- 26 Haziran 2008
- 1.186
- 1
- 46
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm insallah gelme durumum olursa senden yardim isterim muhakkak tesekkürler öperim cnm evet allahima sükürler olsunki o var bebisinde sende allaha emanet olun cnm a.s.Günayyyyydın kızlar henüz benden başka kimse olmasada zemuszemus Ravzacım seni gördüğüme bi parça olsun iyi olmana sabrına o kadar mtlu oldum ki anlatamam iki üç gündür bende sersem gibiyim ama seni görünce içim ferahladı rabbime şükürler olsun allahım tüm kötü günlerini unuttursun kucağın bebişlerle dolsun inşallaahhhh opuyorumnanaktan.
Melekcim gözünaydın gülüm inşallah hep böyle hayırlı güzel haberlerini duyacağız rabbim zamanında kavuştursun seni meleğinle sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla inşalahhhh opuyorumnanaktan
Seydamcım sen yinede izine geldiğinde bir görün iğne değerinide belirleyebilirsiniz hem istersen ben sana isimlerinide veririm oğluşunu öp şükür ki o var darısı başımıza. Evet canım ben şuan hamileyim 5. haftamızdayız daha çok küçüküz ama rabbim hayırlısıyla büyümeyide nasip eder inşallah :Saruboceq:
Geleveracım , teşekkür ederim canım. İnan hamile kalmakla da iş bitmiyor . Hamilelikte kullanacağın iğne dozuna karar verinceye kadar bi sıkıntı yaşıyorsun . Sonra ilk 3 ayı atlatayım , düşük riskim kalmasın endişesi oluyor gün sayıyorsun . Bi de benim gibi düşük tehlikesi geçirdiysen hepten endişeli gün sayıyorsun . Sonra Allah korusun erken doğum olmasın endişeleri başlıyor . Bu arada gebeliğe bağlı şeker tansiyon filan çıkarsa onu kontrol altına almaya çalışıyorsun. Benim hep gün saymakla geçti . Yani zor bi süreç gerçekten. Allah hepimizin yardımcısı olsun.ayy papatyacım çok az kalmış sağlıkla gelsin inşallah.. canım yaa burun kanaması diş eti kanaması gibi şeyler normal galiba son haftalarda. şekerinde artık düzene girdi az yükselmelerde endişelendirmesin seni... bu kadar eziyete karşı sağlıklı birşekilde gelsin inşallah bebişin ona kavuşunca bütün bunları unutursun... sen iğne kullanıyormusun papatya kullanıyorsan ne zaman bırakacaksın doğumdan önce...
cnm bende daha olmadim sen benden 4 gün sonra olmustun demi ayyyy bende stres yaptim simdi :1shok:bide adet olabilsem onun stresi de sardı bugün bir ay oldu kürtaj olalı
evet cnmturkbayragiturkbayragiturkbayragi "NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE"turkbayragiturkbayragiturkbayragiCumhuriyet bayramımız kutlu olsun.şu günler vatanımıza bayrağımıza sahip çıkacağımız günlerdir.sevgiler
bana destek olan yanımda olan teselli veren acımı paylaşan canım kardeşlerim hepinizinden allah razı olsun iyiki varsınız hepinizi çok seviyorum
melek 76 gönderdiğin yazını okudum çok saol bacım gerçekten içime biraz rahatlık geldi
bugün biraz daha iyiyim yüce rabbim her şeyin iyisini hayırlısını verir demekki böle daha hayılıymış rabbime hamd ediyorum tevekkül ediyorum yüce rabbimden sabır istiyorum dayanma gücü istiyorum biliyoruki meleklerim cennetde bunu düşünüp mıtlu oluyorum allahıma şükrediyorum yeniden anne olmak için allahıma dua ediyorum
yüce rabbim kimesnin gönlünü karatmasın yavrusunu anasına babasına bağışlasın hepinizin yüzü gülsün işallah yüce rabbim gönlünüzün muradını versin
Gelevera,kahvelokum,ozpor,papatya nasılsınız kızlar?
kızlar biliyormusunuz bu gün babam akciğerlerinden amaliyat oldu bizim kızdan sonra babam hastaneye düştü gelirken ağlaya ağlaya geldim babam hasta yatağında beni düşündü git kızım kocanla birbirinize destek olun bizde burda ordu gibiyiz kocan orda yalnız bir başına git kocanın yanında ol dedi bide onun acısıyla yanmayalım dedi şu an iyi narkozun etkisi geçmiş uyanmaya başlamış allahıma hamd olsun babamın acısı kızımı bastırıyordu inanın bana çünkü benim zilli kızın yüzünden babam ölümden döndü şimdi iyi en kısa zamanda memlekete geri gidicem babamı doya doya öpüp koklıycam yüce rabbim kızımı aldı ama babamı bana bağışladı bunun için yüce rabbime şükrediyorum hamd ediyorum allahımın sevgili kuluymuşum dediğim gibi inanın çok mutluyum çünkü babam benimle o beni bırakmadı
iyi akşamlar arkadaşlar ben bugün bir markette bayıldım ve kustum normalmidr sizde de oldu mu hiç