- 15 Kasım 2007
- 1.369
- 19
- 42
selam arkadaşlar,bir süredir giremedim..umarım herkes iyidir..
doğum yapanlar (varsa) ; tebrik ederim allah analı babalı büyütsün
hamilelere; sağlıklı gebelikler ve doğumlar dilerim
bekleyenlere; en kısa zamanda allah göbüşlerinizi bebeişlerle doldursun sağlıklı gebelikler nasip etsin.
canım bebısın cok tatlı yaaa rabbım nazarlardan korusun ınsalllah daarısı tum bebek hasretıyle yananlara ınsallah.....
]
Iste bu benim yikildigim an.
Az önce doktor aradi yarin gelmenize gerek yok 5 yumurtanin hic birisi döllenmedi dedi.
Ben yikildim ama dün gece gördügüm rüya ve birder icim ürpererek uyanmam bu yüzdenmis demek.
Esimde bende artik pes ettik cektigim onca aci bosubosunaymis.
Korktugum basima geldi. O adi doktora söylemistim ICSI yapin yani spermi yumurtaya siz yerlestirin IVF bazen sperm yumurtalar ile birlesmeyebilir diye okumustum beni dinlemedi yok önce böyle deneyelim olmassa ikincide öyle yapariz dedi.
Artik ne ikinci nede ücüncüyü denemek istemiyom.
Esimle sabah aglayarak bir karar verdik artik bitti yeter her gittigimiz yolu Rabbim kapatiyor.
Hakkinizi helal edin kizlar dilerim benim cektigim acilari kimse cekmez.
Bizim kismetimiz buraya kadarmis olmayacagini bile bile bazi seylerin üzerine gitmemek lazimmis demek. Önce kist sonra 4 düsük sonra miyom sonrada kanallarim tamamen kapanmasi bize artik ugrasmayin vermeyince vermiyorum mesajini verdi Rabbimden.
Ya zaten döllense bile ne olacaktiki kesin bende bu sans olduktan sonra oda igneye ragmen düserdi.
Isyan etmiyorum ama artik yoruldum bende pes ediyorum.
Ne yapalim ilk cocuksuz cift biz degiliz.
Ben inanin kendim icin zerre kadar üzülmüyom benim icin ha olmus ha olmamis ama ne yazikki esiminde kaderini ben bagladim onu baba yapamadim.
Ama oda istedigi zaman beni birakmakla serbest, kendi kaderimi baskasina cektirtmem.
Yolun sonuna geldim ben.
Icimdeki o kücücük ümit isigi bugün söndü. Olmuyor iste zorlamanin anlami ne 5 yumurtaninda biri bilemi tutmaz ya sordum spermin kalitesi ve yumurtalarin kalitesi iyiymis eee sorun ne bilmiyoruz dedi doktor. Döllenmedi tekrar gelin ikincisini planlayalim.
Yoooo yeter artik benden bu kadar.
Hadi kendiligimden hamile kalabilsem neyse yine bebek tutana kadar denerim ama dedimya o ümidimde bitti benim hadi ameliyatla kanallari actirsam ama bu seferde o kanallarin calisip calismadigi soru isareti.
Yada kisa bir süre sonra tekrar kapanabilir diye o yolumuda kapatti doktorlar yani benim icin son care tüp bebekti ve oda daha bebekler Rahime yerlestirilmeden sona erdi.
Dedimya demekki olmuyo kismette yok elimizden geleni yaptik artik biryerde yeter demenin zamani geldi oda bügünmüs.
canım benım keske dr basta kendısı yapsaydı bu ısı 2, kez gelcez ama bızdekı yıkınntıyıyı nasıl tamır edeceksın deseydın offf ya uzulme demek dıle kolay ama pes etme bak sana gercek bı olay anlatayım PEYGAMBERIMIZ zamanında bırı yanına gelerek ne olur habercı meleklerle konus bızım bebegımız bırgun olacakmı dıye rıca eder O dakonusur ve malesef sızın bebegınız hıcbırzaman olmayacak der ve aradan yıllar gecer o kısı bebegıyle cıkagelır PEYGAMBER efendımız saskınlık ıcınde kalır tekrar habercı melege sorar bu nasıloldu der oda rabbımden asla umıdını kesmedı sen haberı vermene ragmen hala RABBINE dua ettı der RABBIMDE bebegı nasıp ettı der ;canım benım bılıyoruz zorlu sınavlardan gecıyoruz sen elınden gelenı yap gerısı MEVLAMA kalmıs O dılerse hersey olur ınsalllah bu cektıgımız sıkıntıların mukafatını alacaz canım hem bebıslerımıze hem de sabrımızıcın mukafat alacaz sımdı o yazdıklarını unutt denemeye devam ettt dualarımız senınle canım rabbım hepımızın yardımcısı olsun.......
[MELEKKK bundan sonra ıkı kutu al ınsallah bısey olmaz bebek aspırını yasak dıyolar ama dr kulandıyo hatta tup bebek yaparken kullananalar bıle varmıs dr soylemıstı ıcını ferah tutu rabbım korusun canımmm