- 26 Haziran 2008
- 1.186
- 1
- 46
kaydirigubbakcemile2 oley herşey güzel olacak canım yaaa inanıyorum sen geçmişte üç düşük yapmışın borumu yaniiiiiiii sen o doktora varya :mymeka: gitsin... gel sana burda iki tane turkhis delight yaptır ohhhhhh mis gibi koksunlar onlar öyle amanda aman yesin teyzesiiiiiiiiiiiii :ecrin_bebek:
:gitme::gitme::gitme::gitme: 4 taneydi
Kizlar Allahim bir kapiyi kapatinca baskabir kapiyi aciyor.çalıkuşum canım arkadaşım inancına imanına hayranım senin, hayal etmeye başlamış bile benim güçlü arkadaşım a.s allahımın izniyle olacak :Saruboceq:
Bu sogan kürüne inaniyorum ben.
Bugün Esra Ceyhanda Prof. Saracoglu vardi anlatti sogan kürünün fayadalarini.akannehir
Insallah banada iyi gelir tatliskom benim
Canim cok gecmis olsun benimde 5-6 cm bir kistim vardi bir ay hap kullanmistim ama benimki cok büyük oldugundan erimedi ve ameliyatla alindi ama ameliyat cok basitti.selam arkadaşlar bugün doktora gittim hem adetim gecikmişti hemde tedaviye başlıycaktım ama umduğum gibi olmadı nur topu gibi bir kist çıktı karşımıza .hatta doktorum çok ümitliydim hamile olabilirsindir diye dedi bende nerde hocam dedim .neyse şimdilik söktürücüyle adet olucam 3. gün hormon tahlilleri eğer kist erimişse tedaviye start vericez yoksa biray daha bekliycez.buarada beklerken orda birbayanla muhabbet ettik ondada pıhtılaşma varmış 3 düşük yapmış sonra iğneyle birkızı olmuş şimdi ikinciye hamile yine iğneye başlıycaktı .insan böyle örnekler görünce ümitleniyor .
neyse biraz uzun konuştum bende durumlar böyle umarım hepimiz için hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.öpüyorum sizleri...
Insallah senin gerek kalmadan iyilesir canim.
Istersen sende bu sogan kürünü dene kistlerede iyi geliyormus
Canim güzel haberlerle dönersin Insallah.ayyy kızlar yaaa gece yatarken aklınıza gelirse ne olur aminn diyin benim için ya yarın kese görmeye gidicem hem sizin hep 0,6 lıkmış bana 0,8 verdi bu doktorlar ay bişi olmasın kuzucuğuma yarın sağ salim kesemizi görelim inşallah size yazarım akşam gelince randevum taaa 5'te çünküm hadi hayırlısı
Canikom benim simdilik bende baska bir haber yok soganla yatip soganla kalkiyom.çalıkuşucum hadi yeni güzel haberlerle gelmişindir inşallah. moralin neşen yerindedir ve bomba gibi enerjinle bizede enerji vermeye gelmişindir inşallah...
Birkac günden beri ailedeki hastaliklarla ugrasiyom.mafoldumben
Kizkardesimin bebegi daha 8 aylik kuzum benim hastalandi hastanede yatiyo iki gündür atesini indiremiyorlar.
Önce Domuz gribinden süpe ettiler ama cok sükür o temiz cikti.
Annecigim cok fena üsütmüs iki günden beri onunla ilgileniyorum .
Anlayacagin hepsi üst üste geldi ama bunada sükür Allahim baska dert vermesin.
Sen nasilsin tasinma isi ne oldu