- 24 Şubat 2008
- 106
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim ameliyatla bakiliyo ama ben bir hat etdim normal bir hastaneye gittim ve onlarda laparaskopie ile sadece göbegimi acip yumurtaliklara bir ilac SIKIYORLAR ve o ilacin gectigi yerleri ultrasondan takip ediyorlar va malesef benim iki yumurtaliklariminda kapali oldugunu söylediler.
Bu konuda fazla bilgim yoktu onun icin basit bir hastaneye gittim.
Sonradan ögrendim eger mikro cerrahi olan bir hastaneye gitseydim ayni anda kapali oldugunu anlayinca yani acabilirlermisde ama malesef bunu bilemedim.
Mecburan simdide tüp bebek deniyoz insallah tutar.
Eger tutmassa ben birde bir cesit kür siparis verdim türkiyedeki Prof. Saracogluylada görüstüm oda bu kürle 50 % acilma sanci oldugunu söyledi bana , bakalim olmassa birde onu denerim.
bende bu sabah hasta oldum kızlar
krizantem,canderya,zeynom umutlarımız öbür aya kızlar :içelim:
kahvelokumcuğum zaten pek birşey anlamamıştım ne kanda ne idrarda çıkmıştı hayırlısı canım
çalıkuşu ve kahvelokum Allah ikinizede ikiz versin hemde çift yumurta ikizleri canlarımopuyorumnanaktan:Saruboceq:
çalıkuşu ve kahvelokum Allah ikinizede ikiz versin hemde çift yumurta ikizleri canlarımopuyorumnanaktan:Saruboceq:
ooo cok geçmiş olsun çalıkuşumm cok üzüldümm yaa allahım bunda yüzünü güldürürsün rabbim cektiğin acıların mükafatını veriir inşda bebişini kucağına allırsınn
tatlım sen nerden anladın belirtisi fln mı var yoksa yumurtalıklarında önceden berimi sorun vardı dr kürtajlardan sonra yumurtalıklar hasar görebilio demişti bende yaptırmak istiyorum beni daha fazla aydınlatırsan cok sevinicem canımm sen ve bebşin allaha emanet olunnopuyorumnanaktan
kahvelokumcum sen napiosunn canım ssen hamiştin demii allah kucağına almayı öpüp koklamayı nasip etsin darısıda bizim başımıza dua et canım hamişlerin duası kabul olurr
iyi akşamlar..
Benim bugün kontrolüm vardı kızlar.
Doktorum yüzde doksandokuz kızım olacağını söyledi:)
Maşallah gelişimi falan da güzel.
Yalnız bir şey takıldı aklıma doktorum amniyo sıvısının biraz az olduğunu söyledi, ama şu an için tehlikeli durumda değil dedi. Sıvı alımına dikkat et dedi.
Ben zaten günde en az 3 litre su içiyorum, bundan sonra daha da içmeye çalışırım ama direk olarak içilen su ile de ilgili değilmiş de gene de içtiğin suya da dikkat et dedi.
Şu an tehlikeli değil dedi, ama 10 gün sonra tekrar çağırdı, kontrol edelim dedi.
10 gün sonra zaten Eyüp Ekici'ye anomali taraması na gidip onun sonuçlarını da kendi doktoruma götüreceğim.
İnşallah bu azalma devam etmez:Saruboceq:
Aranızda hiç bunu yaşayan oldu mu kızlar, suyun böyle biraz az olması çok tehlikeli bir durum değil sanırım, öyle olsa doktorum derdi değil mi?
iyi akşamlar..
Yalnız bir şey takıldı aklıma doktorum amniyo sıvısının biraz az olduğunu söyledi, ama şu an için tehlikeli durumda değil dedi. Sıvı alımına dikkat et dedi.
Ben zaten günde en az 3 litre su içiyorum, bundan sonra daha da içmeye çalışırım ama direk olarak içilen su ile de ilgili değilmiş de gene de içtiğin suya da dikkat et dedi.
Şu an tehlikeli değil dedi, ama 10 gün sonra tekrar çağırdı, kontrol edelim dedi.
10 gün sonra zaten Eyüp Ekici'ye anomali taraması na gidip onun sonuçlarını da kendi doktoruma götüreceğim.
Aranızda hiç bunu yaşayan oldu mu kızlar, suyun böyle biraz az olması çok tehlikeli bir durum değil sanırım, öyle olsa doktorum derdi değil mi?
canım inşallah önemli bişey değildir ama sen bol bol su iç. benim arkadaşımında bu
problemi oldu.aynı şeyi onada dediler ama o çok su içti. kontrole gittiğinde düzelmişti.doğrudan etkisi olmaz biliyorum ama eksikliği takviye edebiliyomuş demekki. sende 10 gün boyunca bol su içiç bak gör düzelecekkaydirigubbakcemile2
iyi akşamlar..
benimde 1 yıl olacak canımm dr gitmedinmi ben gittim süt hormonun yükselmiş 1 aydır hap kullanıyorum bu ay bitti yine olmazsa tüp bebek deneyecemm artıkk napalım daha fazla beklemek istemiyorum gerçi allahın taktiri o ne zamn isterse ozamn hamile kalıcaz inş:Saruboceq: