Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım çok teşekkür ederim...Cuma günü haber veririm tabiki , doktorum ense kalınlığına göre poblem çıkmayacağını düşünüyorum dedi...sende kendine iyi bak canım...melek
canım herşeyin yolunda olmasına coook sevindim.testlerinde iyi çıkacaktır allahın izniyle.cuma günü habersiz bırakma kız bizleri.merak ederim ben.kendine ve bebişine iyi bak.
işallah melekcim bende anne olduğum günleri görürüm sabrın sonu selamet sabrediyorum sizlerin desteğiyle daha iyi olucam buna inanıyorum
neyse beni bırak sen nasılsın senin yaramaz nasıl gebeliğin nasıl gidiyor bi proplem yoktur işallah kendine bebişine iyi bak yüce rabbim senin yüzünü güldürsün işallah
ben almanyadayim suan cnm evliyim 2 senede bir gelebiliyorum türkiyeye benim 5düsügüm var bitanede saglikli oglum var allah bagislarsa en son düsügümde izin dönüsü 24 eylülde oldu burda bende bir türk kadin doktoru buldum daha önce yapilmamis uygulamalar denedi hamile kalmadan folikasit verdi kalincada aspirin kullandim ama malesefki yeterli olmadi aslinda bende izindeyken görünmek istedim ama bugittigim doktorda cok iyiydi hem onun tedavisini uyguladigim icin gitmedim ama keske gitseydim insallah neden olmasin cokda iyi olur görüsebilirsek cnm benim sen hamilemisin yanlis mi kalmis aklimda :1hug:Seydam ne güzel canım çok sevindim sonunda bi kayserili buldum keşke hepimiz yakın olsak birbirimize ne güzel olurdu opuyorumnanaktan sen ne durumdasın şimdi nerde yaşıyorsun kayseride de riskli gebelik konusunda çok iyi bir doktor buldum çok şükür, istersen geldiğinde onada görünebilirsin bizide ziyaret et lütfen a.s.