diyor , o halde günde iki defa uygulamam gerekir ....Bu konuda tedirginim , sabah aspirin alıyorum , akşam iğne oluncaya kadar hiç rahat değilim , o arada aspirin yeterli oluyor mudur diye...
Sevgili ŞEN , LAL ve MUMAMU bu konuda bana kendi uygulamalarınızı yazarak fikir verirseniz sevinirim...Sizlerle aynı faktörde sorunluyuz...İğneye kaç dozda başladınız ne zaman arttırdınız ?
İşte böyle kızlar , bu çok sevinçli olayı tam anlamıyla yaşayamıyorum maalesef...Geçmiş kötü tecrübelerin etkisiyle korkular peşimi bırakmıyor...Hem mutlu hem tedirginim , bir yanım sakin ve temkinli ol diyor .. Umutlu ve pozitif olmam gerektiğini biliyorum...Dua etmekten başka yapacak birşey yok...Keşke bi cihaz filan olsa da herşeyin yolunda olduğunu istediğimiz zaman gösterebilseydi diyorum ...İnanırmısınız keşke sürekli midem filan bulansa da hamileliğimin devam ettiğini böylece anlasam bile diyorum .. Değişik bir psikoloji...
Neyse benden haberler şimdilik bu kadar arkadaşlar...Gelişmeleri yazarım...Hepinizi öpüyorum...Dualarınızı bekliyorum...Sevgiler herkese....