arkadaşlar acımı paylaştığınız bana destek olduğunuz için çok saolun denecek çok fazla bişey yok yüce rabbim meleğime 6 gün ömür vermiş buda benim sınavım oysaki o kadar umutlu o kadar mutlu bekliyordumki yolunu bir an önce ayağa kalkıp iyileşmek için durmadan yürüyordum sütümü sağıyordum kızım için kesilmesin diye anne sütü önenli durmadan sağki kesilmesin kızın çabucak toplansın dediler salı günü görüş günüydü nasıl mutlu gidiyordum izmire anlatamam çünkü ben sadece sesini duymuştum yüzünü görememiştim babası yüzünü görmüştü ilk defa yavrumu görecektim doktorunun yanına girdik dedik yağmur bebeği görecez annesi ve babasıyız yüzümüze baktı melesf yağmur bebeği kaybettik başınız sağ olsun dedi o an hastane başıma yıkıldı eşimle birlikte başbaşa verip hastane önünde ağladık ağladık biraz aklımız başımıza gelince morga gittik yağmurumu aldık ordan doğru memlekete o yollar nasıl bitti biz nasıl gittik hatırlamıyorum yavrum tabutta tabut arabanın bagajında daha sonra gördüm yavrumu simsiyah saçlar uzun bacakları tombul yüzleri vardı meleğimi teneşirin üstünde gördüm ilk bu acının tarifi yok yavrun cansız orda yatıyor ve sen hiç bişey yapamıyorsun ne gücün yetiyor ne elin yavrum orda ölece yatıyor ve ben sadece ağlıyorum elimden başka bişey gelmiyor sonrası kara toprak yavrum buz gibi toprakta gömdüğümüz gün öle bi yağmur yağdıki sanki gök delindi adı gibi yağdı gitti şimdi evdeyim yeni geldim nereye baksam hamilelik anısı kızımın hatırası allahım bana yardım et dayanma gücü verben kollarıma alıp geleceğim günü hayal ederken kızımı toprağa koydumda geldim yüce rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın benim yüzüm gülmedi 5 yavrumu toprağa koydum işallah sizin yüzünüz güler allaha emanet olun
canım yazını yeni gördüm seni merak ediyodum başın sağolsun dicek söyliycek söz bulamıyorum tarifsiz bi acı allah sabırlar versin