- 21 Ağustos 2009
- 893
- 3
- 45
aa senin de doğum günü kutlu olsun canderyacım. nice mutlu huzurlu sağlıklı yaşlara a.s. alkisalkisalkis
saol canım.opuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aa senin de doğum günü kutlu olsun canderyacım. nice mutlu huzurlu sağlıklı yaşlara a.s. alkisalkisalkis
bak hiç sölemiodaa doğum günün kutlu olsunnn canım iyiki doğdunnnnopuyorumnanaktan
söylemedim ne bileyim :kedi: :kedi:
iyi dilekleriniz için teşekkürederim :teytey:
KIZLAR 2 ekimde adet oldum ve vücut sıcaklığımı ölçtüm
aşağıya yazıcam ve sizden yorum bekliyorum...
adetimin 7. günü 35.0 derece(8 EKİM)
adetimin 8. günü 35.1 derece(9EKİM)
adetimin 9.günü 35.6 (10 EKİM)
adetimin 10 günü 35.6 derece(11 EKİM)
adetimin 11 günü 35.7 derece(12 EKİM)
adetimin 12.günü 35 9 derece(13 EKİM) ve hergün tam gaz çalışma yaptık:kedi: bu akşamda yapıcammmsositososito
canım hergün yapmak spermin kalitesini düşürüyor diye duymuştum sen yumurtlamana yakın günlerde yani 12.gününden itibaren hergün yapsan daha iyi olabilir bence ben öyle yapmıştım....10.12.13.14.15.17.19.günlerde çalışma yapmıştım ama tabi sen bana bakma belli olmaz herkesin yumurtlama zamanı farklıdır canım
Aslıhan canım geçmiş olsun, yinede gerçekten şanslıymışsın kürtaja gerek kalmamış, ben hemen tekrar deneyebilirsin diye biliyorum, benim arkadaşımda oldu 2 ay önce diğer ayda tekrar hiç bişe olmamış gibi çalışmalara devam ettiler, ama en doğrusunu doktorun bilir. Mutlaka danış. Hayırlısıyla tekrar hamile kalman ve bebeğini kucağına alman dileğiyle, kendine dikkat canım.
Deryacım,zeynom doğum günleriniz kutlu olsun,tüm dilekleriniz gerçek olur inşallah.bak hiç sölemiodaa doğum günün kutlu olsunnn canım iyiki doğdunnnnopuyorumnanaktan
söylemedim ne bileyim :kedi: :kedi:
iyi dilekleriniz için teşekkürederim :teytey:
günaydın arkadaşlar....
umarım herkes daha iyidir bugün..
benim bugün doğum günüm.. :)
şimdi derse gidiyorum.. görüşürüz....
canım ya dur hemen dra gıt bakalım ne kadarlıtın canım
Aslıhan cım geçmiş olsun canım.
İnşallah bir dahaki sağlıkla geçecek problemsiz bir gebelik olur canım benim.
Yada düşük önleyici iğnenin bu kadar etkisi olur mu?kanamayı bir gün boyunca kesecek kadar etkili mi?
Yada düşük önleyici iğnenin bu kadar etkisi olur mu?kanamayı bir gün boyunca kesecek kadar etkili mi?
Evet canım o iğnenin etkisiyle kanaman hemen kesilmiştir. Aklına takılıyosa istersen bugün tekrar bi beta hcgne baktır ama düşüş varsa gerçekten problem vardır. Çok umutlanma bence. Çok yakın zamanda arkadaşım yaşadığı için net konuşuyorum sonunda adet oldu. Umutlanıp sonra tekrar üzülmeni istemem, Allah yardımcın olsun canım.
canım şu an ne kadarlık hamilesin,benim 4+4 de kese görünmüştü ultrasonda.tabi ultrasona da bağlı ama hiç muayene oldun mu?